My Life tag

Op de dag dat mijn Instagram-tag online kwam werd ik door de lieve Renske getagd om aan de ‘My life tag’ mee te doen! Nu ongeveer drie weken laten ga ik hem voor jullie invullen! Ik vind zelf tags leuk om te lezen maar nog leuker om in te vullen. Vroeger maakte ik al allemaal vragen lijstjes en op msn had ik een paar mensen waar ik continu vragen naar stuurde en zij terug naar mij. Het was een goede manier om mensen te leren kennen en daarnaast ook nog een leuk om te doen! Here we go!!!

My life tag

Wat is jouw lievelingskleur?

Ja ik denk dat vele van jullie dit al weten ๐Ÿ˜‰ Als je op mijn blog komt zie je het overal al in terug. Mijn lievelingskleur is toch echt wel roze!

Wat is jouw droomcarrière?

Ik vind dit echt een moeilijke vraag! Waarom? Omdat ik eigenlijk alles leuk vind om te doen. Ik hou van creatief bezig zijn, mensen helpen, buiten zijn, met dieren werken, schrijven, verkopen, reizen en nog een hele hoop andere dingen. Vroeger wilde ik echt van alles worden. Was het geen stewardess (wel grond want ik had als klein kind al veel last van mijn oren) dan was het wel kapster, top tennisster of hoteleigenaar. Ik vind het werk wat ik nu doe erg leuk. Naast de verkoop van kantoorartikelen aan klanten doe ik ook een deel van de communicatie voor het bedrijf. Hierdoor blijft het afwisselend en leuk! Om mijn creativiteit nog meer kwijt te kunnen, meer te leren en mijn gevoelens weg te kunnen schrijven ben ik erbij gaan bloggen. Dat bevalt me nog steeds goed. De combinatie is zwaar maar ik zie bloggen niet als werk meer als een hobby.

Waar zou je op jezelf willen wonen?

Volgens mij heb ik deze vraag al eens eerder ergens beantwoord *zoekt terug in de archieven* Jaaaaaa gevonden. Bij de Liebster Award. Het antwoord op deze vraag:

Het liefst in een huisje op een vrijstaand stuk land met een moestuin en een aantal dieren erbij, waarbij het huis wel in de buurt van een stad staat zodat ik ook lekker dicht bij de winkels ben haha. Niet heel makkelijk te vinden dus 😉

Vorige week kocht ik mijn eerste huis. Het lijkt totaal niet op het huis wat ik omschrijf maar dat is dan ook wel een echte utopie haha. Het huis wat we gekocht hebben ligt aan een park en is een drive-in woning. Het heeft lekker veel ruimte in huis, een balkon, een bad en een tuin. Alles wat ik graag wilde hebben. Ook mijn vriend heeft wat hij wilde. Een grote garage voor zijn o zo geliefde auto ๐Ÿ˜€ . Dicht bij de winkels zit ik wel, dus dat is erg handig! Een moestuintje komt er zeker in de tuin en de dieren, ach met Zoë heb ik toch ook een lief diertje in huis ๐Ÿ™‚

Wat is jouw favoriete manier om te reizen?

Dat is afhankelijk van waar ik heen ga. Binnen het dorp waar ik nu woon ga ik graag lopend of met de fiets. Is het verder? Dan lekker met de auto. Vroeger vond ik het heerlijk om lange stukken auto te rijden. Tijdens mijn depressie vond ik het ineens eng en werd ik er angstig van. Waarschijnlijk omdat ik alles niet meer goed zag waardoor ik bang was dat ik dingen, en vooral mensen, over het hoofd zou zien. Nu vind ik het al wel fijner om te rijden maar is het nog steeds wel erg vermoeiend. Voor de langere stukken ga ik graag met het vliegtuig. Ik slaap vaak als een roosje tijdens de vlucht dus dat vliegt (haha) voorbij.

Wat doe je in de vrije tijd?

Winkelen, bloggen, slapen, lezen, met Zoë wandelen, uit eten, koken, knuffelen, kletsen met vriendinnen, bankhangen met mijn vriend en moestuinen. Ik kan nog wel even door blijven gaan!

Wat is jouw favoriete make-up merk?

Ik heb er meerdere. Vroeger droeg ik alleen make-up van de goedkope merken als Essence en Catrice. Tegenwoordig stap ik wat vaker over om ook duurdere merken te testen. Hierdoor ben ik Benefit, Essie en MAC tegen gekomen. Dit zijn nu 3 van mijn favoriete merken die wat duurder zijn. Sommige producten van de low-budget merken zijn nog steeds wel favoriet hoor. Ik gebruik namelijk vaak oogschaduw van MUA en Sleek, blush van Catrice en de highlighter van Essence.  Ik gebruik dus een combi van goedkope merken en dure merken door elkaar!

Wat zijn jouw favoriete kledingwinkels?

Op nummer 1 staat Primark. Ik vind dit een heerlijk winkel. Natuurlijk is het chaos soms maar ik probeer meestal de chaos dagen te vermijden ๐Ÿ˜‰ Het is wel een voordeel dat deze winkel nu op meerdere locaties in Nederland zit waardoor het ook in Rotterdam een stuk rustiger geworden is. De andere winkels wisselen eigenlijk heel erg. De ene periode ga ik helemaal niet naar een bepaalde winkel omdat ik daar niks kan vinden en de andere periode ben ik er niet weg te slaan. Ik kijk eerlijk gezegd niet zo naar een merk of iets maar meer naar het product zelf. Als ik iets leuk vind, vind ik het leuk!

