Mijn ervaring met de Dooky seat cover + WIN je eigen exemplaar!

Dooky heeft een nieuwe collectie seat covers. Ik kreeg een aantal items toegestuurd en testte deze uit. In deze blog lees je mijn ervaring met dit product en maak jij met de winactie kans op een eigen Dooky seat cover groep 0+!

De nieuwe collectie Dooky Seat Covers

Naast de welbekende Dooky universal cover (ideaal met dit weer!), heeft Dooky ook nog een hoop andere leuke en handige producten. Een hiervan is de Dooky Seat Cover.

Met de Dooky Seat Cover kun je je autostoeltje binnen de kortste termijn omtoveren tot een hip stoeltje. De Seat Cover is universeel en past op de meeste babystoeltjes.

Dit product is beschikbaar voor autostoeltjes groep 0+, groep 1+. Er zijn zojuist vier hele leuke nieuwe designs op de markt gekomen.

Dooky Seat Cover 0+

De nieuwe designs zien er als volgt uit:

Dooky Seat cover groep 0+

De vier designs: grey leafes, light grey crowns, black tribal en blue tribal. Door het universele design kun je deze hoezen voor zowel jongens als meisjes gebruiken. Deze cover kost € 19,95.

Ook beschikbaar voor autostoeltje groep 1+

Dooky Seat Cover is ook beschikbaar in formaat groep 1+. Hierin hebben ze dezelfde nieuwe designs beschikbaar als voor de groep 0+ autostoel.

Dooky Seat cover groep 1+

De prijs voor de covers in maat groep 1+ is: € 24,95

Mijn ervaring met de Dooky Seat Cover groep 0+

Mimi is nu 3 maanden en maakt gebruik van autostoeltje groep 0+. Wij hebben een Maxi Cosi Cabrio fix die wij tweedehands hebben aangeschaft. De vorige eigenaren van dit autostoeltje hebben hem ook gebruikt met hoes waardoor hij er nog supernetjes uitziet. Ik wil onze Maxi Cosi ook netjes houden, dus ben ik zelf ook voorstander van de hoezen. Daarnaast ziet het er een stuk leuker uit!

De drie soorten die ik opgestuurd kreeg ter review: grey leafes, light grey crowns, black tribal.

Dooky Seat cover groep 0+

Als je de hoes uit de verpakking haalt ziet hij er zo uit:

Dooky Seat cover groep 0+

Gelukkig is het geen hogere wiskunde en spreekt het voor zich hoe je deze kunt bevestigen. Er zitten verschillende gaten in de hoes, waarmee de hoes geschikt is voor universeel gebruik.

Bij Beebie Westland heb ik voordat Mimi geboren was, gelijk een roze gebreide hoes aangeschaft voor onze Maxi Cosi van Baby’s Only. Een erg mooie hoes, maar iets minder praktisch. Je kunt namelijk de hoes niet goed vast maken én hem gebruiken op de houder van Joolz. Dan zitten de touwtjes in de weg. Met de Dooky Seat Cover heb ik dit probleem gelukkig niet! Hieronder zie je hoe je hem vast kunt maken aan de Maxi Cosi.

Dooky Seat cover groep 0+ Dooky Seat cover groep 0+

Omdat de hoes voor universeel gebruik is, zitten er verschillende knoopsgaten in het elastiek. Als je dit elastiek goed naar binnen schuift, past hij nog steeds netjes op de houder van de kinderwagen zonder dat je het los hoeft te maken. Hieronder hoe de hoes op het kinderstoeltje, op onze Joolz staat!

Dooky Seat cover groep 0+

De hoes zit netjes om de Maxi Cosi heen en doet waar het voor gemaakt is.

Voor- en nadelen van dit product.

Voordelen

  • Is zacht
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Met hoes erop ook nog makkelijk op de kinderwagen te zetten.
  • Beschermt je autostoeltje tegen ongelukjes
  • Leuke prints
  • Complete collectie.

