MamaLoes Babysjop | Een groot assortiment zowel online als offline

Alhoewel ik het zelf normaal erg fijn vind om gewoon echt een winkel te bezoeken, rond te neuzen en daar producten aan te schaffen, is het online aanschaffen van babyspullen ook iets wat ik veel gedaan heb. Soms omdat het veel voordeliger was, maar vooral ook omdat ik aan het einde niet meer zo mobiel was. Het is dan fijn dat als de bestelde producten gewoon bij je aan de deur bezorgd worden. Het scheelt je trouwens ook een hele hoop sjouwen op die manier. Bij MamaLoes Babysjop heb je zelf de keus of je naar een van de winkels in Goirle of Breda gaat, of juist lekker makkelijk vanaf de bank online besteld.

MamaLoes Babysjop

Na meer dan 20 jaar ervaring opgedaan te hebben in de babybranch is Loes, mama van vijf kinderen, in 2009 begonnen met haar eigen babywinkel in Goirle. Begin 2010 kwam daar ook de MamaLoes webshop bij. Die is inmiddels uitgegroeid tot een welbekende webshop met meer dan 10.000 babyartikelen in voorraad. In 2014 opende Loes nog een tweede vestiging van MamaLoes in Breda, van maar liefst 1000m2!

Als retailjunkie vind ik het leuk om te zien dat MamaLoes de clicks en bricks met elkaar combineert. De vestigingen zijn bij mij niet in de buurt, maar de webshop is bij mij wel erg geliefd. Ik heb hier al meerdere items besteld en ben tot nu toe altijd erg tevreden over de afhandeling en de bestelde producten.

Mijn laatste bestelling bij MamaLoes Babysjop

MamaLoes Babysjop laatste aankopen

Zo bestelde ik er laatst nog onder andere een matrasje voor in ons ledikantje. MamaLoes heeft hierin een uitgebreid assortiment, maar is hierin ook erg voordelig in hun aanbod! Zo was het matrasje was ik kocht slechts € 29,99. De kwaliteit van het matrasje is goed en het kwam ook erg goed uit de test bij o.a. de consumentenbond. Ook viel het mij bij deze bestelling op, dat ze veel andere producten ook voor een aantrekkelijke prijs verkopen. Ik heb van een collega een Aerosleep matras beschermer overgekocht en daarvoor bestelde ik gelijk de hoeslakens erbij. In plaats van de normale 15,95, betaalde ik er hier slechts € 12,76 voor!

Voordelen van bestellen bij de online webshop van MamaLoes Babysjop

Naast dat ze de producten dus voordeliger aanbieden dan de meeste soortgelijke webshops, vind ik het fijn dat ze je goed op de hoogte houden bij de levering van de goederen. De verzendkosten vervallen bij een orderwaarde van € 39,-.  Meestal zit je al snel aan dit bedrag en dat is dus mooi meegenomen. Bestel je het product op een werkdag voor 22.00 wordt het de volgende werkdag nog bij je afgeleverd met PostNL.

Kende jij MamaLoes Babysjop al?

Deze blogpost is gesponsord.

4 Reacties

  1. Mari
    16 februari 2018 / 14:43

    Dank je wel voor deze goede tip!!

  2. 17 februari 2018 / 18:29

    Wij hebben toen in de winkels gekocht. Zo zachte matras maar een keer gebruiken. Zonde hé

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.