Oeps I did it again | Shoplog Primark april

Na mijn shoplog van de glamour day had ik mezelf beloofd het rustig aan te doen en niet zo veel meer te kopen deze maand. Heeeeee daar zit een Primark *rent er als een dolle heen* en aaaii missie weer mislukt. Ja mijn missie zou gelukt zijn als ik op vrijdag 3 april niet na een dierentuin middagje in Arnhem Burgers Zoo nog even de stad in dook met mijn schoonfamilie. Ik zag overal tasjes van Primark langs me schieten en oeps daar ging ik… Wat een heerlijk winkel is het toch ook. Zo veel leuke dingen voor zo een klein prijsje. En zeker als je zo een figuur bent als ik die elk jaar onderhand een andere maat heeft is het ideaal dat er dit soort winkels bestaan. Zie hieronder mijn aankopen!

Sokken Primark | Shoplog april

Afgelopen keer kocht ik al kleine sokjes maar met de lente in aantocht heb ik er nog een paar extra gekocht. Deze kleine sokjes draag ik bijna elke dag in mijn gympen dus zijn nooit weg! Wat vinden jullie van deze schatjes! Die met die pandabeer en de tijgerprint horen bij elkaar, ik hou van panda’s ze zijn zo schattig en mijn favoriete trui van vroeger had ook een panda print erop. De Pug sokjes zijn ook echt cute. Hopelijk valt Zoë dit hondje niet aan hihi!

Sjaal Primark | Shoplog april

Dit sjaaltje kon ik voor die € 4,00 echt niet laten liggen. De pompoms eraan zijn lief en de kleur is er een die ik vaak draag! Ik draag dit soort sjaals vaak naar mijn werk als het nog een beetje fris is.

Borstel primark | Shoplog april

Mijn borstel was stuk gegaan dus opzoek naar een nieuwe. De gene die ik had leek erg op deze maar was alleen wat kleiner qua ronding. De structuur van de borstel is wel hetzelfde dus ik kan hier weer ongestoord mijn haar mee borstelen zonder dat het afbreekt.

Vestje primark | Shoplog april

Dit schattige vestje was ik al eerder tegen gekomen via een andere blog (sorry weet niet meer bij wie). Toen ik hem zag hangen dacht ik gelijk yes, ze hebben hem nog! Het is een mooie frisse kleur met hartjes erop. In gedachte maak ik er al een hele hoop combi’s mee! Ik was een beetje bang dat het misschien te jeugdig zou staan (ik ga tenslotte al richting de 30) maar het viel me reuze mee!

Spijkerjasje Primark | Shoplog april

Iets wat ik graag nog wilde maar waar ik nooit veel geld aan uit wil geven is een spijkerjasje. Ik heb er al zoveel gehad maar dan waren ze weer te groot en dan weer te klein. Ik heb er nu nog één dat is een kort model met op de achterkant een aztec print erop van forever 21 gekocht in Amerika. Erg cool maar als je het met iets van pastel wil combineren staat het totaal niet. Op zoek naar een simpel spijkerjasje dus voor een goede prijs. Toen ik deze tegen kwam dacht ik ja dit is hem!

Ketting primark | Shoplog april

Ketting Primark | Shoplog april

Iets waar ik nooit genoeg van krijg zijn statement kettingen. Deze limited viel gelijk in de smaak! Het heeft mooie pastel kleuren en bling!

Ketting primark | Shoplog april

Ik ben weer helemaal in to parels! Het staat erg mooi vind ik en maakt je outfit toch nog een tintje chic. Deze ketting was slechts € 5,00 en kon ik niet laten liggen!

Haarspeltjes Pimark | Shoplog april

In mijn laatste Primark shoplog had ik twee speltjes gekocht met bloemetjes. Deze speltjes zijn zo ontzettend fijn dat ik gezocht heb naar nog een paar. Ik vond deze met veren!

