Outfit | Mr Violet en Miss Peach like me

Een tijdje geleden plaatste ik een outfit foto op mijn instagram. Op deze foto kreeg ik zo veel leuke reacties dat ik er nu een outfit post van heb gemaakt. Deze outfit is momenteel mijn favoriet! Het zit niet alleen lekker maar ziet er ook nog eens kleurrijk uit. Ik draag, zeker in de lente, graag kleur.

Bijna alle items die ik aan heb, kocht ik tijdens de National Glamour day eind maart. De broek is een BF-jeans van Anti-Blue een merk van Sting met een hele mooie lichte wassing. Het blousje is van River Island. Ik vind het een erg mooie kleur en vooral de achterkant met die flappen maakt het apart! Het vest heb ik al een keer in een eerdere outfit post  aangehad. Die franjes in combinatie met de kleur maken het zo een leuk vest! De Nikes kocht ik ook eind maart. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Bijna elke dag loop ik op deze juweeltjes, ze lopen zo lekker en zijn gelukkig gemakkelijk schoon te maken 😉 . De statement ketting van hoe kan het ook anders Primark maakt deze outfit tot één geheel.

Dit is trouwens een van de eerste foto’s met bril. Ik draag bijna altijd mijn bril maar met fotograferen is dit een verschrikking. Mijn bril weerkaatst namelijk extreem waardoor ik hem liever afzet voor de foto’s 🙂 Hebben jullie al op mij gestemd voor bloggende brildrager van het jaar? Veel plezier met het bekijken van deze foto’s!

Outfit post Outfit post Outfit post Outfit post nike air forceOutfit post

Outfit post

Blouse | River Island
Ketting | Primark
Horloge | Guess
Vest | Only
Broek | the Sting
Schoenen | Nike Air Force one low white
Nagellak | Essie Sittin Pretty

Draag jij ook veel kleur in je outfits? 

24 Reacties

 1. Marion
  5 mei 2015 / 07:37

  Leuk! Ik hou van die kleuren! Heerlijk nu in de lente. Mooie foto’s!

  • Lesley
   Auteur
   6 mei 2015 / 16:32

   Dank je wel het zijn inderdaad echte lente kleuren!

 2. 5 mei 2015 / 08:05

  Toffe outfit! 🙂 Dat vestje en de statement ketting zijn echt te leuk!

  • Lesley
   Auteur
   6 mei 2015 / 16:32

   Dank je 🙂 All Primark dus niet echt iets speciaals 🙂

 3. 5 mei 2015 / 09:21

  Leuk gecombineerd zo met die broek, lekker zomers! Je ziet er leuk uit.
  P.s. je hebt een leuke blog!

  • Lesley
   Auteur
   6 mei 2015 / 16:32

   Dank je wel Manon! Leuk dat je een kijkje bij me komt nemen!

 4. 5 mei 2015 / 09:28

  Zeker kleurig, dat zouden meer mensen (ik ook) moeten doen. Als ik om mij heen kijk zie ik zoveel donkere kleding. Leuke foto’s!

  • Lesley
   Auteur
   6 mei 2015 / 16:33

   Ja het is niet altijd makkelijk om kleurig te pakken uit je kast maar ik vind als ik het eenmaal aan heb voel ik me altijd een stuk beter dan als ik zwart of iets anders donkers aan heb 🙂

 5. Marleeeentje
  5 mei 2015 / 10:34

  Wat een mooie kleurencombinatie! En echt een gave ketting heb je om!

 6. robin
  5 mei 2015 / 12:10

  wat een prachtige kleuren! staat je onwijs goed. ik heb nu gelijk zin om mijn nagels pastel paars te lakken haha :3

  • Lesley
   Auteur
   6 mei 2015 / 16:40

   Haha, die kleur is leuk he! Essieliebe 😉

 7. Dina
  5 mei 2015 / 12:24

  Wat een leuke outfit! De ketting staat er ook heel mooi bij!

 8. 6 mei 2015 / 10:08

  Wat een super leuke outfit en die schoenen… love it!

  • Lesley
   Auteur
   6 mei 2015 / 16:42

   Ja die schoenen zijn echt mijn grote liefde op dit moment! Ik leef er zo een beetje in haha

 9. 6 mei 2015 / 12:05

  Leuk, ik hou van die kleuren. Lekker vrolijk voor de lente!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.