Mermaze Mermaidz Kishiko pop | review

Net voor onze vakantie in juni kreeg Mimi deze prachtige Mermaze Mermaidz Kishiko pop opgestuurd. MGA Entertainment heeft de Mermaze Mermaidz-poppen begin juni op de markt gebracht. De collectie bestaat uit vijf poppen met verschillende persoonlijkheden, stijlen en talenten. Daarnaast hebben ze het belangrijke kenmerk dat hun staart veranderd als het in aanraking komt met koud of warm water.

Kishiko ging uiteraard mee op vakantie, maar niet voordat ik hem nog even in verpakking op de foto had gezet.

De verpakking | Mermaze Mermaidz Kishiko pop

De verpakking van deze pop is prachtig. Het ziet er aantrekkelijk uit voor kinderen. De verpakking heeft veel glitter, ze kunnen de staart van de pop aanraken en de vin bewegen.

Mermaze MermaidzMermaze Mermaidz achterkant doos

Wat ik wel erg onnodig vond is de manier waarop de pop vastgemaakt was. Ik heb er zeker vijftien minuten over gedaan om hem uit de verpakking te krijgen. Vooral het haar zit op zoveel punten vast met plastic pinnen. Dat is naar mijn mening echt wel een tikkeltje overdreven. Bereid je hier dus op voor als je hem open gaat maken. Hieronder op de foto kun je het een beetje zien.

Mermaze Mermaidz verpakking

Onze mening over | Kishiko pop

Laat ik voorop stellen dat het echt prachtige poppen zijn. Je ziet dat ze met veel oog voor detail zijn gemaakt. De make-up ziet er gaaf uit, het haar is geweldig en van goede kwaliteit, de kleding is next level en de accessoires zijn ook helemaal van deze tijd. Mimi vindt de pop geweldig. Aankleden, uitkleden en vooral in deze periode buiten in het zwembad in de tuin (hier of op vakantie) gebruiken. Het haar is al meerdere malen nat geworden en ziet er nog goed uit. Het voelt nog aan zoals het voelde toen het uit de verpakking kwam.

Mermaze Mermaidz KishikoAfneembare handje bij Mermaidz pop

Wat ik erg leuk en handig vind is dat je de handen eraf kunt halen waardoor je de kleding vele malen makkelijker kunt verwisselen. Echter zit daar ook het nadeel aan dat ze dit onderdeel sneller kunnen verliezen. Begrijp me niet verkeerd, de handjes zitten echt goed vast, maar het is met kleinere kinderen die spelen nu eenmaal een gegeven dat kleinere onderdelen sneller kwijt raken.

Afneembare handje bij Mermaidz pop

Wat mijn dochter ook erg gaaf vind, is dat ze kan staan op haar vin. Het was in het begin even zoeken hoe het moest, zeker met nat haar is het een uitdaging. Maar als je het eenmaal door hebt (lijfje iets naar voren en haar haar dan ook naar voren) is het een leuke toevoeging.

Mermaze Mermaidz Kishiko

Wat ik jammer vond is dat de onderkant van de pop, de vin en de staart wel snel beschadigen. Na een weekje spelen zag ik al allemaal chips van de staart en vin.

Beschadiging staart KishikoBeschadiging staart Kishiko

De poppen kunnen verkleuren van staart. Het duurde bij ons erg lang voordat we er achter kwamen hoe ze konden verkleuren. Het lijkt zo simpel, maar we hebben warm en koud water geprobeerd. Ik las later dat het met ijskoud water moest dus hebben we dat vorige week alsnog even geprobeerd. Helaas zoals je hieronder kunt zien lukt het bij ons niet om de staart helemaal van kleur te doen veranderen. Wellicht komt het door de beschadigingen die ze er al redelijk snel op heeft gekregen door het spelen of omdat ze ook wel eens buiten heeft overnacht 😉 . Ik weet het niet.

Mermaze Mermaidz verkleuren staart

Mimi vindt het jammer dat de staart niet verkleurd, maar alsnog speelt ze er heel graag mee en is het een leuke toevoeging aan haar poppencollectie. Ze is verliefd op haar haar en ik stiekem ook moet ik zeggen.

Meer informatie over de Mermaze Mermaidz-poppen

Zoals eerder aangegeven zijn er in totaal vijf verschillende poppen.

Mermaze MermaidzVan links naar rechts: Harmonique, Jordie, Riviera, Shellnelle, Kishiko.

Mermaze Mermaidz zijn onderdeel van een animatieserie. Vanaf eind juli is deze ook in het Nederlands en Vlaams te zien. De poppen zijn te koop voor € 39,99 bij de speelgoedwinkel bij jou in de buurt, diverse online speelgoed winkels en bij bol.com.

Kende jij de Mermaze Mermaidz-poppen of serie al? En welk van deze bovenstaande poppen is jouw favoriet?

 

 

Wij hebben deze pop ontvangen ter review

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.