Outfit | Mooi gekleed voor een kleine prijs | Primania

Na de primark shoplog heb ik voor jullie een outfit samen gesteld met alleen primark artikelen! Hiermee wil ik laten zien dat mooi gekleed gaan niet altijd duur hoeft te zijn! Deze outfit was totaal nog onder de 40 euro. Hieronder de foto’s.

een leuke primark outfit

Primania

Ketting en blouse primark

Primark zwart wit outfit

Primark broek

Vrolijke primark outfit

happy blogger met ketting en blouse van primark


Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze outfit vinden en of jullie het er vanaf kunnen zien dat het allemaal van de primark komt. 

 

9 Reacties

 1. 11 maart 2015 / 11:08

  Super leuk! Die broek vind ik echt mooi, en ziet er ook comfortabel uit!

  • Lesley
   Auteur
   11 maart 2015 / 21:19

   Dank je wel kim! hij is ook erg comfortabel 🙂

 2. 11 maart 2015 / 13:06

  Ik kom nooit bij de Primark (net als H&M, maar hier in Zweden is het het enige ‘vertrouwde’, haha) dus ik zou je niet kunnen vertellen of het er vanaf te zien is. Ik vind wel dat je erg leuk op de foto’s staat, vrolijke uitstraling en je outfit staat je goed! 🙂

  • Lesley
   Auteur
   11 maart 2015 / 21:19

   Dank je wel voor je compliment! Het zit ook lekker dus dat straal je dan blijkbaar uit he 🙂 Het lijkt me dat ze in zweden juist veel leuke merken hebben of niet? Meeste merken uit Zweden maken juist heel veel leuke dingen. Alleen budget is het niet echt volgens mij 🙂

 3. Marleeeentje
  11 maart 2015 / 14:14

  Leuke outfit! Ook echt een mooie ketting, ik hou enorm van budget haha.

  • Lesley
   Auteur
   11 maart 2015 / 21:18

   Dank je wel! Ja de ketting is ook van Primark en was ook budget! Ik ben ook dol op koopjes dus je zult hier nog wel meer van dat soort leuke budget dingen tegen komen 🙂

 4. Marion
  11 maart 2015 / 19:53

  Jaaa super! Oooh die broek. Ik vind ‘m zo mooi!

  • Lesley
   Auteur
   11 maart 2015 / 21:17

   Ja hij is gaaf he! En weet je wat het leukste is, hij zit nog super lekker ook 🙂

 5. wendyvansoest
  11 maart 2015 / 23:09

  Ja super leuk! De Primark heeft zulke leuke dingen de laatste tijd.
  XxX

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.