Mijn favorieten van TopVintage.nl | Webshop tip!

Vintage lover 

Als jullie mij al een tijdje volgen dan is het je vast opgevallen dat ik graag vintage mix met nieuwe items. Zo heb ik een aantal vintage designer tassen, droeg ik in een outfit post een hoed van de kringloop, vulde ik de I love meuk tag in en liet ik in mijn shoplog van afgelopen vrijdag mijn laatste kringloopkoopjes zien. Ik ben gewoon dol op de retro look! Deze kom je helaas niet vaak tegen in winkels bij mij in de buurt, behalve in de regionale kringloopwinkels.

TopVintage

Echter heb ik nu een winkel gevonden waar je wél de retro look kunt creëren! Kennen jullie de webshop TopVintage.nl? Ik vind dit echt een hele leuke webshop. Waarschijnlijk ben ik daar niet de enigste in want ze hebben in het jaar 2011, 2012, 2013 & 2015 de Thuiswinkel Award gewonnen voor Beste Mode Webwinkel van Nederland! Het is Europa’s grootste online retro boutique. De missie van TopVintage? Er voor zorgen dat jij je op en top vrouw voelt!

Schermafbeelding 2015-11-12 om 21.28.36

Bij TopVintage komen er dagelijks nieuwe items online. Ze hebben gratis verzending en als je op weekdagen voor 21.00 besteld gaat het diezelfde dag nog weg!

Mijn 5 favorieten

Ik kan uren snuffelen op deze site en wegdromen bij bepaalde items. Ik heb 5 items uitgekozen waar ik zelf echt verliefd op ben. Omdat ik niet kon kiezen heb ik er mijn 5 favorieten van gemaakt in plaats van een top 5 😉 .

Het eerste item waar ik weg van ben is deze Fairytale Skirt. Het geeft met hét ultieme vrouwelijke gevoel en deze look zou ik ook zo dragen!

Het tweede item is, jaja een tas 😉 ! Hoe geweldig is deze tas! Je hebt hem in twee uitvoeringen maar deze met roze en bordeaux vind ik persoonlijk het mooist. Dit tasje moet een vintage parfum winkel voorstellen. Oeee echt hoor, hoe cute is dit <3 !

Dit had ik dus niet moeten zien. Ik vind broches altijd al leuk, maar ze hebben hier dus dit soort broches van Erstwilder. Kies je voor lipsticks, parfumflesjes, katten, honden of toch een zeemeerminnen uitvoering? Er is te veel keus voor mij 😀 .

Ik vind vooral deze jas erg gaaf. De kleding van King Louie komt uit onze hoofdstad. Jou blij maken, verrassen én inspireren dat is de missie van het merk, wat ondertussen al meer dan 30 jaar bestaat! Ik moet zeggen dat is ze goed gelukt want ik word hier erg blij van!

And last but not least… Deze geweldige roze/zwarte jurk. Het is een speelse jurk die je terug kunt vinden onder de categorie Swing jurken. De combinatie roze met zwart is echt typisch mij.

Bron foto’s: TopVintage.nl

Ken jij deze webshop al? 

Deze blogpost is gesponsord.

 

8 Reacties

 1. Desiree
  16 november 2015 / 09:10

  Super leuk die zwarte rok is ook echt wat voor mij! Love it!!!

 2. 16 november 2015 / 10:20

  Jaa die ken ik al en vind de kleding daar zo gaaf! Heb zelf een jurk en petticoat van Hell Bunny maar wil nog heel graag een pencil dress. Perfect voor dit najaar 🙂

 3. 16 november 2015 / 13:16

  Ja ik heb er wel eens gekeken. Prachtige vintagejurken hebben ze daar, zou er graag eentje willen. Ik denk dat mij dat wel staat. Het is er tot nu toe helaas nog niet van gekomen! 🙂

 4. 16 november 2015 / 14:04

  Wat een leuke dingen hebben ze. Ik ga hier zeker vaker een kijkje nemen.

 5. Barbara
  16 november 2015 / 19:00

  Oh die tas is echt geweldig! Ik heb nog nooit van die website gehoord. Dus ben even gaan rond neuzen en er staan echt leuke dingen op. Ben zelf ook helemaal gek van vintage style. 🙂

 6. 16 november 2015 / 19:59

  Deze webshop kon ik nog niet, maar zulke leuke items zijn niet te weerstaan…dus ga ik niet kijken (hihi dat geloof je zeker toch niet he?)

 7. 17 november 2015 / 07:34

  Ik kende die nog niet, maar ik vind die petticoat fantastisch. Uit zelf bescherming ga ik dan ook even niet kijken op de site 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.