Mijn favoriete quotes

Ik ben dol op Quotes! Voor mijn “maandag is collagedag” heb ik deze week mijn favoriete quotes voor jullie verwerkt in een collage. Onder de collage een kleine uitleg van waarom dit mijn favoriete quotes zijn!

Mijn favoriete quotes            bron: de meeste quotes/afbeeldingen komen van pinterest

Throw kindness around like confetti

Er is niks mis met aardig zijn voor je medemens! Vriendelijke zijn kost niks en je kunt er een hele hoop mensen een goede dag mee bezorgen. Dus een complimentje voor je collega, een groet op straat, een bedankje bij de kassa van de supermarkt zoals de quote zegt strooi het in het rond!

Everything happens for a reason

Dit is wel een beetje mijn ‘lijfspreuk’. Nu letterlijk en figuurlijk want hij staat op mijn lijf getatoeëerd sinds een jaar. Ik ben er heilig van overtuigd dat alles met een reden gebeurt in het leven. Al is die reden soms nog niet duidelijk op het moment dat er vervelende dingen gebeuren, na verloop van tijd vallen alle puzzelstukjes op z’n plaats.

A smile is the best makeup any girl can wear

Niemand heeft veel make-up nodig om mooi te zijn. Het mooiste wat een vrouw kan dragen is een glimlach. Daarmee wil ik zeggen wel een echte glimlach. Als iemand echt lacht kun je dat zien in zijn of haar ogen. Die stralen dan helemaal!

Be your own kind of beautiful

Ben jezelf, wat andere van je vinden maakt niks uit dus trek je daarvan niks aan. Dat is natuurlijk weer makkelijker gezegd dat gedaan 😉 . Ieder mens is uniek en dat maakt het leven ook weer erg leuk! Je bent mooi zoals je zelf bent dus blijf vooral jezelf!

Happy girls are the prettiest

Hoe mooi en meisje/vrouw ook kan zijn, als ze niet gelukkig is zie je dat direct aan haar en doet het ook weer afbreuk aan hoe mooi ze is. Als een vrouw echt lacht is ze op haar mooist. Het komt een beetje overeen met wat ik gezegd heb bij A smile is the best makeup any girl can wear.

It’s the little things that make life big

De quote waar ook mijn hele blog om draait. In het leven gaat het niet om de grote dingen. Het zijn de kleine dingen in het leven die ons gelukkig maken. Een kwispelend hondje bij thuis komst, een groet van iemand op straat, onverwachts een leuk kaartje bij de post, kleine eendjes in de sloot enz.

Never let anyone dull your sparkle 

Vorig jaar, vlak voor ik in mijn depressie terecht kwam, kreeg ik van mijn collega deze quote toegestuurd. Op dat moment raakte ik steeds dieper van mezelf verwijderd en merkte ik dat ik het me heel erg aantrok wat andere mensen van me vonden en (voornamelijk achter me rug om) over me zeiden. Ik vond hem zo mooi en toepasselijk dat de waterval gelijk begon te stromen natuurlijk! Deze quote staat voor mij voor: wat andere mensen over je zeggen is niet belangrijk zolang je maar in jezelf blijft geloven.

Welke quote is jullie favoriet uit dit rijtje? en welke ontbreekt er nog volgens jou?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.