Nadelen

  • Alleen handwas

Ik ben erg tevreden met de covers van Dooky. De hoes past goed om mijn Maxi Cosi cabrio fix. Ik vind het fijn dat ze zacht zijn en ook zacht blijven na het wassen. Ondanks dat de producten alleen op de handwas gewassen mogen worden, heb ik ze zelf al regelmatig in de wasmachine gewassen op 30%. Dat ging bij mij goed! Al met al vind ik deze hoezen zeker een aanrader.

Win je eigen Dooky Seat Cover groep 0+!

Naast dat ik de Dooky zelf mocht testen, heb ik ook twee exemplaren gekregen die ik mag weggeven! Ik ben heel erg benieuwd welke van de twee jouw voorkeur heeft. Hoe je mee kunt doen lees je hieronder:

Prijs 1: Dooky light grey crowns voor autostoel groep 0+

Dooky Seat cover groep 0+ crown

Prijs 2: Dooky black tribal voor autostoel groep 0+

Dooky Seat cover groep 0+ tribal

✔ Laat een reactie achter op deze blog dat je mee wil doen met de winactie en geef aan welke van de twee jouw voorkeur heeft.

✔ Volg My Little Happiness op minimaal één van de volgende social media: Facebook of Instagram Geef ook even in je reactie aan op welk van deze kanalen je mij volgt.

✔ En dan… afwachten maar! Je kunt mee doen tot en met 11 juni 2018.

Deze review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf ter review.

49 Reacties

  1. 25 mei 2018 / 07:26

    Leuk, ik zou graag de DOOKY LIGHT GREY CROWNS willen winnen voor mijn smurf. Het lijkt me ideaal je stoeltje zo schoon te kunnen houden.

    Bovendien is een stoeltje nogal donker, die lichte grijstinten zijn leuker.

  2. Denise
    25 mei 2018 / 07:30

    Leuk zeg! Ben ook altijd fan geweest van Dooky. Ik had zo’n afscherming er van voor de zon/ prikkels.

    Ik vind de black tribal erg gaaf! Ik zou hem graag willen winnen voor mijn vriendin Irene. Zij is vorige week bevallen van een zoontje.

    Ik volg je op Instagram en Facebook. Ik zal mijn vriendin taggen 🙂

  3. Kristel Gubbels-Daemen
    25 mei 2018 / 07:36

    Wat super handig de grey crown lijkt me erg handig voor onze dochter Lotte

    Ik volg je via Facebook en Instagram

  4. Linda
    25 mei 2018 / 09:11

    Hoi hoi,

    Bedankt voor je review. Ik was al erg nieuwsgierig naar de Dooky, want ik ben nog op zoek naar een leuke hoes. Ze hebben echt leuke printjes. Ik vind de ‘light grey crowns’ wel erg mooi.
    In 2016 ben ik mama geworden van Fenna. Ik heb toen een nieuwe maxi cosi aangeschaft. Ik heb daar geen hoes omheen gehad, maar ik had er steeds zo’n lodger doek in liggen. Fenna is van oktober, dus dat was tevens lekker warm. Maar ik vond zo’n doek best een gedoe soms en dat kleine baby’tje verdween er helemaal in haha.
    Ik ben nu in verwachting van nummer twee, een jongen. En ik heb al een aantal dingen aangeschaft (en op mijn lijstje staan) die ik bij Fenna niet heb gehad, maar me wel ideaal lijken (of gewoon leuk haha). Zo heb ik een cocobelt gekocht, want dat tillen van de maxi cosi vond ik echt niets. Ook heb ik een mooie grijze voetenzak met rits aangeschaft. Ik kan niet wachten tot hij erin ligt.
    Ik ben nog zoekende naar een leuke hoes voor om de maxi cosi. Ik heb namelijk een easy base gekocht voor in de auto, maar daar past onze maxi cosi helaas niet op…. Dus ik heb nu een tweedehandse gekocht en ik vind het ten eerste wel een fris idee dat er een hoes omheen zit en ten tweede ziet het er heel erg tof uit! Een vriendin van mij heeft de Dooky ook gekocht en zij vertelde al dat deze heel gemakkelijk te bevestigen is, maar vooral ook heel goed blijft zitten. Wat bij andere merken soms niet het geval is. En met twee kids heb ik geen behoefte aan extra gezeur hahaha. Ik waag dus heel graag een kansje 🙂

