OOTD | Faux Leather pants and chelsea boots with panter details

In mijn Kiabi shoplog van 1,5 week geleden liet ik jullie mijn nieuwe kleding van Kiabi zien. In deze blog laat ik jullie zien hoe ik deze kleding combineer tot een outfit.

Outfit | Faux leather pants Outfit | Maruti Gipsy Baby PantherOutfit | Faux leather pantsOutfit | Maruti Gipsy Baby PantherOutfit | Faux leather pantsFoto’s gemaakt door Margo 

Outfit | Faux Leather pants with panter details

De kleding die ik draag hebben jullie dus al terug kunnen zien in de shoplog. Waarschijnlijk ziet het er heel anders uit nu ik het echt aan heb 🙂 . De broek zit echt heerlijk en is lekker gevoerd. Ideaal dus voor de koude dagen. De top is erg mooi, een zachte stof en zit heel erg lekker. Het vest is echt mijn nieuwe favoriet geworden. Het zit lekker, is warm en ziet er nog eens prachtig uit ook.

Mijn eerste chelsea boots

Deze schoenen zijn van het Nederlandse schoenenmerk Maruti. Dit merk werkt vooral met natuurlijke materialen waardoor ieder paar anders is. Ik kocht ze bij Nelson, waar ze onderdeel zijn van de Premium collectie. De Premium collectie is slechts in een aantal winkels te koop en online te bestellen.

Het model heet: Maruti Gipsy Baby Panther Dames Chelseaboot. Toen ik ze op de Nelson webshop zag staan was ik opslag verliefd. Het zijn chelsea boots van zwart leder, met aan de achterkant een tijgerprint motief. In het begin voelde ze een beetje strak aan de zijkant (ik heb best brede voeten), maar na twee dagen dragen voelt het alsof ik mijn pantoffels aan heb.

De schoenen hebben een licht spitse neus, iets wat helemaal hip is dit jaar. Andere trends voor dit jaar zijn western boots en chunky dad sneakers. Cowboylaarzen zijn nou niet echt iets wat bij mij past. De chunky dad sneaker zou je nog wel in mijn kast terug kunnen zien. Ik vond de chelsea boots altijd erg leuk, maar had eigenlijk gedacht dat ze niet goed bij mij zouden staan. Toen ik ze paste was ik verrast. Door de hoogte van de laars lijken mijn benen juist slanker dan met een hoger model laars. Altijd mooi meegenomen 😉 .

Outfit details

Top | Kiabi
Broek | Kiabi
Vest | Kiabi
Schoenen | Maruti via Nelson*

Ik heb op deze schoenen, broek en vest al superveel leuke reacties gehad. Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze outfit en items vinden?!

 

 

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

Outfit | Maruti Gipsy Baby Panther

19 Reacties

 1. 22 oktober 2018 / 07:46

  Wauw, echt een leuke combinatie! De top en het vest zien er best wel chic uit, terwijl de broek en boots juist een stoer tintje aan je outfit geven. Staat je super, deze combinatie! 🙂

 2. 22 oktober 2018 / 07:57

  Staat je mooi! Die schoenen zijn wel heel erg leuk!
  Liefs

  • 28 oktober 2018 / 12:58

   Dank je wel! Ik ben ook echt helemaal weg van de schoenen. Ook met zoveel leuke outfits te combineren. Heb heel de week alleen dit paar aangehad haha

 3. 22 oktober 2018 / 08:57

  Leuke outfit, staat je goed! ik ben ook nog op zoek naar een nepleren broek. Ga zeker eens kijken naar deze.

  • 28 oktober 2018 / 12:53

   Ja zeker doen. Het is een soort van legging. Persoonlijk vind ik deze niet heel erg ‘nep’ eruit zien. Je hebt van die zwart mega glimmende broeken, maar deze is dan echt weer war chiquer 🙂

  • 28 oktober 2018 / 12:54

   Ja dat is echt zo! Deze combineer je met van alles en het is gewoon echt een heerlijk warm en zacht vest. Blijft in de was ook erg mooi wat ik altijd belangrijk vind.

 4. 22 oktober 2018 / 10:24

  Oh bet schattige laarsjes zeg! Geslaagde outfit 🙂

 5. 22 oktober 2018 / 18:53

  Wat een heerlijke outfit schat! Ik geniet er van…

 6. 24 oktober 2018 / 21:15

  Oh die schoenen zijn leuk!! Hele leuke outfit ook 🙂

 7. 1 november 2018 / 13:46

  AAHHH DIE SCHOENEN en dat vest omg ik houd hiervan! Dit zou ik ook zo dragen! Kiabi ken ik niet, die moet ik echt even onthouden. Nelson zit hier in het dorp dus daar ga ik binnenkort even naar binnen ?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.