Op zaterdagavond maakte ik gelijk een combi met mijn nieuwe vestje en ketting. Ready voor een gezellig avondje!  Totaal gaf ik net € 50,00 uit. Wat ik echt mee vind vallen voor de spullen die ik gekocht heb. Het zijn weer leuke dingen!

Wat vinden jullie van mijn shop aankopen bij primark? 

22 Reacties

 1. 8 april 2015 / 11:00

  Wat een mooie items! Die sokjes zijn echt te lief. Ik vind dat je je nog goed hebt weten in te houden haha 😉

  • Lesley
   Auteur
   8 april 2015 / 20:15

   Haha dank je wel 🙂 Bij primark ga ik altijd helemaal los hihi

 2. 8 april 2015 / 11:35

  Hele leuke aankopen heb je gedaan. Die sokjes zijn echt heel schattig 🙂

 3. 8 april 2015 / 12:24

  wat een leuke aankoopjes. en ik kan ook geen primark voorbij lopen zonder even vlug binnen te kijken (en allemaal dingetjes te kopen haha)

  • Lesley
   Auteur
   8 april 2015 / 20:15

   Gelukkig ben ik niet de enigste dan hihi!

 4. 8 april 2015 / 13:39

  Wat een leuk vestje, ook de pastelkleurige statement ketting is favoriet bij mij! Ik moet snel weer eens langs de Primark.
  Liefs, Iris

  • Lesley
   Auteur
   8 april 2015 / 20:16

   Dank je wel! Ja ik hou van pastel! Het geeft me zo een lekker lente gevoel

 5. Carola
  8 april 2015 / 14:38

  Leuke dingen heb je gekocht! Die sokjes met een pandabeertje er op zien er zo schattig uit. Ik was toevallig gisteren nog met een vriendin in de primark van Arhnem. En heb toen ook een setje sokjes gekocht waar onder andere een pandabeertje op staat.

  • Lesley
   Auteur
   8 april 2015 / 20:17

   O leuk! Ja zo schattig zijn ze. Ik was nog nooit eerder in Arnhem geweest maar is ook een mooie Primark!

   • Carola
    9 april 2015 / 17:34

    Ja inderdaad! Ik was er ook nog nooit eerder geweest, vond hem wel fijn en overzichterlijk! Zelf ga ik altijd naar die van Eindhoven.

 6. Sophie
  8 april 2015 / 15:39

  Hahaha nouja, geld moet rollen zeggen ze toch! X Sophie

 7. 8 april 2015 / 15:51

  Super leuk en 50 euro valt inderdaad mee! Ik ben gewoon nog nooit naar de Primark geweest, ook al zijn er hier genoeg in de buurt 🙂

  • Lesley
   Auteur
   8 april 2015 / 20:17

   Kom je er niet omdat het je niet trekt of door een andere reden? 🙂

   • 9 april 2015 / 21:19

    In het begin leek het me doodeng zo een gekkenhuis haha! Nu komt het er eigenlijk nooit van..

 8. 8 april 2015 / 16:03

  jaaa Primark is zo leuk 🙂 en het is zo makkelijk om van alles in je mandje te werpen 😉 Leuke sokjes!

  • Lesley
   Auteur
   8 april 2015 / 20:18

   hahah inderdaad en die rot mandjes zijn zo lekker handig als ze zwaar worden 😉

 9. 8 april 2015 / 17:05

  Hele leuke dingen allemaal! Vooral die speldjes met die veren en de ketting die je op het einde aan hebt zijn geweldig! En oh ja, dat sjaaltje is ook heel schattig. 😀

  • Lesley
   Auteur
   8 april 2015 / 20:18

   Dank je wel! Ja ik ben er ook helemaal weg van 🙂

 10. Janice
  9 april 2015 / 22:49

  Leuke dingen! Ik ben echt dol op die zomer sokken van de Primark. Fijn voor in m’n sneakers en super goedkoop!

 11. Cindy
  10 april 2015 / 10:06

  Dat vestje is echt geweldig met die hartjes! Ik koop er graag van die stokjes in geurolie, die ruiken echt supergoed van Primark

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.