Outfit | Blouse met rouches

Afgelopen zondag was ik voor een leuk project bij mijn vriendin Desiree in haar fotostudio. Ik moest foto’s laten maken van mij en Zoë voor een secret item ๐Ÿ˜‰ . Ja ik hou helemaal niet van dat secret gedoe, maar toch moeten jullie nog even geduld hebben. Na die fotoshoot met Zoë vroeg ik haar nog even foto’s te maken van mijn outfit of the day. Ik had namelijk mijn nieuwe outfit aan met mijn rouches blouse. Vandaag laat ik jullie zien wat ik toen droeg. Dit keer dus niet gewoon op straat, maar in de studio ๐Ÿ™‚

Fotoshoot Dees Javu Fotografie Outfit blouse met rafflesbril polette blauw Fotoshoot Dees Javu Fotografie Outfit blouse met raffles Fotoshoot Dees Javu Fotografie Outfit blouse met raffles bril polette Fotoshoot Dees Javu Fotografie Outfit blouse met rouches Fotoshoot Dees Javu Fotografie Outfit blouse met raffles

De outfit die ik draag heb ik deels in Londen gekocht. Zowel de blauwe rouches blouse als de grijze broek zijn beide van de winkel Next. De broek kocht ik in Londen en de blouse in eerste instantie ook. Tot ik op de hotelkamer terug was en erachter kwam dat de blouse een vlek had. Zo zonde! Ik ben de volgende dag natuurlijk gelijk terug gegaan naar de winkel. Het was echt een heel gedoe, maar uiteindelijk kreeg ik mijn geld terug. Ik heb de blouse daarna niet meer gezien. Gelukkig levert Next online tegenwoordig ook in Nederland en heb ik de blouse toen ik thuis kwam direct even op internet besteld!

Op mijn neus draag ik mijn nieuwste bril van Polette. De laatste tijd krijg ik steeds meer vragen over hoe het werkt, daar bestellen. Leuk dat ik andere mensen ook enthousiast heb gemaakt! Ik schreef er een hele uitgebreide blog over en ik merk dat die nog steeds veel gelezen wordt. Mocht je nou nog vragen hebben naar aanleiding van die blog mail me dan gewoon even! Deze bril heet de: Chapiteau Blue. Het is een van de nieuwste modellen en wat me zo enorm verbaasd is hoe licht deze is! Daarnaast zijn de pootjes aan de achterkant gemakkelijk te stellen. Dit model is trouwens ook nog in een aantal andere kleuren leverbaar. Ik bestelde een blauwe, maar ze hebben ook groen en rood.

De schoenen komen ook uit Londen en kocht ik tijdens mijn vorige bezoek. Ze zijn al regelmatig in een outfit post verschenen en ook in een shoplog. Ik blijf ze leuk vinden en ze zitten ook erg lekker.

De armband kocht ik jaren geleden op een soort koopjesbeurs in Utrecht. Samen met een vriendinnetje gingen wij dit soort beurzen allemaal af. Zo veel mogelijk leuke items scoren voor een zo laag mogelijke prijs was ons doel haha. Deze armband doet me nog steeds denken aan die dag.

Outfit details

Blouse | Next Londen
Broek | Next Londen
Schoenen | onbekende winkel in Londen
Bril | Polette*
Armband | merkloos

Wat vind jij van deze outfit?

29 Reacties

 1. 16 december 2016 / 07:51

  Wat een ontzettend leuke outfit! Dat blouseje staat je heel erg mooi, net als de gave bril trouwens!

 2. 16 december 2016 / 07:54

  Hele toffe outfit! Ook een leuke plek om foto’s te maken..

  • 18 december 2016 / 18:32

   Dank je, ja is weer eens wat anders he in de studio. Vind buiten persoonlijk wel mooier en ‘echter’ hihi

 3. 16 december 2016 / 11:12

  Je ziet er weer hip uit Lesley! Ik vind vooral de schoenen heel gaaf. Next is leuk he?

  • 18 december 2016 / 18:33

   Dank je Astrid! Ja Next is echt zo leuk! Kan daar uren rondlopen hihi. Die schoenen blijven leuk ๐Ÿ™‚

 4. 16 december 2016 / 11:41

  Je bril is echt super leuk! Zelf vind ik de blouse iets minder, als ik dat mag zeggen? Vast wel. Door de vorm lijken je schouders wat breder namelijk. Ik vind de kleur wel heel erg leuk en had het zonder de rouches net iets toffer gevonden. Je schoenen vind ik overigens heel erg leuk, die springen er ook echt uit bij de andere kleuren!

  • 18 december 2016 / 18:34

   Tuurlijk mag dat! Ja dat klopt helemaal, hij kleed niet super af maar toch vond ik hem zelf erg leuk ๐Ÿ˜‰ . Ik heb liever dat je eerlijk bent hihi.

 5. 16 december 2016 / 11:52

  Oh ik vind die blouse zรณ leuk! En die schoenen kan ik tegenwoordig ook steeds meer waarderen ๐Ÿ™‚ mooie outfit weer Lesley. Ben nu trouwens ook wel benieuwd naar al dat secret ‘gedoe’ hihi.

  • 18 december 2016 / 18:35

   Haha ja het is iets schattigs met Zoรซ. Ik weet zelf nog niet wanneer het geplaatst wordt, maar t.z.t laat ik het natuurlijk gelijk aan jullie weten!

 6. 16 december 2016 / 13:21

  Staat je leuk! Ruches zijn niet mijn ding, maar ik vind de kleur van je blouse wel heel tof! Liefde voor blauw! <3

 7. 16 december 2016 / 18:18

  Dat ziet er echt heel erg leuk uit ๐Ÿ™‚ Leuke blouse ook!

 8. 17 december 2016 / 07:31

  Super leuke outfit weer. Ik vind de schoenen echt te gek.

 9. 17 december 2016 / 12:57

  Wat een leuke blouse! Ik hou ervan! Staat je super goed.

 10. 17 december 2016 / 14:46

  Erg leuke outfit! En de bril maakt hem helemaal af!

 11. 18 december 2016 / 20:14

  Je ziet er echt heel schattig uit. Een echt Lesley lookje dit ๐Ÿ™‚ Wat een verhaal joh, waarom deden ze zo moeilijk om die blouse terug te nemen dan? Gelukkig is het wel gelukt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.