Outfit | Just don’t care

Mensen wat een heerlijk weer komt eraan! Aankomend weekend wordt het 18 graden en dat is hopelijk geen 1 april grap 😉 . Ik verwacht het niet hoor want ook nu, donderdagavond 31 maart, is het goed te doen. Het is bewolkt maar af en toe komt het zonnetje tevoorschijn. Samen met mijn vriendinnetje Dees ging ik op pad om weer een hoop outfit foto’s te maken! Een klein voorproefje maakte we met mijn eigen camera. Narcissen horen toch echt wel bij het begin van de lente en waarom dan niet gewoon tussen de narcissen in gaan zitten?! Just don’t care zoals op mijn trui staat! Natuurlijk in het gangpad tussen de narcissen zodat ik ze zelf niet beschadig want dat is natuurlijk ook weer zonde. Geniet van deze outfit / voorjaarsfoto’s!

Outfit: Just don't care Outfit: Just don't care Outfit: Just don't care, voorjaarsvrolijkheidOutfit: Just don't care Outfit: Just don't careOutfit: Just don't care, voorjaarsvrolijkheid

Deze outfit is weer budget vriendelijk. De trui is van H&M en was slechts € 7,00 in de sale. De tas € 14,99 ook van H&M. De broek komt van de Sting en kocht ik vorig jaar. Hij was eerder te zien is de shoplog van de National Glamourday. De Glamourday is trouwens morgen op 2 april weer! Je kunt met alleen het laten zien van het Glamour Magazine bij veel winkels 20% korting krijgen. Erg leuk en handig, zeker als je toch al van plan was iets te kopen! Ik heb nog niks op de planning staan dus wie weet 😉 . De schoenen zijn van Nike en blijven favoriet. Roze met beige maakt het makkelijk te combineren en toch erg vrolijk. Ik kocht ze via marktplaats tweedehands. Naja voor de prijs van tweedehands schoenen maar de mevrouw van wie ik ze kocht had ze nog nooit gedragen 🙂 .

Trui | H&M
Tas | H&M
Broek | Sting
Schoenen | Nike air max 1 premium
Bril | eyes + more

Heb jij de lente ook al in je bol en wat vind je van deze outfit?

 

15 Reacties

 1. 1 april 2016 / 07:45

  Wat een leuke foto’s zo tussen de bloemen!

 2. 1 april 2016 / 09:18

  Heerlijk die foto’s zo tussen de bloempjes! Ik vind het een leuke outfit, zou ik zelf ook dragen. De schoenen zijn tof. Helemaal als je ze goedkoop over kan nemen.

 3. 1 april 2016 / 11:11

  Leuke outfit en de kleuren springen van de foto’s af! Leuk met die bloemen 🙂

 4. 1 april 2016 / 16:02

  Wat een mooie outfit meid.
  Wat prachtige foto’s

 5. 1 april 2016 / 19:27

  Super leuke foto’s! Het is zo vrolijk met de narcisjes er bij!

 6. 5 april 2016 / 18:48

  Wat een super leuke en vrolijke foto’s zeg! Echt een heel leuk truitje! -x-

 7. 6 april 2016 / 20:34

  Hele leuke outfit! Ik vind je broek echt heel tof en wat een leuke foto’s in de bloemvelden.
  Liefs! Evelien

 8. 15 april 2016 / 13:30

  Wat leuk die foto’s tussen de bloemen. Gezellig ☺

 9. Desiree
  1 mei 2019 / 09:57

  Super leuke outfit les!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.