Nationale Beautybloggersdag | Incl winactie!

Spiegel groot met tekst
Vandaag is het Nationale Beautybloggersdag. Een dag georganiseerd door een aantal bloggers om je kennis te laten maken met de vele beautybloggers die Nederland rijk is. Hoe gaan we dit doen? Doormiddel van een Bloghop!

Een Bloghop is een leuke en makkelijke manier om op één dag kennis te maken met diverse blogs.  Je begint bij één blog, daar word je doorverwezen naar een andere beautyblog en zo verder. Uiteindelijk kom je weer bij de blog uit waar je begonnen bent en heb je weer een hoop, nieuwe, leuke blogs leren kennen. Als klap op de vuurpijl kun je bij elke blog die meedoet ook nog eens een prijs winnen! 
Als het goed is ben je op mijn blog gestart of kom je via La Vie de Celine (wat een prachtige foto’s maakt ze hé!) naar mijn blog gehopt. Ben je voor het eerst op mijn blog? Superleuk dat je een kijkje komt nemen. Ik ben Lesley en blog over alles wat mij blij maakt. Dit is beauty maar ook mode, lifestyle, hotspots, mijn hondje Zoë en nog veel meer. Kijk dus gerust even rond op mijn blog en als je het leuk vindt volg me dan op jouw favoriete social media kanaal om op de hoogte te blijven. Kom je hier wel vaker? Wat leuk dat je ook vandaag een kijkje komt nemen! Kijk gerust even rond maar vergeet niet door te gaan met de bloghop en mee te doen aan mijn winactie!

Winactie Beautybloggersdag!

Op mijn blog maak je kans op de volgende prijs:

My Little Happiness | Nationale Beautybloggersdag

❤ Mijn favoriete lip conditioner van Sleek : Pout Polish

❤ Een nagellak van Essence no. 38 love is in the air (een hele zomerse gele kleur)

❤ Gezichtsmasker met aardbeien en slagroom 🙂

HOE KUN JE MEEDOEN?

✔ Laat een reactie achter op deze blog dat je mee wilt doen met de winactie.

✔ Volg My Little Happiness op minimaal één van de volgende social media: Facebook, Twitter, Instagramof Bloglovin. Geef ook even in je reactie aan op welke kanalen je me volgt.

✔ En dan… afwachten maar! Je kunt mee doen tot en met volgende week zaterdag, 16 juli 2016.

Dan ga ik jullie nu vanuit mijn blog doorverwijzen naar de blog van Jolanda: Zazazoo. Op deze blog komt er dagelijks een nieuw beauty gerelateerd artikel online. Een nieuw product of een uitgebreide review, je vindt het hier allemaal terug! Na deze blog word je weer doorverwezen naar een andere blog en zo verder tot je uiteindelijk weer uitkomt bij de blog waar je begonnen bent!

Veel plezier met de bloghop op de Nationale Beautybloggersdag!

51 Reacties

 1. Lonneke
  9 juli 2016 / 07:03

  WAt leuk! Beetje doorklikken via alle beautybloggers 🙂 leuke blog heb je! En ik doe graag mee met je winactie natuurlijk! (Ik volg je op instagram als Lonnerrr)
  Duimen maar!

 2. Iris
  9 juli 2016 / 09:24

  Wat een ontzettend leuk initiatief! ? en natuurlijk doe ik mee!! Dat gezichtsmasker, geweldig! Krijg er honger van hihi

 3. Kimberley
  9 juli 2016 / 09:26

  Ik heb laatst de highlighter van sleek gekocht en ben er GEK van! Heel nieuwsgierig naar dit product! 🙂

 4. Romy
  9 juli 2016 / 09:37

  Wat gaaf! Ik maak graag kans. Vooral van de gel lak van Essence ben ik helemaal weg. Ik volg je op Bloglovin.

 5. 9 juli 2016 / 10:00

  Een super dag en het zonnetje begint hier al voor te schijnen! Leuke win actie ook, ik volgde je natuurlijk al op twitter en instagram maar nu ook op bloglovin!

 6. Riekie Bos
  9 juli 2016 / 11:03

  joehoeeee ik waag graag een kansje en volg op facebook en op twitter!
  duim duim duim, fijn weekend en zonnige groetjes van Riekie

 7. Lieke b
  9 juli 2016 / 11:10

  Leuk ik doe graag mee ! Ik volgde je al via Facebook en insta

 8. Sabrina H
  9 juli 2016 / 11:17

  Super leuk dat bloghoppen, dan leer je nog eens nieuwe blogs kennen. En natuurlijk wil ik graag mee doen aan de leuke winactie. Ik volg je overal al, dus dat is handig 😀

 9. 9 juli 2016 / 11:19

  Leuk zo’n speciale dag voor beautybloggers 😉
  Ik doe graag mee aan je leuke winactie. Ik volgde je al via Bloglovin’
  Dinja onlangs geplaatst…Favorites #3My Profile

 10. Liesbeth
  9 juli 2016 / 14:04

  Leuk, leuk, leuk! I’m in! Ik volg je op Facebook

 11. Bente Oosterwold
  9 juli 2016 / 14:10

  Wat super leuk dit! Ik heb een vraagje namelijk, ik heb zelf ook een blog, maar kun je met je eigen blog ook hierin stappen of hoe zit dit? 🙂
  Ik wil trouwens ook meedoen met de winactie! Ik volg je op alle sociale media kanalan 🙂

 12. Eva Narcisz
  9 juli 2016 / 15:27

  Happy nationale beautybloggersdag !! Wat een leuk initiatief en wat een leuk pakket ! Mooie producten . Mooie zomerse nagellak,Gezichtsmasker met aardbeien en slagroom mmm lijkt mijn echt heerlijk 🙂 Ik doe graag mee. Ik volg je op bloglovin, ik ben fan op FB en ik heb deze actie een like gegeven .Fijn weekend ! 🙂

 13. 9 juli 2016 / 17:14

  Super leuk deze beautybloggersdag!! Ik doe zeker mee!!

