Mijn tips voor valentijnsdag 2015

Maandag is collagedag! Het thema van vandaag is 14 februari, Valentijnsdag. Voor je het weet is het zo ver en hoe laat jij dat dan aan de persoon die je lief heb zien? Hierbij zeg ik de persoon die je lief hebt omdat het niet altijd alleen je vriend/vriendin hoeft te zijn in mijn ogen. Het kan net zo goed je zus/broer/vader/moeder/beste vriend(in)/opa/oma enz. zijn. Sommige tips hieronder zijn geschikt voor alleen je lover en andere zijn toepasbaar op allemaal!

 

Schermafbeelding 2015-01-25 om 11.17.31

1. Mocht je iets willen geven: deze hartjes schaaltjes van Blond Amsterdam zijn echt heel schattig. Zelf zou ik deze schaaltjes gelijk in gebruik nemen een een heerlijke chocolade fondue klaar maken. Deze bakjes kun je dan gelijk gebruiken om al het lekkers in te stoppen.  Blond Amsterdam hartjes schaaltjes,  € 4,95 per stuk. 

2. Neem je lover mee in bad! Ik heb momenteel helaas geen bad maar toen ik nog een bad had zaten wij bijna dagelijks samen in bad. Heerlijk de dag doornemen en genieten van elkaar. Speciaal voor valentijn heeft lush weer een nieuwe collectie op de markt gebracht. Mijn favoriet uit deze collectie is: de Lush Love Locked Ballistic met de heerlijke geuren jasmijn & vanille. Dit hart moet je in tweeën breken en dan komt er een verrassing uit. In het filmpje hieronder kun je zien wat er gebeurt. Lush, € 10,75. 

3. Het spreekwoord is niet voor niks “Liefde gaat door de maag”. Verwen je geliefde daarom met iets te eten. Je kunt het op verschillende manieren aanpakken.

  • Je bereid zelf een diner voor. Hierbij kun je dan maken wat hij/zij het lekkerst vind of iets wat jullie hebben gegeten op de eerste date of waar een andere speciale herinnering aan vast zit.  Daarnaast kun je de tafel mooi dekken/aankleden, daarbij hoort natuurlijk wel kaarslicht 😉
  • Jullie kunnen ook samen iets te eten maken. Hierbij kun je denken aan een home-made pizza. Je maakt hem in de vorm van een hart en kunt hem beleggen zoals jullie zelf willen. Of maak juist een recept wat jullie beide allebei al wel een hebben willen maken maar wat er nog nooit van is gekomen.

Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn al je je best er maar op heb gedaan of als jullie er samen maar lol in hebben!

4. Maak een zelf geschreven ‘liefdes’ gedicht. Romantischer dan dit kan bijna niet, een liefdes gedicht krijgen wat speciaal voor jou is geschreven!

5. Lukt het niet met een liefdesgedicht? Dan kun je altijd nog aan de slag met een kaartje. Het is wel iets wat echt bij Valentijnsdag hoort en vind het persoonlijk altijd erg leuk. Ik hou sowieso van kaarten krijgen 🙂 Nu kun je een kaart kopen in een van de plaatselijke boekwinkels maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag om een leuke kaart te maken. Ik vond bij Dawanda een aantal leuke DIY voor valentijnskaarten. Mijn favorieten? you are a hottea, jij bent mijn favorietje en I want to travel the world with you.

Naast deze tips kun je natuurlijk ook een dagje sauna samen doen, gezellig naar de bioscoop of een dagje weg. Van mij hoeft het op Valentijnsdag allemaal niet zo groot maar je kunt het zo groot maken al je zelf wil. Een klein gebaar is vaak al genoeg om te laten weten dat je van iemand houd.

 

Welke tips heb jij voor valentijnsdag? 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.