Outfit | Blouse met rouches

Afgelopen zondag was ik voor een leuk project bij mijn vriendin Desiree in haar fotostudio. Ik moest foto’s laten maken van mij en Zoë voor een secret item 😉 . Ja ik hou helemaal niet van dat secret gedoe, maar toch moeten jullie nog even geduld hebben. Na die fotoshoot met Zoë vroeg ik haar nog even foto’s te maken van mijn outfit of the day. Ik had namelijk mijn nieuwe outfit aan met mijn rouches blouse. Vandaag laat ik jullie zien wat ik toen droeg. Dit keer dus niet gewoon op straat, maar in de studio 🙂

Fotoshoot Dees Javu Fotografie Outfit blouse met rafflesbril polette blauw Fotoshoot Dees Javu Fotografie Outfit blouse met raffles Fotoshoot Dees Javu Fotografie Outfit blouse met raffles bril polette Fotoshoot Dees Javu Fotografie Outfit blouse met rouches Fotoshoot Dees Javu Fotografie Outfit blouse met raffles

De outfit die ik draag heb ik deels in Londen gekocht. Zowel de blauwe rouches blouse als de grijze broek zijn beide van de winkel Next. De broek kocht ik in Londen en de blouse in eerste instantie ook. Tot ik op de hotelkamer terug was en erachter kwam dat de blouse een vlek had. Zo zonde! Ik ben de volgende dag natuurlijk gelijk terug gegaan naar de winkel. Het was echt een heel gedoe, maar uiteindelijk kreeg ik mijn geld terug. Ik heb de blouse daarna niet meer gezien. Gelukkig levert Next online tegenwoordig ook in Nederland en heb ik de blouse toen ik thuis kwam direct even op internet besteld!

Op mijn neus draag ik mijn nieuwste bril van Polette. De laatste tijd krijg ik steeds meer vragen over hoe het werkt, daar bestellen. Leuk dat ik andere mensen ook enthousiast heb gemaakt! Ik schreef er een hele uitgebreide blog over en ik merk dat die nog steeds veel gelezen wordt. Mocht je nou nog vragen hebben naar aanleiding van die blog mail me dan gewoon even! Deze bril heet de: Chapiteau Blue. Het is een van de nieuwste modellen en wat me zo enorm verbaasd is hoe licht deze is! Daarnaast zijn de pootjes aan de achterkant gemakkelijk te stellen. Dit model is trouwens ook nog in een aantal andere kleuren leverbaar. Ik bestelde een blauwe, maar ze hebben ook groen en rood.

De schoenen komen ook uit Londen en kocht ik tijdens mijn vorige bezoek. Ze zijn al regelmatig in een outfit post verschenen en ook in een shoplog. Ik blijf ze leuk vinden en ze zitten ook erg lekker.

De armband kocht ik jaren geleden op een soort koopjesbeurs in Utrecht. Samen met een vriendinnetje gingen wij dit soort beurzen allemaal af. Zo veel mogelijk leuke items scoren voor een zo laag mogelijke prijs was ons doel haha. Deze armband doet me nog steeds denken aan die dag.

Outfit details

Blouse | Next Londen
Broek | Next Londen
Schoenen | onbekende winkel in Londen
Bril | Polette*
Armband | merkloos

Wat vind jij van deze outfit?

29 Reacties

  1. 16 december 2016 / 11:41

    Je bril is echt super leuk! Zelf vind ik de blouse iets minder, als ik dat mag zeggen? Vast wel. Door de vorm lijken je schouders wat breder namelijk. Ik vind de kleur wel heel erg leuk en had het zonder de rouches net iets toffer gevonden. Je schoenen vind ik overigens heel erg leuk, die springen er ook echt uit bij de andere kleuren!
    ricardo onlangs geplaatst…Eerste shoplog ooit met o.a Primark & Lush + mini reviews.My Profile

  2. 16 december 2016 / 13:21

    Staat je leuk! Ruches zijn niet mijn ding, maar ik vind de kleur van je blouse wel heel tof! Liefde voor blauw! <3
    Inge onlangs geplaatst…DIY Soap: Rich Body CreamMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.