Outfit | Back to work!

Mijn verlof is afgelopen en ik ga weer back to work. Zoals ik afgelopen maandag al vertelde heb ik een nieuwe baan. Daarbij hoort natuurlijk wel een nieuwe werkoutfit ๐Ÿ˜‰ . Niet omdat het zo leuk is om te kopen (oké dat ook), maar meer omdat ik mijn oude kleding nog niet pas haha. Ik vond de perfecte broek voor als je net bevallen bent en laat je zien hoe ik hem style.

Outfit - Zakelijke lookOutfit - Tommy Hilfiger bootschoenenOutfit - Tommy Hilfiger bootschoenenOutfit - Zakelijke lookOutfit - Zakelijke lookOutfit - Tommy Hilfiger bootschoenenOutfit - Zakelijke lookOutfit - Tommy Hilfiger bootschoenenOutfit - Zakelijke lookOutfit - werkoutfitOutfit - Zakelijke look

Outfit | Werkoutfit

Na mijn bevalling zitten mijn broeken nog steeds niet helemaal zoals ik had gehoopt. Mijn figuur is gewoon echt even anders dan ik gewend ben. Dat is helemaal niet erg, maar wel even wennen met het aanschaffen van nieuwe kleding. Deze broek vond ik bij Only en zit echt geweldig! Hij zit niet te strak bij je buik en kleed toch mooi af.

Deze top was te groot geworden voor mij, maar ik had hem gelukkig nog wel bewaard. Fijn want nu past hij weer goed! Hij is van Jane Norman en van een stevige stof waardoor hij niet doorschijnt. Het vest vond ik op een ibiza markt en heb je al eerder in deze outfit kunnen zien.

De zonnebril die ik draag had ik ooit voor een foute party van mij en mijn zusje gekocht bij H&M in Londen. Ik denk dat dat 15 jaar geleden is, dus die kun je helaas niet meer aanschaffen. Ik vond hem nu weer superleuk staan (goed bij mijn wallen ook ๐Ÿ˜‰ ) en was blij dat ik hem weer gevonden had. Na het maken van deze foto’s met Margo was ik nog even met Mimi de stad in gedoken. Daar ben ik hem helaas ergens verloren. Een typisch gevalletje van gelukkig hebben we de foto’s nog ๐Ÿ˜‰ .

Footway

In samenwerking met Footway mocht ik een paar schoenen uitkiezen. Deze bootschoenen van Tommy Hilfiger stonden al een tijdje op mijn verlanglijst en vond ik bij hun in de webshop. Ik vind het fijn aan hun webshop dat je kunt kiezen op maat, eventueel merk en soort schoen. Zo kom je snel uit bij wat er in dat model in jouw maat beschikbaar is. Toch vind ik dat de webshop nog wel wat aanpassingen kan gebruiken. De zoekfunctie is niet altijd top en het bestellen lukte niet in een keer, zonde en zo loop je als bedrijf toch echt omzet mis. Aangezien deze shop net live is, verwacht ik wel dat ze dit nog gaan finetunen.

De levering van de schoenen vond ik zelf razend snel. De schoenen worden met DHL express verzonden vanuit Zweden en zijn na 1-2 werkdagen bij je binnen.

Outfit details

Schoenen – Tommy Hilfiger via Footway*
Broek – Only
Zonnebril – H&M
Top – Jane Norman
Vest – Ibiza Markt

15 Reacties

 1. 2 mei 2018 / 07:15

  Gave schoenen ? broek doet me aan eigen tijd denken na bevalling.

 2. 2 mei 2018 / 07:17

  Wat een onwijs mooie en chique werkoutfit! Die broek staat je super! Ook de schoenen vind ik heel tof trouwens ๐Ÿ™‚ Ik snap wel dat je daar blij mee bent.
  Veel succes op je eerste werkdagen na je zwangerschapsverlof!

 3. 2 mei 2018 / 07:57

  Wat een toffe outfit, de broek is echt ontzettend leuk! <3
  Liefs,
  Evelien

 4. 2 mei 2018 / 07:57

  Wat een toffe outfit, de broek is echt ontzettend leuk! <3
  Liefs,
  Evelien

 5. 2 mei 2018 / 08:22

  Wat een super leuke outfit! De broek is echt heel leuk! Succes met je nieuwe baan! ๐Ÿ™‚

 6. Robine
  2 mei 2018 / 08:29

  Leuke outfit!
  Heel veel succes bij je nieuwe werk. En succes met het weer beginnen met werken na je verlof, vind ik altijd wel stiekem een beetje moeilijk ?
  Liefs. X

 7. 2 mei 2018 / 09:41

  Ik heb vorige week en soortgelijke broek gekocht bij Zara, dus dit is een handig artikel! Leuke outfit!

 8. 2 mei 2018 / 09:53

  Wat zie je er stralend uit! Superleuke outfit ook, staat je heel goed!

 9. 2 mei 2018 / 21:43

  Prachtige fotoโ€™s! En die broek zou ik ook zo dragen!
  Ik had bij Footway totaal geen problemen met bestellen, eerder met kiezen!

 10. Alexandra
  4 mei 2018 / 16:36

  Wat een fijne outfit! De broek ziet er heerlijk uit ๐Ÿ™‚

 11. 4 mei 2018 / 20:03

  Hele toffe outfit en die broek heel gaaf! Ik vond de bezorging van Footway ook belachelijk snel, waren alle webshops maar zo ๐Ÿ™‚

 12. 6 mei 2018 / 10:26

  Wat een leuke en comfortabele broek draag je! Ik heb zo een soort broek in een effen kleur van de H&M en die zit ook zo lekker, Een strakke broek trek ik zo snel mogelijk uit als ik thuis kom, ik kan er nog steeds moeilijk aan wennen.
  Je ziet er goed uit, en na mijn bevalling had ik ook een totaal ander figuur. Maar ach, een prachtige baby!
  En de kilootjes verdwijnen vanzelf wel weer.
  Gave sneakers, leuk met dat detail op de hak!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.