MUA Prism Highlighter Solar Flare

De MUA Prism Highlighter Solar Flare zit al even in het assortiment. Ik heb vaker een highlighter van MUA getest en dat is en blijft een van mijn favorieten: MUA undress your skin. Lekker veel glans en dat is eigelijk wel wat ik zoek in een highlighter. Ik ben heel benieuwd of deze Prism Highlighter zich kan evenaren met de undress your skin variant. De afgelopen periode nam ik de proef op de som en in deze blog lees je mijn bevindingen.

MUA Prism Highlighter Solar Flare | Het product

MUA Prism Highlighter Solar Flare

Het product zit in een simpele maar doeltreffende verpakking. Een zwarte rand met daarin, helemaal passend bij het thema, een binnenrand die een prism/holografisch effect heeft. Het middenstuk van de verpakking is doorzichtig waardoor je het product goed kunt zien. Altijd fijn.

MUA highlighter

Op de achterkant van de verpakking zie je in het kort wat MUA met dit product belooft. De ingredienten en de houdbaarheid. Dit product bevat 8 gram.

MUA Prism Highlighter Solar Flare

De open verpakking. De highlighter glanst wel, maar ik vind het nou niet erg extreem. Je moet het product echt op een bepaalde manier in het licht houden wil je de shimmer zien. Nog even voor de volledigheid wat MUA belooft met dit product:

Een 3D licht reflecterende highlighter die een holografisch effect heeft. De innovatieve Prism highlighters zijn zacht en je kunt ze opbouwen in intensiteit.

MUA Prism Highlighter Solar Flare | Swatch en aangebracht

MUA Prism Highlighter Solar flare

Hierboven zie je de swatch van het product. Het ziet er een beetje poederig uit en je moet het ook hier weer in het licht houden om hem goed te kunnen zien. Aangebracht op mijn wang ziet dat er zo uit:

MUA Prism Highlighter Solar flareMUA Prism Highlighter Solar flare

Je ziet een subtiele highlighter op mijn wang. Het is mooi, maar ook hier is het weer zoeken naar de juiste lichtinval. Heb je die niet, dan zie je helemaal niks.

Mijn eindoordeel over deze highlighter

Dit keer een product waar ik zoals je misschien al hebt kunnen lezen niet heel erg enthousiast over ben. De kwaliteit van de swatch is echt niet om over naar huis te schrijven. Aangebracht ziet het er met de juiste lichtinval mooi uit, maar heb je die niet? Dan is het zonde van het aangebrachte product. Daarnaast vind ik dat het product heel snel vervaagd op je huid. Na een uurtje zie je al helemaal niks meer zitten. Na een paar dagen testen kwam ik ook nog achter het volgende:

MUA Prism Highlighter Overspray

MUA heeft gebruik gemaakt van een overspray. Voor de gene die niet weten wat dat is: een overspray is een laagje glitter die aangebracht is op de bovenkant van het product. Hierdoor lijkt het product meer glitter te bevatten dan dat het werkelijk is. Na de overspray bleef er helemaal weinig van het product over. Eerlijk is eerlijk, je vind hier niet snel “slechte” reviews omdat ik die meestal niet leuk vind om te schrijven, maar hier hebben we er dus weer eens een. Deze highlighter vind ik het niet waard om aan te schaffen. Als je van een subtiele highlighter houdt dan zou ik je eerder een andere aanraden van een betere kwaliteit.

Deze highlighter is te koop bij onder andere kruidvat of hun eigen webshop.

Wanneer was jij voor de laatste keer teleurgesteld in een product?

 

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

MUA Prism highlighter

Ik ontving dit product ter review

3 Reacties

 1. Yvonne
  7 augustus 2019 / 02:39

  Ik heb ook echt een haat aan oversprays. Dank voor je eerlijke revienw. Ik heb het laatste jaar eigenlijk geen make -up meer gekocht dus gelukkig ook geen miskopen gedaan.

 2. 7 augustus 2019 / 09:53

  Wat jammer zeg! Een overspray vind ik sowieso altijd al een no-go.

 3. 8 augustus 2019 / 18:23

  Hij ziet er wel mooi uit, maar jammer dat de uitwerking wat minder is. Dan zijn er wel betere voor een goede prijs.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.