Nieuw: GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Op 7 juni 2018 opent GuestHouse Hotel Kaatsheuvel. Een hotel wat industrieel is ingericht, waar je jezelf kunt zijn en op slechts 500 meter afstand van de Efteling! In deze blog wat meer informatie over dit prachtige hotel.

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

De kamers van GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

In het GuestHouse Hotel hebben ze verschillende kamertypes. Allemaal even bijzonder en comfortabel en naast leuk, ook praktisch ingericht. Overal in het hotel is er gratis Wifi. Daarnaast bieden ze leuke extra’s als de huur van een kleuter/peuterbadje, je kunt gratis parkeren voor de deur en iets wat ik zelf echt een leuk idee vind “bedtime stories”. Iedere avond om 19.00 (in het hoogseizoen) kunnen de kinderen zich bij de lobby verzamelen in hun pyjama voor een verhaaltje voor het slapen gaan. Dat is iets wat ik nog nooit eerder gehoord heb. Dit hotel is dus echt, mede ook door hun locatie, goed ingesteld op kinderen. Hieronder nog een kleine preview van de kamertypes die GuestHouse Hotel Kaatsheuvel aanbiedt.

BunkHouse room

In totaal zijn er 28 BunkHouse Rooms. 18 ervan beschikken over het eerste zespersoonsbed van Nederland! 10 ervan zijn geschikt voor 4 personen. Beide uitgerust met een lekkere stoel, elk bed heeft zijn eigen laadstation voor mobiele apparaten, een kluisje, minikoelkast, bureau met werkruimte en een interactieve TV incl. Netflix!

GreenHouse Room

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

In totaal zijn er 33 GreenHouse Rooms. 23 van deze kamers zijn geschikt voor 5 personen. Naast een tweepersoonsbed, bevindt zich hierin ook een stapelbed en een extra bed wat onder het stapelbed vandaan komt. De overige 10 slaapkamers zijn alleen uitgerust met een tweepersoonsbed. Net als bij de BunkHouse Room, is de kamer van alle gemakken voorzien.

FarmHouse Room

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Verspreid door het hotel liggen de 8 bijzondere FarmHouse Rooms. Deze kamers zijn extra groot, tot wel 30m2! De helft van de FarmHouse Rooms zijn ingericht als hotelkamer voor Mindervalide personen. Hier kunnen tussen de 3 en de 8 personen in verblijven. Ook deze kamers zijn uitgerust met de laatste luxe.

Efteling arrangementen

Ben je opzoek naar een hotel bij de Efteling? Speciaal voor de gasten die ook geïnteresseerd zijn in een bezoek aan de Efteling, hebben ze bij GuestHouse Hotel Kaatsheuvel ook speciale Efteling arrangementen. Je kunt hierbij kiezen uit vier verschillende arrangementen:

 1. Efteling Package Small
  1 overnachting incl. ontbijt en 1 dag parkentree voor de Efteling.
 2. Efteling Package Medium
  1 overnachting incl. ontbijt en 2 dagen parkentree voor de Efteling.
 3. Efteling Package Large
  2 overnachtingen incl. ontbijt en 1 dag parkentree voor de Efteling. 
 4. Efteling Package Extra Large
  2 overnachtingen incl. ontbijt en 2 dagen parkentree voor de Efteling. 

Tel hierbij de kinderen onder de vier jaar niet mee, zij slapen helemaal voor niks en mogen zelfs gratis naar de Efteling. Trouwens, ook zonder de keuze voor het arrangement kun je bij de balie van het hotel Efteling tickets aanschaffen. Natuurlijk kun je ook even mijn eerder geschreven blog lezen over met korting naar de Efteling.

Openingsactie: Overnacht met 10% korting en maak kans op een gratis overnachting.

GuestHouse Hotel omgeving Kaatsheuvel heeft nu ook een mooie openingsactie. Vanaf de week van 14 mei, wordt er elke week gedurende 10 weken een gratis overnachting weggegeven.

Hoe werkt het? Reserveer je verblijf en vul de promotiecode: 10-10-10Open in. Je ontvangt dan automatisch 10% korting op je reservering. Uit iedere 10 boekingen met deze actie verloten ze één gratis overnachting. Elke maandag maken ze via hun Facebookpagina bekend wie de winnaar is van de gratis overnachting.

Arrangementen, ontbijt e.d. zijn uitgesloten van de korting. Voor alle voorwaarden check de website van GuestHouse Hotel.

Introductiefilm

Als afsluiter nog een korte introductiefilm van GuestHouse Hotel Kaatsheuvel.

Dus ben je opzoek naar een hotel omgeving Kaatsheuvel, dichtbij de Efteling? Dan zit je bij GuestHouse Hotel Kaatsheuvel goed!

Heb jij weleens in de buurt van de Efteling overnacht en zou GuestHouse Hotel Kaatsheuvel iets voor jou zijn?

Deze blog is geschreven in opdracht van GuestHouse Hotel Kaatsheuvel.

12 Reacties

 1. 30 mei 2018 / 07:27

  Wat ontzettend mooi!! Heb er wel eens over nagedacht om er te overnachten, want zo heb je toch meer tijd bij de Efteling. Zeker met twee kleine kindjes is dat handig.

  • 10 juni 2018 / 23:05

   Ja zeker te weten. Ik zit er zelf ook over na te denken hoor! Het lijkt me echt een prachtig hotel en de Efteling is gewoon leuk 🙂

 2. 30 mei 2018 / 07:34

  Wauw, wat zie dit hotel er onwijs gaaf uit! Vooral dat zespersoonsbed lijkt me wel heel erg tof. Ideaal ook voor bijvoorbeeld een gezellig vriendinnenweekend inclusief een dagje Efteling 🙂

  • 10 juni 2018 / 23:05

   Wat een goed en leuk idee Romy! Ik zit zo met mijn hoofd in de babywereld dat ik daar helemaal niet meer aan gedacht had haha.

 3. 30 mei 2018 / 07:52

  Oh wat ziet dit er leuk en gezellig uit!! Dat 6 personen bed, ik wil dat om te doen met mijn vriendinnen uit België!!

 4. 30 mei 2018 / 10:54

  Oh wat ziet dat er leuk uit! Zou ik zeker overwegen als ik in die buurt wil overnachten.

 5. 30 mei 2018 / 14:19

  Dat ziet er wel heel mooi uit zeg! Ik ben van plan binnenkort weer een keer naar de Efteling te gaan, ik kan via m’n werk kaartjes krijgen waarschijnlijk. Dan wel zonder kindje 😉

 6. 4 juni 2018 / 18:17

  Echt heel mooi, doet mij ook aan Disney denken!

  • 10 juni 2018 / 23:07

   Nu je het zegt! Die link had ik nog niet gelegd. Als ze bij Disney een soortgelijk prachtig hotel bouwen aan de buitenrand ben ik gelijk van de partij natuurlijk hahah

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.