Outfit | My Sunday funday outfit!

Pink it is!

Afgelopen zondag had ik één babyshower en één baby receptie. Mijn hele dag stond dus in het teken van ‘baby’. Een is al bevallen van een meisje en de andere moet nog tot ongeveer 30 januari wachten tot ze haar schatje eindelijk in haar handen kan houden. Mijn inspiratie voor deze dag is niet zo gek dan ook roze 🙂

Ik begon met de top van H&M deze heb ik samen met mijn zusje gekocht in de uitverkoop een tijdens de nationale Glamourdag (korting over korting dus en daar houd ik van!) Het vest heb ik trouwens ook gekocht bij de H&M op de Glamourdag. De broek heb ik van een leuk winkeltje Diordie bij ons in de buurt. Hier hebben ze een mix van goedkopere en duurdere kleding samen met designer vintage. De ultieme combi al zeg ik het zelf! Ik was even aan het denken over te schoenen die ik erbij aanmoest. Tot ik deze in de kast zag blinken! De schoenen zijn van Supertrash. Ik had deze al ergens gezien in een boekje en ik was verkocht! Toen kon ik ze helaas nog nergens vinden in de verkoop en was het zo waar weer vergeten. Tot ik ze na een tijdje weer tegen kwam in de uitverkoop! Joeppie. Ik helemaal blij en heb ze gelijk gekocht. Wedge sneakers zijn er al een tijdje (deze schoenen zijn ook van vorig jaar) maar ik vind ze nog steeds leuk. Ze lopen heerlijk en zijn daarnaast ook nog eens über vrouwelijk omdat ze je net als met hakken een goede billift geven 😉

Na de babyshower en receptie ging ik nog even wat boodschappen doen. Ik ben werkelijk in een half uur dat ik in en om de supermarkt was wel drie keer aangesproken over mijn schoenen. Eén vrouw stond bij een andere kassa heel de tijd te glimlachen en te kijken en toen zei ze ineens ik ga het niet stiekem meer doen maar ik wil gewoon even naar jou geweldige schoenen kijken en toen kwam ze gelijk even omgelopen en stond ze ze te bewonderen haha! Leuk om te zien dat ik niet de enigste ben 🙂

Supertrash Shoes supertrash-wedge-sneaker-patentdunkers-ss13m043-2020-pop-pink_Fotor

 

Wat vinden jullie van deze schoenen en hebben jullie zelf ook wedge sneakers of vinden jullie dat zooooooo 2013?

 

2 Reacties

  1. vanessablogt
    26 november 2014 / 23:04

    Mooie outfit. Die schoenen maken je outfit compleet af! 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.