Outfit | Meet my boyfriend tag & Outfit post

Op mijn blog heb ik het regelmatig over T. Wie is nou die T. waar ik het elke keer over heb? Om hem in één keer leuk aan jullie voor te stellen heb ik een tag bedacht “Meet my boyfriend tag!” Ik heb het hier gelijk gecombineerd met een mini outfit post. Mijn vriend kreeg van mij een mooi jasje van DefShop, in ruil daarvoor moest hij wel meewerken aan deze post 😉 Goed geregeld van mij zeg ik, of heet dit chantage 😛 .

Meet “My boyfriend”

Om het voor jullie nog leuker te maken en er een beeld bij te kregen heb ik eerst een kleine fotoshoot gedaan met mijn vriend. Zijn naam is Tiemen daar staat de T. dus elke keer voor in mijn artikelen 🙂 .

Jasje Defshop Jasje Defshop Jasje Defshop Jasje Defshop

Jasje: Red Bridge via Defshop | Shirt: Carhartt via Zalando | Broek: Carhartt | Schoenen: Nike

De vragen | “Meet my Boyfriend Tag” 

De tag bestaat uit 13 vragen. Hieronder de vragen en mijn antwoorden 🙂 Veel plezier met lezen!

1. Waar hebben jullie elkaar ontmoet?

Dat is al 12 jaar geleden. Op de HAVO zaten we bij elkaar in de klas. In die tijd was ik al stiekem verliefd op hem 😉 We waren in die tijd echt al maatjes en konden altijd met elkaar lachen en dollen. Na elkaar een aantal jaar uit het oog verloren te zijn kwam ik hem via mijn ex-vriend weer tegen. Het was heerlijk om hem weer als vriend in mijn leven te hebben. Tot het op een gegeven moment op een punt kwam dat het toch iets meer bleek te zijn dan dat…

2. Wat was jullie eerste date?

We hebben nooit echt een eerste date gehad. We kende elkaar natuurlijk al gewoon via school. De eerste keer dat we echt samen weggingen als stel zijn we naar Antwerpen gegaan. Hij nam me mee naar plekjes die ik in Antwerpen nog nooit gezien had terwijl ik er toch al een aantal keer geweest was! We hebben heerlijk geluncht en daarna gegeten bij mijn ouders.

3. Wanneer hebben jullie elkaars familie ontmoet?

Ondanks dat we elkaar al zo lang kennen hadden we elkaars ouders nog nooit echt ‘ontmoet’ wel eens in het hoi en doei verhaal maar nooit echt met ze gepraat. Tiemen kende mijn zusje al wel en ik zijn broertje ook. Die zaten namelijk ook bij ons op school in die tijd en die kende elkaar ook weer 🙂 .  Toen we amper een week bij elkaar waren heeft hij me al meegenomen naar zijn ouders. Ik voelde me ondanks de destijds rare situatie toch zo erg op mijn gemak en echt super welkom. Niet lang daarna, volgens mij zelfs de volgende dag, heb ik hem meegenomen naar mijn ouders.

4. Wat vind je het leukst aan je vriend?

Ik kan nog steeds smelten als Tiemen naar me lacht met zijn diep donker bruine ogen. Ze zijn zo mysterieus en bevatten naar mijn idee zo veel wijsheid. **smelt** Daarnaast is hij erg grappig en kan hij me altijd wel aan het lachen maken.

5. Wat was jullie eerste vakantie samen?

Onze eerste vakantie samen was al na 1,5 maand. We besloten vlak voor kerst vijf dagen naar London te gaan. Mijn favoriete stad! Het was echt heerlijk om samen even weg te zijn <3 Het liep gelukkig allemaal goed, je weet het nooit he met zo een eerste vakantie samen 😉

6. Kleffie&Beffie of doe maar gewoon normaal?

Ik vind het heerlijk om lekker klef te zijn maar hij is niet zo van het kleffie haha! Ik vind het altijd heerlijk om tegen hem aan te liggen en hem helemaal te bedolven onder de kusjes. Hij doet dan net of hij het niet leuk vind maar stiekem 😉 … haha

7. Wat is jullie gezamenlijke hobby?

We vinden het heerlijk om lekker te koken en met eten bezig te zijn. Daarnaast is het opeten ook geen straf 😉 We gaan dan ook regelmatig uiteten om nieuwe dingen te proberen. We houden allebei van lezen en tegenwoordig kijken we samen elke avond als hij thuis is netflix. Momenteel zijn we bezig met Orange is the New Black. We moeten nog twee afleveringen dus ben benieuwd 😀 !

