De mooiste sneakers voor de lente/zomer 2017

De webshop mooieschoenen.nl heeft een leuke blogwedstrijd uitgeschreven. Ik hou wel van een wedstrijdje dus ik doe hier graag aan mee! De opdracht?

Ga naar www.mooieschoenen.nl en kies een schoen, trend of categorie uit waar je (gericht op de lente/zomer 2017) iets over wil schrijven. Maak hierover een blogpost op jouw eigen blog, de invulling hiervan laten we graag aan jou over.

Omdat ik zoveel leuke schoenen op deze webshop zag staan heb ik ervoor gekozen om een kleurrijke collage te maken van mijn 6 favorieten sneakers voor deze lente/zomer!

Blogwedstrijd mooieschoenen.nl

1 | Blackstone NL58 White

Ik heb één paar Blackstone sandalen en die heb je waarschijnlijk al wel eens eerder op mijn blog voorbij zien komen. Deze draag ik namelijk regelmatig in outfitposts. Ze zitten zo ontzettend lekker, sinds ik ze heb kijk ik in schoenenwinkels altijd bij het merk Blackstone. Ik had nog altijd geen leuke nieuwe gezien tót ik deze witte sneakers met klittenband zag. Op de een of andere manier vind ik klittenband heel leuk en speels staan. Net weer even anders dan anders 🙂 .

2 | Ted Baker Barrica White

Ik hou echt van Ted Baker tassen. Schoenen heb ik er nog nooit van gekocht. Ik had een prachtig paar op het oog tot twee keer toe en elke keer was net mijn maat niet meer beschikbaar. Dit nieuwe model is net geen standaard witte sneaker. Door de bloemen en de rosé gouden details is het een leuke écht zomerse sneaker!

3 | New Balance WL373 grey

Ik zie steeds vaker leuke modellen van New Balance voorbij komen. Deze zijn grijs met een roze/mint groene touch. Dit maakt het iets minder opvallend, maar toch aparte sneaker.

4 | Converse All Star OX Pink

Deze sneaker heb ik zelf in de hoge variant. Voor de zomer zijn deze sneakers echt heerlijk. Ik ben ondertussen al een tijdje aan het tweede paar roze All Stars bezig. Als ook die versleten zijn ga ik dit keer voor een paar lage All Stars. De witte variant hiervan vind ik trouwens ook erg leuk!

5 | Nubikk YeYe Ruffle white

Witte schoenen met een roze ruffle, deze schoenen zijn echt voor mij gemaakt denk ik! Ik vind ze echt superleuk. De ruffles zijn helemaal in dit seizoen en dan is het super om dit in je gehele outfit door te voeren. Ze hebben dit model ook nog met een andere kleur ruffle, mocht je zelf niet van roze houden 😉 !

6 | Nubikk Noah Lace Studs beige

Deze schoenen heb ik al een tijdje op het oog. Een prachtig beige paar ook van het merk Nubikk. Wat ik hier leuk aan vind zijn de studs op de schoen. Ze zijn subtiel en toch maken ze deze schoen net een tikkeltje stoerder.

Nadat jullie nu mijn favorieten hebben kunnen zien, ben ik heel erg benieuwd wat jouw favoriet is voor de lente/zomer 2017! Zoals je kunt zien vind ik het nog al lastig om een keuze te maken. Er zijn zoveel leuke schoenen te koop en elke keer komen er weer meer leuke exemplaren bij.

Al deze schoenen zijn dus o.a. te koop bij mooieschoenen.nl

 

17 Reacties

 1. 30 maart 2017 / 09:20

  Mooie schoenen! Twee en drie zijn mijn favoriet. Verder wil ik nog altijd graag de mintgroene nikes met paarsgebloemde accenten. Maar die hoop heb ik opgegeven, ze zijn al van een paar jaar geleden en het enige wat ik ervan gezien heb is een foto…
  Jenn onlangs geplaatst…Lange Saunanacht in Sauna Embricana (DE)My Profile

  • 5 april 2017 / 00:16

   Vervelend is dat he als je een foto hebt gezien van een paar schoenen die je graag wilt en je ze gewoon nergens kunt terug vinden. Ik denk die jij bedoeld zijn uit de Liberty X Nike collectie of niet? Die gaat altijd super snel en is vaak met bloemen. Ik heb het op de middelbare gehad met de roze All Stars. Ik had ze in zacht roze wit geruit gezien. Stad en land af geweest bleek na een hele tijd dat ze alleen in Amerika verkocht werden. Balen zeg. Succes met je zoektocht!

 2. 30 maart 2017 / 09:39

  Wauw wat een prachtige sneakers allemaal! Ik ben fan van sneakers voor de lente, ze zitten heerlijk en zijn ook nog eens leuk te combineren. <3 Ik vind 4 & 5 heel erg leuk.

  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Review | Mac relentlessly redMy Profile

 3. 30 maart 2017 / 11:43

  Oh heerlijk al die prachtige sneakers. Er zijn zoveel mooie kleuren en prints!

  • 2 april 2017 / 22:57

   Ja die witte lage zijn ook erg gaaf! Ik zie ze op festivals veel voorbijkomen 🙂 en handig dat je ze gewoon kunt wassen!

  • 5 april 2017 / 00:07

   Je kunt met deze wedstrijd shoptegoed winnen voor de desbetreffende winkel 🙂 ! Dan kan ik direct een van mijn wishlist items kopen haha. Prijzenpot is in totaal 450 euro. Variërend van de hoofdprijs a 200 euro tot lager. Je kunt nog meedoen tot en met morgen als je wilt!

 4. 6 april 2017 / 09:14

  Ik heb van de week lichtroze, hoge All Stars gekocht. Mijn favoriete schoenen. Ik had ze al in (jeans)blauw, bordeauxrood, zwart en felrood. Je kunt er geen genoeg van hebben.
  HUIZEHAAKNAALD onlangs geplaatst…TRAVELER’S NOTEBOOK / FAUXDORIMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.