    Groetjes Linda (IG fennawordtgrotezus)

    • Linda
      4 juni 2018 / 10:17

      Mag ik mn keuze nog wijzigen hihi. Ik ga toch voor black tribal aangezien 🙂

  5. Lindy Lejeune
    25 mei 2018 / 10:14

    Ik doe mee voor mijn schoonzusje Inge Kessels. In september uitgerekend! Voor ons is het een verrassing, maar zelf weet ze of het een jongen of meisje wordt….Dus wellicht kan ze zelf kiezen welke ze zou willen! Duimen maar…

  6. Lindy Lejeune
    25 mei 2018 / 10:16

    Ik doe mee voor mijn schoonzus Inge Kessels! Voor ons is het een verrassing of er in september een jongen of meisje geboren gaat worden, maar zelf weet ze dit al wel! Wellicht kan ze zelf een bijpassende kiezen! Leuk!

  7. Marian B
    25 mei 2018 / 10:29

    Helaas kan ik hem zelf niet meer gebruiken, we hebben de vervolgstoel. maar mijn zwangere schoonzusje kan hem binnenkort vast wel gebruiken! De voorkeur gaat uit naar de DOOKY LIGHT GREY CROWNS.

  8. Marian zw
    25 mei 2018 / 10:51

    Ik doe heel graag mee vor mijn dochter die binnenkort haar eerste kindje verwacht. Mijn voor keur gaat uit naar de DOOKY LIGHT GREY CROWNS. Wie weet mag ik haar ermee verrassen

  9. Daphne
    25 mei 2018 / 10:59

    Die met de kroontjes! Echt geweldig! Ik had zelf twee hoezen bij de babydump gekocht maar die passen maar slecht in de maxi cosi.

  10. Joanne Wirtz
    25 mei 2018 / 12:53

    Heel gaaf! Heel graag winnen voor mijn lieve neefje: Lucas. Die nu net 6weekjes is.
    Graag prijs 1. Zoo leuk!

    • Joanne Wirtz
      25 mei 2018 / 12:53

      Op fb heet ik Joanne Schutte 😉

  11. Evi Huys
    25 mei 2018 / 13:15

    Ik doe graag mee voor de tribal, erg leuk voor mijn zoontje zijn autostoel die dagelijks gebruikt wordt. Ik volg je op Facebook.

  12. Christine
    27 mei 2018 / 10:06

    Leuke review! Ik doe graag mee voor hoes nummer 1.

  13. Laura Verweij
    27 mei 2018 / 10:39

    Leuk! Had er al een aantal x naar gekeken maar nog niet besteld. Ons eerste kindje word half juli verwacht! Black tribal zou super zijn.
    Ik volg jou op Instagram.

  14. Marielle
    27 mei 2018 / 10:46

    Ik zou graag de dooky crown grey winnen voor mijn dochtertje. Ik volg jou op Instagram.

  15. Trezie Meuwissen
    27 mei 2018 / 19:11

    ♥ Heel graag maak ik kans om de Dooky Black Tribal te winnen als oma,
    ♥ Want ik moet straks samen elke dag, met veel liefde overigens, taxi spelen samen met opa.
    ♥ Deze hoes zou daarbij ontzettend handig zijn,
    ♥ Mijn voorkeur gaat uit naar de kleur zwart, want dat lijkt mij wel zo fijn.
    ♥ Op zwart zie je immers minder snel vlekjes of vuiligheid,
    ♥ dus nu hopen op een beetje geluk, want als wij dit winnen zijn wij zeker verblijd!