8. In welke dingen verschillen jullie heel erg?

Hij heeft een hele andere muzieksmaak. Hij houdt van harde muziek. Ik vind dat echt verschrikkelijk en wordt heel agressief en onrustig van haha. Gelukkig hebben we ook wel een aantal muzieksoorten en bands waar we beide van houden 😉

9. Is jullie karakter gelijk of verschillen jullie juist heel erg van elkaar?

Tiemen is heel erg direct en zegt het gelijk als hem iets dwars zit. Ik ben wat minder direct en denk er vaak heel erg lang over na wat iemand dan wel niet van me zal vinden. Hij heeft me geleerd wat assertiever te zijn. Hij is lief en zorgzaam. Dat zijn twee eigenschappen die ik zelf ook wel heb. Ik denk dat hij meer extravert is en ik meer introvert en we elkaar daarmee goed aanvullen.

10. Waar is hij goed in? 

Klussen! Hij is er niet alleen goed in maar vind het ook leuk om te doen. Zo heeft hij onder andere al van een oud bed een super mooi TV meubel gemaakt. Hij is ook goed in sleutelen aan zijn auto dat is denk ik wel zijn grootste hobby 😉

11. Hoevaak zien jullie elkaar?

Wij wonen samen dus we zien elkaar wel elke dag. Al is het soms heel even. Doordat Tiemen continudienst draait, heeft hij wisselende werktijden. Er zijn dagen waarop ons bed lang bezet is, als ik er dan uit spring komt hij er net in haha.

12. Waar ben je hem het meest dankbaar voor?

Dat hij altijd vertrouwen in mij heeft en dat hij heel geduldig met me is. Tijdens mijn depressie waren we net bij elkaar dus dat vond ik echt wel heel erg eng. Gelukkig heeft hij me continu gesteund en daarmee heeft hij me duidelijk bewezen onvoorwaardelijk van me te houden 🙂

13. Hoe zie je jullie toekomst voor je?

1 september krijgen we de sleutel van ons paleisje. Dan gaat Tiemen doen waar hij goed in is, lekker klussen en wonen wij hopelijk na een half jaar in ons droomhuis precies zoals voorgesteld. Ooit hoop ik met hem te trouwen en als het ons gegund is hoop ik dat er over een paar jaar wat kinderen rond huppelen bij ons in huis.

De nominaties

Ik nomineer de volgende bloggers om deze tag uit te voeren:

Danielle van culturalize.nl omdat ik benieuwd ben hoe jij sommige vragen over jou en Os gaat beantwoorden 🙂

Nina van simplynspecial.nl omdat ze van de week zo een leuke post had over waarom haar vriend de allerbeste is!

Megan van meganwols.com omdat ze binnenkort gaat trouwen en we nog bar weinig van haar lover weten 😉

Vera van veracamilla.nl oke oke het zou wel super tof zijn als Vera hem invult over haar vriend maar reëel? Laten we het hopen 😉

Kim van kimdonz.nl , Iris van todayslipstick.nl en Sammie van zosammieenzo.nl gewoon omdat ik heel nieuwsgierig ben.

Hoe werkt het? Zoals alle andere tags, zou ik het leuk vinden om te zien dat jullie hem ook invullen! Graag mij dan even linken als je de maker van de tag 🙂 Heb ik je niet genomineerd, maar wil je hem wel invullen? Dat mag natuurlijk! Ik ben ook heel benieuwd naar jouw antwoorden 😉

Oja mocht je vriend liever niet met gezicht en al op je blog willen, dan kun je de tag ook zonder foto’s invullen hoor! Het maakt het natuurlijk wel helemaal af maar de keuze is aan jou/ jullie!

Wat vonden jullie ervan om mijn vriend een klein beetje te leren kennen? 

44 Reacties

 1. Serana
  29 juli 2015 / 08:17

  Hey meis,

  Wat schrijf je leuk! Ben heel blij om te horen dat je het zo getroffen hebt met zo’n lieverd! Maaruh hij uiteraard ook met jou ?

  Geniet van elkaar en ik wens jullie al het geluk en alle liefde van de wereld! ❤️

 2. 29 juli 2015 / 09:48

  Ah wat een leuke tag heb je bedacht! Super ook dat jullie 1 september al de sleutels krijgen 🙂
  Ik was al van plan om een artikel over mijn vriend te schrijven, dus je tag komt als geroepen! 😉

  • 29 juli 2015 / 09:56

   Haha ik zat precies op dezelfde tijd op jouw blog te reageren 🙂 Leuk dat je hem in gaat vullen! Ik ben heel benieuwd naar jouw antwoorden!

 3. 29 juli 2015 / 09:51

  Ik ken jou amper, want ik heb je blog nog maar pas ontdekt, maar wel leuk om dan in één keer ook kennis te mogen maken met “Mister Little Happiness” 🙂
  Leuk en goed bedacht, deze tag!

 4. Desiree
  29 juli 2015 / 09:52

  Wat ontzettend leuk dat je deze tag hebt bedacht! Erg leuk om te lezen en zo de man bij de Blogger te leren kennen! Stiekem was ik alle vragen in mijn hoofd al aan het invullen voor mijn vriend..

 5. 29 juli 2015 / 09:56

  Wat een super leuke Tag is dit, mooie foto’s heb je er ook bij gezet van je vriend!