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Om wat bewuster naar de mooie kleine dingen in het leven te kijken! Daarnaast hoopte ik dat het mij wat beter deed relativeren en wilde ik mensen laten zien dat iedereen een depressie kan krijgen. Je hoeft niet in een bepaald ‘hokje’ te zitten maar het kan echt iedereen overkomen! Het is aan jou hoe je er mee om gaat en je er uit probeert te komen. Het is zeker niet makkelijk en het zal altijd lastig blijven maar blijf proberen. Je wordt er alleen maar sterker van en leert jezelf steeds beter kennen!

Wat is jouw favoriete parfum?

Parfum heeft bij mij meestal een herinnering. Tijdens een van mijn maandag collage dagen schreef ik hier al een stukje over.  In deze collage die ik toen maakte kun je gelijk zien wat mijn favoriete parfums zijn!

parfum collage

Parfum is de meest intense manier van een herinnering

 

Hopelijk hebben jullie genoten van deze tag! Ik ga dit keer niemand taggen maar wil je deze tag overnemen? Dat kan natuurlijk!

Ik ben heel benieuwd, is er een tag die ik volgens jullie nog moét invullen? 

 

23 Reacties

 1. 9 juni 2015 / 10:04

  Erg leuke tag! Dat roze je favo kleur was had ik nou nooit geraden ๐Ÿ˜‰

  • Lesley
   Auteur
   9 juni 2015 / 19:28

   Haha dat was ook echt wel de lastigste vraag ๐Ÿ˜‰

 2. 9 juni 2015 / 10:28

  Wat een heerlijke tag! Leuk om te lezen over bijvoorbeeld over het huis dat jullie hebben gekocht, maar ook over waarom je bent gaan bloggen. Ik denk zeker dat jij met je blog over weet te brengen dat je bewuster kunt genieten van (kleine) dingen.

  • Lesley
   Auteur
   9 juni 2015 / 19:29

   Dank je wel Lena! Ja ik merk zelf ook dat ik door mijn blog steeds meer bewuster geniet van de kleine dingen. Ik voel me elke dag weer dankbaar voor alles wat ik mee maak!

 3. Dina
  9 juni 2015 / 13:24

  Precies op de plek waar jij wel zou willen wonen, wil ik dus ook wel wonen. ๐Ÿ˜€

 4. 9 juni 2015 / 13:27

  Je favoriete manier van reizen is natuurlijk… spontaan! ๐Ÿ˜‰ Haha, hoewel het plannen ook erg leuk is en je ergens helemaal op kunnen verheugen! En de reden waarom je bent begonnen met bloggen, hulde! Ik lees je verhalen graag, al jarenlang ๐Ÿ˜‰

  • Lesley
   Auteur
   9 juni 2015 / 19:30

   Ja spontaan was toch wel echt super cool! Over twee weken weer? ๐Ÿ˜‰ Dat spontane gedoe is super leuk maar helpt me wel aan super veel slapeloze nachten hahaha.

 5. 9 juni 2015 / 13:37

  Ik vind dit een hele leuke tag, en ik dรฉnk dat ik ‘m lekker over ga nemen. Ik ben ook groot Primark fan hihi, I love it ๐Ÿ™‚

  • Lesley
   Auteur
   9 juni 2015 / 19:31

   Ja Primark is gewoon cool haha! Ja tuurlijk mag je hem over nemen! Het is en blijft een leuke tag! Ik dacht eerlijk gezegd dat jij hem al eens ingevuld had ๐Ÿ˜€

 6. 9 juni 2015 / 14:11

  Jaa leuke tag is dit! En dat plekje om te wonen komt er misschien ooit nog van! Dat huis wat jullie nu gekocht hebben klinkt ook als een heerlijk huis ๐Ÿ™‚

  • Lesley
   Auteur
   9 juni 2015 / 19:31

   Je mag hem overnemen hoor Bente! De tag bedoel ik he niet het huis ๐Ÿ˜‰ Het is ook een heerlijk huis! Hopelijk hebben we het net zo naar ons zin op het moment dat we er in zitten hihi

 7. 9 juni 2015 / 14:36

  Haha ik vind ook van alles leuk (wat het ook wel weer lastig maakt..) ๐Ÿ˜€

  • Lesley
   Auteur
   9 juni 2015 / 19:32

   Ja he, aan de ene kant heel leuk maar aan de andere kant ook zo lastig ๐Ÿ˜€

 8. Esmeralda
  9 juni 2015 / 20:16

  Wauw, deze is leuk! Ik ga ‘m overnemen. Herkenbare antwoorden ook!

  • Lesley
   Auteur
   11 juni 2015 / 22:14

   Dat mag hoor! Ben heel benieuwd naar jouw antwoorden ๐Ÿ™‚

 9. 9 juni 2015 / 20:39

  Leuke tag, misschien neem ik hem binnenkort wel over ๐Ÿ˜‰ Dat je lievelingskleur roze is, had ik wel al vermoed haha. Wat heerlijk dat jij kan slapen op het vliegtuig. Ik kan dat niet omdat ik eigenlijk best bang ben voor vliegen, dus voor mij duurt zo’n vlucht voor mij echt uuuuuren.
  Liefs, Lena

  • Lesley
   Auteur
   11 juni 2015 / 22:17

   O dat lijkt me echt verschrikkelijk als je bang bent voor vliegen! Overnemen mag altijd hoor ๐Ÿ™‚ Ben ook erg benieuwd naar jouw antwoorden ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.