    Op Facebook doe ik je volgen.

    Groetjes van een nu al trotse oma!

  16. Corinne De Graaf
    27 mei 2018 / 22:16

    De black tribal.Ik volg je op instagram.

  17. Elke De Boeck
    29 mei 2018 / 14:19

    Ik was net op internet aan het zoeken naar hoezen voor de maxi-cosi. M’n zoontje had vorige week een ongelukje in de auto en heel de handel kon de wasmachine in. Zo’n hoes lijkt me dus wel praktisch en Dooky heeft zo’n leuke motiefjes en is betaalbaar. Blij te lezen dat ze ook praktisch en kwalitatief zijn!
    De Grey crowns zou mooi passen bij onze autozetels en koetsonderstel die beide zwart / wit zijjn!

    Ik volg op facebook 🙂

  18. Claudia Diependaal
    29 mei 2018 / 18:56

    Ik word voor het eerst tante dus ik doe heel erg graag mee! Mijn zusje wordt op haar 40e voor het eerst mama! Ik weet niet wat het wordt dus de grijze lijkt me de beste keus! Ik volg je op beide kanalen!

  19. A. Dierselhuis
    29 mei 2018 / 19:50

    De lichtgrijze 😍😍 daar kan ons prinsesje heerlijk in shinen😁
    Ook wij hebben de maxicosi tweedehands gekocht dus de bekleding is wel al wat valer.. zo ontzettend jammer.
    Dus een upgrade kan onze maxitaxi best gebruiken🤞🍀

    • Anne
      11 juni 2018 / 10:30

      En na een poepexplosie weet ik zeker dat het ontzettend nuttig is… tot op hoofdhoogte….

      Insta: ennad22

  20. Marina Vink
    29 mei 2018 / 21:01

    ik ben net twee weekjes mama!
    ongelukjes zijn er genoeg 😉
    deze Dooky lijkt me dus echt heel handig.
    ik zou graag voor de Black Tribal. lekker stoer..

    Ik volg je op instagram

  21. Lynn Mahieu
    29 mei 2018 / 21:48

    Handig want onze maxicosi is moeilijk proper te houden zonder een hoes momenteel. Ik maak graag kans op de Dooky light grey crowns. Beide lekker unisex trouwens, heel fijn om verder te gebruiken bij een volgende baby! 😀

  22. Maaike
    29 mei 2018 / 21:56

    Leuk!! Ziet er mooi en fris uit. Aangezien Philip een derdehands maxi cosi heeft zou ik deze graag voor hem willen winnen. Super leuke designs!

  23. Nina Mol
    30 mei 2018 / 05:44

    Ik doe erg graag mee voor de de grey crown

  24. Marise
    30 mei 2018 / 07:47

    Heel mooi en handig voor onze dochter Loena.
    Ik doe graag mee voor de DOOKY LIGHT GREY Crowns.
    Ik volg je op Facebook.

  25. 30 mei 2018 / 10:28

    Super leuk zijn ze! Tot nu toe steeds een voetenzak gebruikt in de maxi-cosi, maar dat is nu met deze temperaturen echt te warm. Tijd voor een maxi-cosi cover! Ik zou het leuk vinden om de DOOKY LIGHT GREY CROWNS te winnen. Ik volg je via instagram (@joyjonne)

  26. 30 mei 2018 / 10:36

    Super leuk zijn ze! Tot nu toe steeds een voetenzak gebruikt in de maxi-cosi, maar dat is nu met deze temperaturen echt te warm. Tijd voor een maxi-cosi over! Ik zou het leuk vinden om de DOOKY LIGHT GREY CROWNS te winnen. Ik volg je via instagram (@joyjonne)

  27. Cheryl van de Loo
    30 mei 2018 / 12:31

    Leuk! ik ga voor de grey crowns.
    Ik heb je geliked op facebook

  28. Nienke
    30 mei 2018 / 17:11

    Ik doe graag mee voor de Dooky black tribal. Super leuke make-over voor het stoeltje! Ik volg je op Facebook.