 14. Marina korink
  9 juli 2016 / 19:26

  Wat een leuk initiatief van jullie. Ik heb al verschillende bliggersen bekeken en ze zijn allemaal even leuk om te lezen. En het mooiste isdat ze ook nog prijzen weggeven. Nou, ik doe zeker mee. Geweldig mooie acties.

 15. Marina korink
  9 juli 2016 / 19:27

  O ja, ik volg je op alle kanalen behalve Twitter, want dat heb ik niet.

 16. Henrieke
  9 juli 2016 / 23:01

  Leuk, ik doe mee!
  Ik ben vooral benieuwd naar dat gele nagellakje.

 17. Lisette Kleiweg
  10 juli 2016 / 08:19

  Leuk ,ik doe mee! Ik volg je op Bloglovin Facebook en Instagram . 🙂

 18. Nathalie
  10 juli 2016 / 08:22

  Wat leuk! Ik lees graag altijd je artikeltjes en vind jou foto’s op instagram altijd erg leuk! Leuke manier om zo leuke bloggers te vinden, ik ga zeker doorhoppen ?

 19. 10 juli 2016 / 08:30

  Hoi, ik volgde je overal al en natuurlijk doe ik graag mee aan deze winactie! Nu door naar de volgende!
  Els onlangs geplaatst…Een lekker kopje thee!My Profile

 20. 10 juli 2016 / 11:36

  Wat een leuke winactie zeg! Ik doe graag mee ❤ Een heel leuk idee zo’n beautybloggersdag zeg! Ik volg je op instagram!

 21. Natasja Smit
  10 juli 2016 / 14:47

  Op mijn bloghopavontuur nu bij u terecht gekomen :), ook al een heel leuke nieuwe blog. Als ik helemaal uitgehopt ben ga ik alle nieuwe blogs eens rustig bekijken. Zo leuk idee deze Beautybloggersdag. Ik maak graag een kansje op uw mooie prijs en volg u nu op FB, Insta, BL en twitter. Ik ga nu nog even verder op bloghopavontuur maar kom snel weer een kijkje bij u nemen..

 22. Marian Zw
  10 juli 2016 / 15:50

  ik doe heel graag mee, volg je op facebook, twitter en bloglovin. Super leuk om zo met bloggers kennis te maken!

 23. Anneliese de Waal
  10 juli 2016 / 19:34

  Ik doe graag mee !!, erg leuk pakket, ik ben voor benieuwd naar het masker.

 24. 11 juli 2016 / 02:05

  Nou is het wel heel jammer dat ik geen beautyblogger, maar een vanallesennogwat blogger ben, want dan had ik best mee willen doen. Wat is dit leuk! Ik doe heel graag mee aan je winactie. Wat een lief kleurtje gele lak!

  Ik was al overal volger. 🙂
  (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram & Twitter @paramara1982)
  Tamara TS onlangs geplaatst…Mijn favoriete tassen (+winactie t.w.v. €89)My Profile

 25. melissa
  11 juli 2016 / 11:22

  Echt heel leuk. ik doe heel graag mee. Ik volg via bl en fb. liefs melissa

 26. sharona
  11 juli 2016 / 13:25

  Wauw wat leuk!! Super tof dat nationale beautybloggersdag een feit is (:
  Ik doe graag mee

  Veel liefs Sharona

 27. Jolijn
  11 juli 2016 / 13:36

  ik maak graag kans (:
  XX

 28. Aniek
  11 juli 2016 / 16:41

  Ik maak zeker graag kans.

 29. Jan
  11 juli 2016 / 19:16

  Hiervoor waag ik graag een kansje !

 30. Bodil
  11 juli 2016 / 20:17

  Erg leuk! En gaaf pakketje, om blij van te worden!
  Ik volg je via Bloglovin’ 🙂

 31. Shana
  11 juli 2016 / 20:40

  Ik doe graag mee en volg je op instagram! 🙂

 32. Lies
  11 juli 2016 / 21:29

  Leuk!! Ik doe graag mee en volg je natuurlijk al op bloglovin en instagram 🙂 <3

 33. Oma Will
  11 juli 2016 / 22:23

  Wat een mooi pakketje. Dit is iets waar ik mijn oudste kleindochter heel blij mee maak.
  Ik volg je op Bloglovin en waag een kansje.

 34. sarissa
  12 juli 2016 / 13:10

  ahhh super nice! ik volg jou op Facebook & ik doe super graag mee!

 35. Karin
  12 juli 2016 / 18:05

  Leuke actie, ik doe graag mee

 36. Sabrina
  15 juli 2016 / 11:14

  Leuke actie zeg! Eindelijk ff rustig alle blogjes af. Ik volgde jou al overal en ik maak graag kan op het pakketje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.