Zwangerschapsoutfit | 27 weken zwanger

Het is alweer 5 weken geleden dat ik de laatste outfit foto’s plaatste. Mijn buik is in de tussentijd weer lekker gegroeid ๐Ÿ˜‰ . Het is niet normaal, soms word ik wakker, kijk ik naar beneden en dan lijkt het wel alsof hij s’nachts weer wat groter is geworden. Gelukkig kan ik nog steeds mijn voeten zien haha. Deze foto’s zijn genomen met 27 weken zwanger. Aanstaande maandag zit ik op 28 weken. In het derde trimester dus alweer. Nog maximaal 14,5 weken wachten tot ons kleine meisje geboren wordt!

Zwangerschapsoutfit | 27 weken zwanger

27 weken zwanger / zwangerschapsoutfit27 weken zwanger27 weken zwangerTimberlands 6 Premium Nubuck Black27 weken zwanger 27 weken zwanger Timberlands 6 Premium Nubuck Black27 weken zwanger27 weken zwanger

Outfit

Dit is momenteel een van mijn favoriete outfits! Een legging, Timberland schoenen en een jurk met lange mouwen erboven. Om deze outfit wat kleur te geven maak ik het af met een tijgerprint bomberjack. Het is een redelijk nette jurk, maar de Timberlands en het jasje maken het geheel wat stoerder. Fijn aan dit soort outfits is dat ik wat gemakkelijker kan bewegen. Ik merk dat als ik nu een spijkerbroek aan heb, dat het soms wat lastiger is om mijn been omhoog te krijgen om mijn schoenen aan te doen.

Deze jurk kocht ik bij Wehkamp met de actiecode die ik laatst deelde via mijn facebook pagina. Hiermee kreeg je € 7,50 op je bestelling! Wat ik zo leuk vind aan deze jurk is dat hij simpel zwart is met op de schouders een ruche van zacht tule. Het is wat lastig vast te leggen op de foto, maar dat detail maakt de jurk nu net zo speciaal.

Het bomberjack van Vero Moda droeg ik al eerder in een outfit post op mijn blog. Ik vind het een super fijn jasje. Voor de dagen dat het rond de 10 graden is, gebruik ik hem als jas met een dikke sjaal erbij. Ook zit hij erg lekker!

Goed schoeisel | Timberland

Tijdens de zwangerschap merk ik dat goede stevige schoenen echt belangrijk zijn. Tijdens mijn vakantie in Duitsland, Frankrijk en Disney heb ik mijn bruine Timberlands bijna alleen maar gedragen. Ik had het namelijk één dag niet gedaan en heb toen enorm last van mijn heupen en rug gehad.

Omdat mijn Timberlands bruin zijn, ging ik opzoek naar hetzelfde paar schoenen als ik al heb, alleen dan in het zwart. Ik bestelde ze uiteindelijk bij Onlybrands een webshop die enorm veel keus heeft in schoenen van Timberland. Ik wist al precies welke maat ik nodig had dus bestellen was een eitje! De schoenen waren helemaal zoals ik hoopte, helemaal van top tot teen zwart.

Outfit details

Jurk | positie jurk met mesh Marilyn via Wehkamp
Positielegging | H&M
Bomberjack | Vero Moda
Schoenen |  6″ Premium Timberland nubuck zwart*
Ring & Ketting | Edelsmid In de ban van de Ring

Wat zijn jouw favoriete schoenen?

14 Reacties

 1. 24 november 2017 / 07:16

  Wat zie je er prachtig uit en wat heb je een mooi buikje! Ik vind dat jurkje, maar ook de Timberlands je erg mooi staan. Heerlijk lopen die Timberlands, hรจ? Ik ben er ook echt weg van, maar kan me voorstellen dat ze al helemaal ideaal zijn als je zwanger bent.

 2. 24 november 2017 / 08:38

  Wat zie je er mooi uit!! Leuke outfit ook met dat jasje

 3. 24 november 2017 / 11:33

  Wat een mooie outfit! Dat zwart staat je echt prachtig, laat je buik heel mooi naar voren komen. Beauty!

 4. 25 november 2017 / 19:45

  Wat een heerlijke outfit!

  Ps compliment voor je lay-out!

 5. 26 november 2017 / 18:12

  wat een leuke outfit!
  Leuk om wat inspiratie te hebben, merk nu zelf bij 21 weken dat alles niet meer past als voorheen haha.

  Love,

  Angela

 6. 27 november 2017 / 12:36

  Wat zie je er toch mooi uit meis! Je doet mij echt denken aan mijzelf, 1.5 jaar geleden haha. Ik kon het groeien van mijn buik ook niet bijhouden. Met 37 weken kon ik alleen nog lopen door mijn buik vast te houden haha. Ik beviel dan ook heel kort daarna met 37.4 weken, misschien komt jouw hummeltje ook wel wat eerder ๐Ÿ˜‰

  • 27 november 2017 / 13:01

   Wat lief van je ? ja het wordt echt een toeter. Haha ja ik heb zelf ook het idee dat het eerder komt. Dus ben benieuwd ?

 7. 30 november 2017 / 09:44

  Wat zie je er mooi uit! Leuk jasje! Ik ga altijd op de bedrand zitten om mijn broek en schoenen aan- en uit te doen. Anders lukt het mij ook niet meer. Verder draag ik al heel de zwangerschap platte schoenen. Momenteel heb ik nog maar รฉรฉn paar sneakers waar mijn voeten in passen.

 8. 1 december 2017 / 20:24

  Ik vind de outfits heel erg mooi! Timberlands vind ik sowieso vaak heel mooi bij een outfit en ook wat stoerder ๐Ÿ™‚

 9. sebastiaan
  27 februari 2020 / 09:52

  mooie outfit. en wat was mooie zwanger.
  ik ben een transgeder man ik ben voor de eerste keer zwanger.
  ik heb meren voor tijdens de zwangerschap jurkjes + panty,s gekocht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.