Outfit | Blauwe suède rok in Slot Zeist.

Vandaag weer een outfit online! Tijdens de bruiloft van mijn achternichtje op zaterdag 11 juni, heb ik gelijk van de prachtige locatie gebruik gemaakt voor wat outfit foto’s! Ze trouwde in Slot Zeist, dit is echt en prachtig slot wat op een klassieke manier is ingericht. De tuin bij dit slot staat vol met aparte beelden. Ik laat jullie vandaag de outfit zien die ik overdag aan had. Voor het diner werd iedereen in gala verwacht dus na het middagprogramma heb ik me omgekleed 🙂 . Enjoy!

Outfit blauwe suède rok trap 2Outfit blauwe suède rokOutfit blauwe suède rok v2Outfit blauwe suède rok | Gucci tasOutfit blauwe suède rok trap

Het verhaal achter de blauwe suède rok

Deze rok kocht ik de week voor de bruiloft op een rommelmarkt. Ik ging boodschappen doen bij de supermarkt en zag toen een aantal kraampjes staan. Het was een kleine rommelmarkt en natuurlijk kon ik het niet laten om even te spieken. Mijn oog viel op een gegeven moment op deze prachtige suède rok. Hij zag er redelijk wijd uit en op de maat stond 42. Nu heb ik die maat niet meer dus ik was eigenlijk bang dat hij te groot was. De mevrouw van wie de kraam was vertelde me dat ze hem zelf met haar maat 42 niet paste, dat hij veel te klein was. Voor slechts 3 euro mocht ik hem meenemen. Ik nam de gok en kocht de rok. Eenmaal thuis aangekomen kon ik natuurlijk niet wachten om hem te passen. Ik ging naar boven en paste de rok. Hij zat als gegoten! Alsof hij daar op mij heeft liggen wachten! Ik ben er erg blij mee, deze rok is een leuke aanvulling op mijn kledingkast.

Waarmee heb ik het gecombineerd

Ik combineer deze rok met een witte top van Primark. Daarboven draag ik een vest van H&M wat effen is qua kleur. Ik heb deze outfit ook al een keer aangehad met een hartjes vestje in mint kleur erboven van Primark. Dat is ook een leuke combinatie. Onder de rok draag ik mijn favoriete sandalen van Blackstone. Om de look af te maken draag ik er mijn Gucci vintage tas bij, die ik ooit ook voor een prikkie op de kop tikte in een tweedehands winkel. Dit bewijst maar weer, een leuke outfit hoeft dus niet duur te zijn! Kijk goed om je heen en ga dus ook eens naar de rommelmarkt bij jou in de buurt. Wie weet vind je wel dat unieke item waar je altijd al naar opzoek was 🙂 !

Suède blauwe rok | Rommelmarkt
Witte top | Primark
Vest | H&M
Schoenen | Blackstone
Tas | Vintage Gucci

Wat vind jij van deze rok?

9 Reacties

  1. 21 juni 2016 / 14:27

    Wat een gave rok, en heb jij geluk dat je hem voor zo weinig geld mocht meenemen! Ik ben ook echt verliefd op je vintage tasje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.