Outfit | Faux lederen plooirok van Costes

De eerste outfitpost van 2017! Ik vind het zo leuk om outfits te laten zien op mijn blog en een van mijn goede voornemens is om dit jaar meer outfits te showen! Ik ben dol op mode, ondanks dat ik niet altijd veel koop wil ik jullie laten zien dat je door goed te mixen en te matchen hele leuke outfits kunt maken. Deze rok bijvoorbeeld had ik online besteld voor kerst. Aangezien ik ziek was, heb ik niet lekker kunnen shoppen voor een kerstoutfit. Online vond ik deze prachtige plooirok van Costes en ik had er al gelijk iets leuks mee in mijn hoofd. Ik vind het zonde om veel geld uit te geven voor een rok die je alleen met kerst kunt dragen. Vandaar dat ik er een heb gekozen die je naast heel chic ook op een andere manier kunt dragen. Hieronder de outfit!

Outfit - Lederen rok costes Outfit - Lederen rok costesOutfit - Lederen plooirok van costesOutfit - Lederen plooirok van costes Outfit - Lederen plooirok van costes Outfit - Lederen rok costes Outfit - Lederen plooirok van costes Outfit - Lederen rok costes

Outfit

Zoals ik hierboven al vertelde, is de plooirok van Costes. Ik ben er echt helemaal weg van! Hij is van kunstleder met een soort van suède binnenkant, daardoor is hij lekker zacht. De plooirok is tot op de knie en heeft zakken. In de winter draag ik eigenlijk vrij weinig rokjes en jurkjes. Ook een goed voornemen is om dit vaker te doen. Het staat namelijk wel erg leuk. Waarom ik het dan niet zo vaak doe? Het klinkt misschien raar, maar als ik heel de dag maillot aan heb krijg ik op een gegeven moment zo een jeuk op mijn benen. Vaak vind ik een panty te onhandig en te koud voor de winter, ten minste dat dacht ik!

Conte panty’s

Ik ontving vlak voor de kerst deze Dots panty van Conte. Een merk wat voor mij nog onbekend was op dat moment. Ik heb tijdens kerst deze panty aangehad, tijdens oud en nieuw, naar mijn werk en ik moet zeggen ik ben er super blij mee. Normaal heb ik altijd zo een ladder in mijn panty. Nu ik deze panty 7 keer aangehad heb, heb ik de eerste kleine ladder te pakken. Hij zit gelukkig uit het zicht, dus een beetje blanke nagellak erop en hij kan nog een ronde mee! Best een netjes resultaat toch?! Ik ga nog meer van deze panty’s aanschaffen. Ze zitten heerlijk, krullen niet op aan de bovenkant en snijden niet in mijn buik. Daarnaast heb ik het met deze panty in combinatie met de rok, nog niet koud gehad.

De rest van de outfit

Ik combineer de rok hier met de trui die jullie al eerder hebben kunnen zien in mijn primark shoplog november. Het is een lekkere ruime trui en mega zacht. Het schoeisel wat ik draag zijn enkellaarsjes van V&D. Ja haha die heb ik al een tijdje, maar ze blijven leuk 🙂 . Als accessoires om het geheel af te maken draag ik mijn Ted Baker tas, die jullie al eerder in een outfitpost hebben kunnen zien. Mijn Les Georgettes armband met de grijze kant naar boven. Horloge is van Guess en draag ik bijna dagelijks. Als ketting draag ik mijn hartjes ketting van Forever 21. Deze kocht ik bij de opening van de winkel in Rotterdam. Tijdens de verhuizing ben ik hem kwijt geraakt, doordat we boven nu aan het verbouwen zijn heb ik heb weer gevonden! Helemaal blij want het is zo een schattige ketting, die supergoed bij mij past.

Details

Trui | Primark
Rok | Costes
Ketting | Forever 21
Armband | Les Georgettes
Panty | Conte*
Schoenen | V&D
Tas | Ted Baker
Horloge | Guess

Draag jij vaak rokjes/jurkjes in de winter?

 

33 Reacties

 1. 13 januari 2017 / 07:50

  Wat een leuke look! Ik heb ook een stipjes panty, maar nog nooit aangehad. Ga ik binnenkort echt een keertje doen, want het ziet er zo leuk uit bij jou!

 2. 13 januari 2017 / 10:36

  Wat een leuke outfit! Zo’n panty wil ik ook nog hebben 😀

 3. 13 januari 2017 / 10:42

  Wat een leuke panty! Deze outfit staat je super 😉

 4. 13 januari 2017 / 11:09

  Super leuke rok en mooi gecombineerd! Vind de panty ook heel gaaf!