 6. 29 juli 2015 / 11:41

  Ah wat een leuke en originele tag 😉 Ik ga ‘m zeker opslaan en tzt invullen. Ik vind de foto’s erg leuk! En lief om te zien dat ie je ook in moeilijke tijden gesteund heeft, dat is heel belangrijk.

  • 29 juli 2015 / 12:04

   Dank je wel 🙂 Ja dat is wel het belangrijkste toch dat je op hem kunt vertrouwen :-)! Leuk dat je hem ook in wilt vullen!

 7. 29 juli 2015 / 17:02

  wat een leuke tag heb je gemaakt…de fotos van Tiemen zijn heel erg leuk om te bekijken en natuurlijk is het leuk om de vragen en antwoorden te lezen

 8. 29 juli 2015 / 17:40

  Super leuk dat je me hebt getagd! Ik ga hem zeker invullen <3. Wat schrijf je lieve dingen over je vriend, heel veel succes en geluk in jullie paleisje alvast!
  Liefs, Iris

 9. 29 juli 2015 / 18:16

  Wat een super leuke tag en zo ook wat meer over je vriend te weten te komen. Wat super gaaf dat jullie al bijna de sleutel krijgen van jullie paleisje. Ik ben benieuwd!

 10. 29 juli 2015 / 19:24

  Hele leuke tag en ideale manier om hem voor te stellen. 🙂
  Soms best herkenbaar eigenlijk, zo ben ik ook een beetje kleffe en knuffelachtige type en hij niet echt. Als ik hem dan soms een dikke knuffel geef, durft hij wel eens ‘Help!’ te roepen om te plagen. Maar stiekem vindt hij het niet zo erg denk ik 😉
  Wat spannend trouwens dat jullie de sleutel krijgen!

 11. 29 juli 2015 / 19:42

  Wat een leuke tag! Altijd leuk om wat meer persoonlijke stukken te lezen en met meer info over hem leren ik jou ook weer een beetje kennen. Klinkt alsof je een super leuke vent aan de haak hebt geslagen ?

 12. melissa
  29 juli 2015 / 21:35

  Wat leuk dat je vriend wou poseren voor je artikel! Ik denk dat het best wel wat wennen geweest moest zijn:p. De tag is onwijs leuk om te lezen wat geweldig dat jullie binnenkort in jullie droomhuis gaan wonen 🙂

  • 30 juli 2015 / 09:13

   Ja haah met een beetje chantage is het me gelukt 😉 Ja voor mij ook hoor. Vooral omdat het heel de tijd zo slecht weer was afgelopen dagen en ik uiteindelijk niet langer wilde wachten dus we het tussen de buien door geschoten hebben haha. Dank je wel 🙂

 13. 30 juli 2015 / 09:40

  Ahhh wat een heerlijke liefdevolle post meid!

 14. 30 juli 2015 / 11:56

  Haha wat heb je dit leuk aangepakt! Schattig dat hij ook zo gaat poseren met dat jasje. Kende de tag nog niet, tof!

  • 30 juli 2015 / 12:32

   Dank je wel Ysanne! Ja lief he 🙂 ! Klopt dat je hem nog niet kende want ik heb hem zelf verzonnen/bedacht!

 15. 30 juli 2015 / 17:22

  Hahaha, stinkerd. Ik denk ik ga eens even lezen wat ze over Tiemen schrijft, ben ik genomineerd !! Ik krijg Mike echt niet zo ver om een fotoshoot te doen maar ga er zeker over nadenken om de tag in te vullen ;-).. Omdat je zo ‘bar weinig’ van hem weet haha.. Leuke blog weer meid !

  Liefs Megan.

 16. 30 juli 2015 / 22:15

  Wat een leuk artikel! Lief dat hij wilde mee doen :-). Erg leuk!

 17. 31 juli 2015 / 11:15

  Oeh, ik ga ermee aan de slag! Superleuke vragen heb je bedacht!!

  Het jasje is trouwens echt super, ik denk dat Oscar daar nu jaloers op is!

 18. 3 augustus 2015 / 16:21

  Ik vind het een super leuke tag en ik ga hem zeker invullen, wel zonder herkenbare foto 🙂 Super dat je me getagd hebt!

  • 3 augustus 2015 / 16:56

   Leuk Sammie! Ik ben benieuwd! Dat is geen probleem. Had wel verwacht dat niet iedereen dat zou willen vandaar dat ik het er nog even bijgezet had 🙂

 19. 3 augustus 2015 / 18:01

  Wat een leuke tag heb je bedacht zeg. Ook leuk dat je zo je vriendje introduceert. Zo te lezen zijn jullie nog steeds echt gek op elkaar. Mooi om te lezen.

 20. 26 augustus 2015 / 21:41

  Hele leuk tag! Ik heb hem ook eventjes ingevuld, leuke vragen en fijn dat je je vriend kon strikken met een leuk jasje, haha.

 21. 25 oktober 2015 / 00:29

  Ha die Lesley!

  Ik neem de tag over en deze komt morgen op mijn blog te staan 😉 ik dacht ik laat het even weten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.