Outfit | Guess what?! Off shoulder sweater weather

Eindelijk heb ik weer een nieuwe OOTD voor jullie! Gister tijdens een dagje Middelburg had ik mijn favoriete outfit van de afgelopen maand aangetrokken en vroeg ik mijn fotograaf aka Tiemen een aantal foto’s van mij te maken. Het was koud en regenachtig maar net toen we de foto’s gingen maken was het droog en brak de zon lichtjes door. Superleuk voor de foto’s natuurlijk! Éen nadeel, ik geef bijna licht zo wit ben ik haha. Enjoy deze foto’s!

OOTD - Off shoulder Guess armband OOTD - Off shoulder Ugg Classics chestnut short OOTD - Off shoulder OOTD - Guess WatchUgg classic short / louis vuitton speedy 30 OOTD - Off shoulder OOTD - Off shoulder
Off Shoulder trui | H&M
Broek | Primark
Uggs classic short chestnut | Cosmic Cowboys
Horloge | Guess
Armband | Guess
Oorbellen |In de Ban van de Ring
Tas | Louis Vuitton Vintage
Sleutelhangers | Faux fur via Ali Express

Dit is een budget outfit. Misschien zul je het niet zo zeggen door de duurdere items die erbij zitten. De off shoulder trui was ik echt al tijden naar op zoek. Deze is perfect en vond ik bij H&M in de sale voor slechts € 15,-. De zwarte broek is van Primark en kost € 9,-. Ik koop vaak broeken bij Primark omdat ze goedkoop zijn en lekker zitten. Zeker omdat ik nog al wissel van maat is het fijn om niet al te veel geld uit te geven aan een broek.

De Uggs heb ik nieuw. Dit model Uggs waren ooit de eerste Uggs die ik kocht, ongeveer 13 jaar geleden. Gespaard van mijn eigen geld, ik wilde ze zo graag hebben! Ik heb er echt jaren plezier van gehad, maar nu zaten de gaten erin. Toen ik via via gewezen werd op de sale bij Cosmic Cowboy heb ik gelijk toegeslagen! Deze Uggs zijn normaal 199,- een aardig bedrag wat je niet zomaar even ophoest. Ik vind het het geld wel waard omdat ik ze gewoon echt bijna dagelijks draag winters lang. Bij Cosmic Cowboys zijn ze nu zelfs nog goedkoper dan ik ze kocht. Ik kocht ze voor € 129,- en nu kun je ze kopen voor € 99,- ! De helft van de prijs wat normaal gesproken voor de Classic UGGS eigenlijk nooit voorkomt. Het horloge is al vaker voorbij gekomen. Deze kocht in in Amerika voor ook zeker de helft van wat hij in Nederland kost. De armband is een kerst cadeau geweest van mijn ouders. Heel blij ben ik hier nog steeds mee!

De oorbellen kocht ik laatst bij In de Ban van de Ring een winkeltje in Rotterdam. Ik ben allergisch voor zilver, van Tiem kreeg ik voor kerst oorbellen met zilver erin waardoor ik ze helaas niet kon dragen. We gingen langs om de oorbellen om te laten ruilen en het zilver te laten vermaken in goud. Toen vertelde hij dat ik waarschijnlijk wel tegen staal kan. Ik heb deze toen gekocht en wat blijkt, hier kan ik wel tegen! Heel fijn want gouden oorbellen kopen is een dure hobby 😉

De tas is van Louis Vuitton en kocht ik in een vintage boutique bij mij in de buurt. Ik draag hem al zeker een jaar met plezier. Het is een hele investering geweest maar het was het zeker waard. De tas heb ik opgepimpt met twee faux fur sleutelhangers van Ali Express. Je ziet dat de items die ik draag eigenlijk heel budget zijn maar de accessoires die ik erbij heb maken het een luxere outfit.

Deze outfit zit lekker en is echt typisch mij.

Wat vind jij van deze outfit?

 

18 Reacties

 1. 5 februari 2016 / 07:24

  Oeh, zo’n trui vind ik heel gaaf! Ik ben alleen bang dat ‘ie gaat flubberen, haha. Dat heb ik nu ook met een trui van H&M, zo jammer. :’)

 2. 5 februari 2016 / 08:19

  Leuke outfit! Wou zelf ook Uggs maar toen ik ze eindelijk vond in mijn maat vond ik ze zo ‘zwaar’ aanvoelen. Balen want heb altijd koude voeten 🙂

 3. 5 februari 2016 / 10:39

  De trui is zo cosy en fijn dat je hem in de sale hebt kunnen scoren x

 4. 5 februari 2016 / 11:35

  Super leuke outfit, vooral die trui is gaaf

 5. 5 februari 2016 / 13:11

  Vind de trui heel tof! Ik hou wel van die grote truien sinds deze winter. Voorheen moest ik er niks van hebben haha. Leuke outfit hoor!

 6. 5 februari 2016 / 13:28

  Wat een onwijs leuke outfit meis! AH WAUW JOU TAS. <3 Zo mooi! Ik ben stiekem een beetje jaloers hihi. En de trui staat je ook echt super leuk!
  Liefs! Evelien

 7. 5 februari 2016 / 17:20

  Ik vind het een heerlijk outfit om te zien, volgens mij zit hij superlekker en is ie ook lekker warm…de off schoulder trui vind ik echt onwijs leuk bij je staan…

 8. 5 februari 2016 / 17:51

  Super leuke outfit met hele mooie details. Ik ben verliefd op die tas en jou kapsel :)!

 9. 6 februari 2016 / 08:30

  Wat een super leuke outfit. Ik kan zien dat je je hier heel comfortabel in voelt :). Pssst… Volgens mij begin ik ook licht te geven haha.

 10. 6 februari 2016 / 11:15

  Wat een gave outfit! Die trui staat je geweldig en ben echt onder de indruk van je horloge en armband!

 11. 6 februari 2016 / 18:47

  Zeker een leuke outfit! Ik vind je armband echt heel gaaf! -x-

 12. 6 februari 2016 / 19:51

  Leuke outfit, ik heb zelf ook z’n tas 🙂 Liefs Gea.

 13. 7 februari 2016 / 13:16

  Een off shoulder top of trui vind ik al jaren te gek, altijd goed wat mij betreft. Wat is de muur toch ook mooi op de foto. Leuke outfit!

 14. 7 februari 2016 / 21:30

  Heerlijke outfit! Zoiets zie ik mezelf ook wel dragen. Uggs zijn niet de mooiste, maar wel de fijnste dus ik draag ze ook graag! Leuke foto’s zijn het geworden 🙂 heerlijk weer!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.