Outfit | Hoe combineren wij de HEMAxFAB collectie

We love HEMA X FAB 

Ja mensen in mijn bericht van begin oktober en op mijn facebook pagina heb ik het al aangekondigd, de samenwerking tussen HEMA en FAB. Wat een geweldig leuke collectie is dat zeg! Op 12 oktober schoot ik toen ik wakker was gelijk naar beneden maar helaas, online was niet alles meer verkrijgbaar. Dan maar in mijn lunchpauze proberen bij de HEMA in Vlaardingen en ja hoor, ik had geluk!! Precies de items die mijn vriendin Christa en ik wilden hebben waren er!

Hema x Fab collectie

De producten die ik kocht waren de paraplu met knipoog, de kaplaarsjes, twee sleutelhangers en een hoesje voor mijn telefoon. Wat een hoop hé, maar er zijn zo veel leuke items dat kiezen moeilijk is! Deze bovenstaande foto plaatste ik op instagram toen ik de spulletjes net gehaald had #blijei. Dinsdagavond kwam Christa haar laarsjes en paraplu ophalen en trok ik haar gelijk mee naar buiten voor een fotoshoot ๐Ÿ˜‰ . Toch leuk om dit op de foto te zetten! Hieronder onze foto’s. Zoë was ook mee dus die zoeft af en toe ook door de foto’s heen ๐Ÿ˜‰ .

Hema x Fab collectie Hema x Fab collectie Hema x Fab collectie Hema x Fab collectie Hema x Fab collectie Hema x Fab collectie Hema x Fab collectie

Kaplaarsjes hoe combineer je dat nou?  

Ja kaplaarzen zijn niet altijd even makkelijk te stijlen maar deze hippe zijn toch erg draagbaar! Wij hebben beide een zwarte broek gekozen voor erboven. Christa een glimmende en ik een matte broek. Skinny vind ik hierbij persoonlijk beter werken. Christa heeft een skinny jeans aan en ik een gewone. Hierbij gaat mijn pijp steeds uit de laars. Volgende keer trek ik er dus ook een skinny jeans aan bij deze laarsjes.

Christa draagt naast de laarsjes van HEMAXFAB en de paraplu de volgende items: een zwart/grijze fluffy trui met col. Deze komt van Jessica en is uit de nieuwe collectie. Ik vind hem echt geweldig! Het is een heerlijke warme trui die er nog heel hip uitziet ook! Haar broek en haar lederen jasje zijn van Superstar. Beide niet meer in de collectie.

Ik zelf draag naast de laarsjes van HEMAXFAB het volgende: mijn top is van Bloved. Ik kocht deze voor slechts € 10,00 bij de sample sale. Nu alleen online nog verkrijgbaar in het wit en oranje. Hij is zwart zijde met een prachtige ronde hals. Helaas niet heel goed te zien op de foto. De broek is van Primark. Deze kocht ik ongeveer een half jaar geleden maar zit in de standaard collectie. De jas heb ik al eens eerder laten zien in een outfitpost vorig jaar. Ik kocht hem bij Men at work in hun outlet.

Wij vinden de collectie geslaagd! Het is betaalbaar, de items zijn leuk, draagbaar, zitten lekker en helemaal van nu!

Deze collectie is verkrijgbaar bij geselecteerde HEMA winkels en online. Vanaf 14 oktober in de ochtend is de collectie online weer aangevuld. 

Heb jij ook wat gescoord bij HEMAxFAB?

 

 

19 Reacties

 1. 14 oktober 2015 / 08:42

  Wat leuk! Ik had het wel gelezen op Facebook, maar niet bij stil gestaan dat ik naar de winkel moest racen haha. De laarsjes zijn erg leuk!

 2. 14 oktober 2015 / 10:31

  Superleuke collectie, en wow je hebt echt veel gekocht. Ik ben vooral fan van de paraplu!

 3. 14 oktober 2015 / 10:35

  Leuk! Ik ken de collectie niet. De paraplu en laarsjes vind ik gaaf! Een dikke donkere panty/legging kan ook onder zo’n lang gebreide trui. En een mooie trenchcoat.

 4. 14 oktober 2015 / 12:10

  Leuke spulletjes, de laarsjes staan leuk maar de paraplu’s vind ik het leukst! ๐Ÿ™‚

 5. 14 oktober 2015 / 12:22

  Wauw leuk! ๐Ÿ˜€ Ik moet gauw maar ns gaan kijken daar ๐Ÿ˜€

 6. 14 oktober 2015 / 12:36

  Super leuk! Heb dit inderdaad al gezien, maar in de winkels : niks… Die laarsjes zijn tรฉ leuk, en die paraplu ook <3

 7. 14 oktober 2015 / 13:11

  Ik kende de collectie eerlijk gezegd nog niet maar hij ziet er super leuk uit!

 8. 14 oktober 2015 / 13:13

  Wat leuk! De laarsjes zijn niet echt mijn ding, maar de paraplu wil ik ook!

 9. 14 oktober 2015 / 14:26

  Die laarsjes zijn geweldig! en die paraplu ook trouwens:)

 10. 14 oktober 2015 / 17:55

  geweldig zijn de laarsjes…je zou haast hopen dat het dagelijks gaat regenen hiermee…echt zo ontzettend zijn ze….

 11. 14 oktober 2015 / 18:27

  Schattige items! Ik vind vooral de laarsjes leuk!

 12. 14 oktober 2015 / 19:15

  Oh wat is die plu leuk! Hebben, hebben, hebben! Ik ga morgen maar even kijken bij de Hema in het dorp ๐Ÿ™‚

 13. 14 oktober 2015 / 21:13

  Ik wist helemaal niet dat het 12 oktober al in de winkels lag, morgen maar gauw even kijken. Die laarsjes en de notitieboeken vind ik heel gaaf.

 14. 15 oktober 2015 / 07:25

  Helemaal niet gehaald om eerlijk te zien, maar die laarsjes vind ik geweldig.

  • 15 oktober 2015 / 16:15

   Ik lees net mijn reactie, gevalletje heel veel pijn. Goed, ik heb helemaal niets gehaald nog, maar ik vind die laarsjes er leuk

 15. 15 oktober 2015 / 20:33

  Ooooh die paraplu is leuk zeg! En nog handig ook ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.