Outfit | Baby baby baby ohhh

Zoals jullie in mijn blog van vorige week hebben kunnen lezen, ik ben zwanger! Als je zwanger bent verandert je lichaam. Bij de een wat sneller dan bij de ander. Ik vind dat kleding er fashionable uit moet zien, maar ook lekker moet zitten. Dat laatste was de laatste tijd een beetje lastig 😉 . Na mijn vakantie in Londen merkte ik dat mijn eigen broeken steeds minder lekker gingen zitten. ‘s morgens kreeg ik ze goed aan, voor de zekerheid met een elastiekje om de knoop, maar aan het eind van de dag zat het echt niet meer lekker. Mede doordat ik bijna alleen hoge broeken draag en die tijdens mijn (zittende) werk heerlijk in mijn buik zaten te porren.

Ook mijn topjes deden al snel zeer. Ik draag maat 38 boven en als je dan ineens 1,5 cup meer hebt zitten die blouse topjes echt niet lekker meer 😉 . Ik ben daarom al snel gaan kijken voor zwangerschapskleding. Van vriendinnen heb ik wat items gehad die ze over hadden. In Londen heb ik mijn eerste broek gekocht bij H&M in de sale voor €12,-, ik kocht een mooie legging bij Noppies en ben vorig weekend bij Prénatal geweest voor de laatste restanten van de sale. Daar vond ik twee items. Een daarvan laat ik jullie vandaag in deze blog zien!

MAMALICIOUS gebreide zwangerschapskleding MAMALICIOUS gebreide zwangerschapsjurk MAMALICIOUS gebreide zwangerschapsjurk MAMALICIOUS gebreide zwangerschapsjurk MAMALICIOUS gebreide zwangerschapsjurk MAMALICIOUS gebreide zwangerschapsjurk Marie Pin MAMALICIOUS gebreide zwangerschapskleding MAMALICIOUS gebreide zwangerschapsjurk MAMALICIOUS gebreide zwangerschapsjurk

Outfit

Het eerste ‘zwangerschaps’ item wat ik dus kocht bij Prénatal is dus deze gebreide zwangerschapsjurk van MAMALICIOUS. Hij is nog een beetje aan de ruime kant, maar dat is alleen maar goed 😉 . Dan kan ik hem de aankomende maanden ook nog goed dragen. Wat ik fijn vind aan deze jurk is dat hij wat dikkere stof heeft en lange mouwen. Daardoor kan ik hem in de winter ook nog goed dragen met bijvoorbeeld een legging eronder en een paar bikerboots.

Ik combineer deze jurk hier met mijn lage All Stars en een spijkerjack. Natuurlijk vond ik het heerlijk om van die ‘standaard’ zwangerschapsfoto’s te maken. Leuk om later terug te zien en te vergelijken hoe groot je buik uiteindelijk wordt.

Ik moet zeggen dat ik heel erg moet wennen aan de veranderingen die mijn lichaam doormaakt. Het voelt nu al, alsof ik 10 kilo ben aangekomen. Gelukkig zegt de weegschaal nog steeds net geen 2 kilo dus dat valt nog alles mee. Uiteraard gaan jullie binnenkort nog meer outfits met zwangerschapskleding van mij zien. Ook ik deze periode is het voor mij belangrijk om er leuk uit te zien 🙂 .

Outfit details

Jurk | MAMALICIOUS gebreide zwangerschapsjurk via Prénatal van € 44,95 nu voor € 17,60
Spijkerjack | Primark
Pins op het spijkerjack | Disneyland, Ban.do & Little Arrow
Schoenen | Converse

Vanaf wanneer ben jij zwangerschapskleding gaan dragen?

18 Reacties

 1. 7 augustus 2017 / 07:14

  Wat een mooie jurk en ideaal dat hij wat wijd is, zodat je hem nog lange tijd kunt dragen. Hij staat je hartstikke goed! Je straalt ook helemaal op de foto’s, zo leuk om je beginnende buikje te zien!
  Romy onlangs geplaatst…Me-time | Een dag in mijn eentje eropuitMy Profile

 2. Desiree
  7 augustus 2017 / 08:52

  Super leuk les. Ik begon vroeg met dragen last van druk op me buik.

 3. 7 augustus 2017 / 11:33

  Wat zie je er mooi uit meis!!! Je straalt 🙂 Ik droeg geloof ik met 10 weken ofzo al mijn eerste zwangerschapsbroek want mijn oude broeken deden pijn haha. Dit soort jurken zijn ook ideaal, ik denk inderdaad dat het straks leuk staat met bikerboots. Ik ben nu al benieuwd naar je andere outfits.
  Natascha onlangs geplaatst…My ordinary life #31 | Naar de sauna en biertjes drinkenMy Profile

 4. 7 augustus 2017 / 11:45

  Wat zie je er prachtig uit, nog gefeliciteerd trouwens!
  Liefs

 5. 7 augustus 2017 / 13:12

  Schattig buikje heb je toch <3 vind deze jurk er zo lekker comfy uitzien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.