Mijn wishlist voor de National Glamour day | Shoppen met korting!

glamourday

 

Aanstaande zaterdag, 28 maart 2015 is het weer zo ver. Het is dan National Glamour Day! Iets waar ik altijd erg naar uit kijk. Nu zijn er vast mensen die geen flauw benul hebben waar dit nou over gaat 🙂 ! Hieronder een korte uitleg over deze dag.

Op zaterdag 28 maart krijg je minstens 20% korting bij meer dan 3000 winkels in Nederland en België. Zo shop je in een keer alle key items bij elkaar voor het voorjaar. Aansluitend kun je in je favoriete shopstad blijven eten, met korting of een speciaal Glamour-menu. Heb je geen tijd om de stad in te gaan? Bij de meeste merken kun je ook online winkelen.  Leuk maar hoe werkt het dan? Nou enigste wat je hoeft te doen is zorgen dat je de Glamour editie april 2015 in je tas zit. Je krijgt in de deelnemende winkels 20% korting op vertoon van Glamour. Let op: je hoeft dus niets uit te scheuren. 

Ik hoef jullie waarschijnlijk niet uit te leggen waarom ik hier altijd naar uit kijk, het komt natuurlijk doordat ik dol ben op korting en deze hele dag om korting draait 🙂 !  Er zijn ook echt veel winkels die mee doen en de afgelopen jaren doen er ook steeds meer webwinkels mee wat ook leuk is. Toch heeft mijn persoonlijke voorkeur om er een heerlijk dagje stad van te maken met mijn vriendinnen of familie. Deze zaterdag ga ik op pad met mijn zusje.

Welke winkels er onder andere mee doen?

America Today, Asos, Clarks, Costes, Dolcis, Dress-for-less, Esprit, Fab, H&M, Hunkemöller, Ikks, Invito, Loavies, Manfield, Mango, Men at Work, Only, Pandora, Pepe Jeans, Pieces, Pro Shoes, Rituals, S. Oliver, Sacha, Scotch & Soda, Steve Madden, SuperTrash, The Little Green Bag, The Sting, Tommy Hilfiger, Vero Moda, Vanilla, Vila, We, Zinzi en nog zat andere!

Ik heb even een leuke wishlist voor jullie samengesteld met artikelen vanuit de winkels die mee doen!

Wishlist glamourday

 

Oja nog even een aanvulling. Lukt het je niet om te shoppen door werk of wat dan ook? Je kunt ook online gebruik maken van deze aanbiedingen. De kortingscodes zijn terug te vinden op glamour.nl of in de glamour zelf!

 

Kende jij de National Glamour day al? 

21 Reacties

 1. Dina
  27 maart 2015 / 09:13

  Wat een mooie lijst!

 2. Marion
  27 maart 2015 / 09:46

  Ik had er nog niet eerder van gehoord! Klinkt goed. Mooie lentekleurtjes allemaal!

  • Lesley
   Auteur
   29 maart 2015 / 17:48

   Ja ik heb ook super leuke lente dingen gekocht allemaal vrolijke kleurtjes in plaats van zwart <3

 3. 27 maart 2015 / 11:56

  Wat een leuke dingen! Ik mag helaas een tijdje geen kleding kopen van mezelf, blut!

  • Lesley
   Auteur
   29 maart 2015 / 17:48

   Aaaa jammer. Nou ik ben nu ook blut hoor na de shopsessie van gister haha

 4. Marleeeentje
  27 maart 2015 / 14:57

  Wat een mooie collage! Ik ga zelf niet shoppen, maar ben wel altijd benieuwd naar wat anderen (willen) kopen.

  • Lesley
   Auteur
   29 maart 2015 / 17:48

   Ja vind het ook altijd leuk om aankopen van andere te zien. Wishlist maken is ook altijd leuk vind ik.

 5. 27 maart 2015 / 20:32

  wat een heerlijke wishlist…de sieraden vind ik stuk voor stuk helemaal geweldig!

  • Lesley
   Auteur
   29 maart 2015 / 17:47

   Ja prachtige he! Ik heb een hoop gekocht, komt dinsdag allemaal online..

 6. wendyvansoest
  28 maart 2015 / 06:58

  Leuke lijst heb je gemaakt. Ik wil de witte nikes ook zo graag. Shopse vandaag 🙂
  Ik heb een leuke giveaway op mijn blog. Doe je al mee?;)
  XxX

  • Lesley
   Auteur
   29 maart 2015 / 17:47

   Nog niet mee gedaan maar ga zo gelijk even kijken leuk! Dinsdag komt de shoplog online, en de witte nikes zitten erbij hoor 😉

 7. junetwonl
  28 maart 2015 / 15:02

  Erg mooie wishlist, ik heb die witte nikes maar dan hoge versie.

  • Lesley
   Auteur
   29 maart 2015 / 17:46

   Ja ze zijn gaaf he! Ik heb ze gevonden hoor de low variant na een hele tijd zoeken heb ik ze eindelijk! Dinsdag komt mijn shoplog online 🙂

 8. Merel
  29 maart 2015 / 12:45

  Leuke wishlist! Wat dom, ik wist helemaal niet dat je korting kreeg in veel winkels gister. Gemist..

  • Lesley
   Auteur
   29 maart 2015 / 17:44

   Jammer dat je het gemist hebt! Het is rond september/oktober meestal ook dus tegen die tijd laat ik het wel weer weten 🙂

 9. Nanny
  29 maart 2015 / 11:53

  En nog geslaagd beide? Nog wel iets uit de wishlist of anders, hihih

  • Lesley
   Auteur
   29 maart 2015 / 17:45

   Ik heb zo verschrikkelijk veel geshopt, dinsdag komt er een shoplog online, maar trek hier maar een half uurtje voor uit hoor haha. Steef heeft twee dingen gekocht, leuke laarsjes en een top.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.