  29. Iris veldhuijsen
    30 mei 2018 / 18:49

    Light gray vind ik erg mooi.
    Ik heb nu een cover van de baby dump. Maar vind deze niet erg mooi vallen. Hij is erg ruim.

    Doe dus graag mee voor de kleine man zijn maxi cosi

  30. marij brand
    30 mei 2018 / 21:16

    ik volg je op fb 🙂 ik ga voor de licht grijze crowns…. super handig voor straks op vakantie!

  31. 30 mei 2018 / 21:38

    erg leuk ik ga voor het wat grote kind in het auto stoelje

  32. Danielle
    31 mei 2018 / 20:59

    Wat leuk! Mijn voorkeur zou prijs 1 hebben, de grijze.

  33. Trotsema fati
    1 juni 2018 / 12:59

    Ik waag heel graag een kansje op de de grey crown
    Voor mijn kleine spruit die over een maand wordt verwacht.
    Volg je op facebook en instagram!

  34. Trotsema fati
    1 juni 2018 / 13:03

    Ik waag graag een kansje op de de grey crown voor mijn kleine spruit die over een maand wordt verwacht
    Ik volg je op fb en instagram

  35. Iris
    2 juni 2018 / 11:55

    Jahaaa wat leuk!! Eindelijk dat vreselijke stoeltje een beetje hip maken 🙂 Fijn dat het daarnaast ook lekker zacht is en helpt bij ongelukjes. Ik ben verkocht!! Ik doe mee voor de DOOKY BLACK TRIBAL VOOR AUTOSTOEL GROEP 0+

  36. Miekske Dingens
    2 juni 2018 / 19:27

    Gevolgd op FB, en ik zou heel graag een kansje maken op de zwarte! <3 <3 <3

  37. Oma Will
    3 juni 2018 / 00:04

    Deze mooie hoes voor de Maxi Cosi zou ik graag willen geven aan mijn dochter.
    Ik zou haar daar heel blij mee maken.
    Haar kleur is de Dooky Light Grey Crowns.
    Ik heb alleen geen facebook en Instagram, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
    Hopelijk is dat ook voldoende om mee te mogen doen.

  38. Anneliese de Waal
    3 juni 2018 / 16:01

    Ik doe graag mee voor mijn zoontje Lucas.
    Ik vind de grijze kleur met kroontjes erg leuk…..verder geen voorkeur.

  39. Anneliese de Waal
    3 juni 2018 / 16:03

    Ik volgde je al.

    Groetjes Anneliese

  40. Marise
    4 juni 2018 / 08:39

    Erg leuke actie, ik doe graag mee voor prijs 1. Momenteel hebben we nog geen cover, maar ben toch wel bang voor ongelukjes en een smerig stoeltje, dus deze zou goed van pas komen :).
    Ik volg je op facebook.

  41. Sandra van Limpt
    4 juni 2018 / 16:27

    Dooky Light Grey omdat mijn meisje ook een koninginnetje is 😉
    Ik volg je via Facebook en Instagram.

    Er zit nu geen hoes om de maxicosi heen, waardoor het zo warm wordt met deze dagen. Dit zou een mooie uitkomst zijn. Dat je het ook nog is kan uitwassen (met de hand dan wel) maakt het ook hygiënischer.
    Dus ik ga duimen 🙂

  42. Stacey
    5 juni 2018 / 10:51

    Super tof, one voorkeur is de lichtgrijze maar de zwarte is ook te gaaf. Ideaal om ons kliedertje schoon te houden.

  43. Jolanda
    8 juni 2018 / 16:07

    Oh wat handig, een wasbare hoes voor eromheen! De Black Tribal is hier heel welkom. Ik ben je op Facebook gaan volgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.