 5. 13 januari 2017 / 11:11

  Oeh wat een leuk rokje zeg! Ik draag zelf eigenlijk vrijwel alleen maar rokjes en jurkjes en nooit een broek, haha! En dit rokje is ook ideaal voor een avondje uit of gewoon naar kantoor. I love it! Leuke panty ook trouwens. x
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…De voordelen van vitamines en mineralenMy Profile

 6. 13 januari 2017 / 11:11

  Oeh wat een leuk rokje zeg! Ik draag zelf eigenlijk vrijwel alleen maar rokjes en jurkjes en nooit een broek, haha! En dit rokje is ook ideaal voor een avondje uit of gewoon naar kantoor. I love it! Leuke panty ook trouwens. x
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…De voordelen van vitamines en mineralenMy Profile

 7. 13 januari 2017 / 15:42

  Hele leuke outfit! Ik ben gek op costes en hou ook echt van outfitposts!
  Handig dat je er nagellak op doet, wist niet dat dat hielp bij ladders in de panty’s!

  Liefs

 8. 13 januari 2017 / 15:42

  Hele leuke outfit! Ik ben gek op costes en hou ook echt van outfitposts!
  Handig dat je er nagellak op doet, wist niet dat dat hielp bij ladders in de panty’s!

  Liefs

 9. 13 januari 2017 / 19:44

  Leuke outfit! Normaal ben ik meer van de normale panty’s, maar ik moet zeggen dat ik deze erg leuk vind en goed vind passen bij de outfit. En bij mij gaan panty’s ook na 1 of 2 keer dragen stuk. Om gek van te worden. Daarom ben ik eigenlijk overgestapt op leggings, wat lekker warm is, maar een panty vind ik toch iets vrouwelijk en sexyer.
  Dalinka onlangs geplaatst…Winactie met Lush, Yankee Candle en meer!My Profile

 10. 13 januari 2017 / 20:18

  Leuke outfit! Ik ben helemaal fan van het mixen van prints en texturen 🙂

 11. 13 januari 2017 / 23:36

  Geweldig mop, je ziet er super uit! Die panty klinkt fijn zeg. Die jeuk op m’n benen heb ik ook altijd van panty’s! Maar legging van h&m zijn voor mij een uitkomst 🙂

 12. 14 januari 2017 / 17:56

  Vind dit een hele leuke outfit zo alles samen, heel leuk 🙂 Moet je inderdaad vaker doen!
  Mariska onlangs geplaatst…Lucky List #11My Profile

 13. 26 augustus 2018 / 10:35

  Ik heb gister dit rokje ook bij Costes gekocht. Het is zo’n succes dat dit rokje elk seizoen weer terugkomt. In het pashokje droeg ik het met een zwart-witte top (Pieces), zwarte blikdichte panty en ook zwarte enkellaarsjes met hoge hak, net als jij. Ik had al een tijdje zin in dit rokje, het is er immers al heel lang, maar heb dus gistermiddag de knoop doorgehakt!

  • 27 augustus 2018 / 21:06

   Wat leuk te horen! Fijn dat hij dit jaar weer in de collectie zit. Ik heb hem toevallig dit weekend weer gepast en hij past alweer bijna (joepie 😀 )

   • 28 augustus 2018 / 09:22

    Hé, wel toevallig Lesley, dat jij hem ook net weer gepast hebt! Je gaat hem dit najaar dus ook weer dragen? Ik ben het zaterdag van plan, leuk 🙂

    Om nog even op je vraag/opmerking te antwoorden: Ja, ik draag ook graag rokjes en jurken, in zomer én winter. Deze zomer natuurlijk vaak lange zomer/strandjurken en sandalen, heerlijk was dat met die hoge temperaturen. In de winter meestal een jurk of rok met panty en laarzen. Maar ik vind het ook leuk om een skinny jeans of leren broek te dragen. Bij de jeans vaak met een topje, leren jack en pumps of enkellaarsjes. Hangt een beetje van mijn stemming af, een beetje stoer vind ik ook wel leuk met bikerjack en grote zonnebril. Een vriendin zei laatst tegen me dat mij alles staat. Dat is ook niet helemaal zo, ik zoek het wel een beetje uit in de winkel en pashokje. En jij, wat vind jij verder nog leuk om te dragen, heb jij nog wensen voor het najaar? liefs, Gea

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.