Outfit | Pink pastel | met o.a. nieuwe tas Ted Baker, Via Vai schoenen & Happiness Boutique

Vandaag weer een nieuwe outfit online! Ik heb een hoop nieuwe items en vandaag laat ik aan jullie zien hoe ik dit combineer in één outfit. Ik heb een deel gekocht, iets gekregen en iets gewonnen. Ondanks dat ik een stuk selectiever ben geworden in wat ik koop heb ik de afgelopen tijd toch weer een hoop nieuwe dingen om mij heen verzameld. Doordat ik wat ben afgevallen is het soms ook echt nodig om nieuwe items aan te schaffen. Toen ik zaterdagochtend voor de kast stond merkt ik dat een groot deel van de tops uit mijn kast te los zitten. Ik had natuurlijk al een aantal items bij Primark gescoord, maar toen ik die middag langs de River Island liep kon ik het niet laten om even binnen te kijken. Ze hadden sale en een hoop topjes liggen waar ik eigenlijk naar opzoek was. Helaas was een deel van de tops vies of gescheurd wie koopt dat in hemelsnaam? en een deel te groot. Er was slecht een item wat wel goed zat en dat was deze trui. Het is een zomerse trui in een pastel roze kleur. Aan de onderkant zit een blouse vast, de trui is niet te warm en dus heerlijk voor een iets frissere zomerdag. Je weet wel, zo één als Nederland er genoeg kent 😉 .

outfit Pink lover New Ted baker bag, via vai schoenen, River Island Top, Happiness boutique ketting 2Via Vai schoenen omodaoutfit Pink lover New Ted baker bag, via vai schoenen, River Island Top, Happiness boutique kettingTed baker bagKetting happiness boutiqueoutfit Pink lover New Ted baker bag, via vai schoenen, River Island Top, Happiness boutique ketting

De tas hebben jullie misschien op instagram al voorbij zien komen. Ik kocht hem vlak voor in naar Berlijn ging. Ted Baker vind ik echt een prachtige merk, ze gebruiken veel pastel en vrolijke bloemen. Deze tas vond ik in de sale bij de Bijenkorf voor de helft van de prijs! Ik had toevallig voor dat bedrag nog cadeaubonnen dus uiteindelijk hoefde ik helemaal niks bij te leggen. De tas heeft een rits aan de bovenkant wat ik zelf heel erg fijn vind. Ik vond de Neverfull van Louis Vuitton ook zo mooi, vind ik eigenlijk nog steeds, alleen die heeft helaas geen rits.

Voor ik naar Berlijn ging had ik via facebook meegedaan aan de Via Vai says haai actie van Omoda. Hierbij moest je voor een bepaalde datum jouw haai moment delen via social media. Ik maakte een collage met mijn haai-five van Via Vai schoenen, een prachtig merk wat ik die week ervoor toevallig leerde kennen in mijn plaatselijk Omoda winkel. Tijdens een plaspauze onderweg naar huis vanuit Berlijn, zag ik dat ik één van de winnaars was van de actie! Ik mocht een paar Via Vai schoenen uitkiezen. Ik koos voor deze witte met franjes, zijn ze niet geweldig?! Ze zitten in ieder geval echt super lekker!

Het laatste item waar ik het over wil hebben is de ketting die ik draag. De dag na mijn terugkomst uit Berlijn vond ik in mijn mailbox een mailtje van The Happiness Boutique. Misschien toeval of niet maar The Happiness Boutique is gevestigd in Berlijn. Ze zijn ontstaat vanuit een gevoel om naast iets te verkopen, ook echt een doel te hebben. Dat doel is naast andere gelukkig maken ook mensen inspireren. Ze creëerde een webwinkel waarmee ze de verkoop en het doel combineerde: The Happiness Boutique. Hiermee laten ze klanten er niet alleen goed uitzien, maar geven ze hun klanten ook direct een goed gevoel mee. Dit doen ze door het Customer Reward programma, de Happy go Lucky givaway en met hun blogs met o.a. de take a smile campagne (mijn persoonlijke favoriet) .

Bekijk de Happiness Boutique webshop eens, ze hebben niet alleen prachtige sieraden maar ook hele leuke tutu’s, pineapple shorts en zomerse jurkjes. Wil je zelf iets gaan bestellen? De verzendkosten zijn gratis en gebruik je bij het afrekenen de kortingscode mylittlehappiness dan ontvang je 10% korting op orders boven de 19 euro! Deze code is geldig tot 7 augustus 2016. Betalen kan met creditcard, paypal of bankoverschrijving. De verzendtijd naar Nederland is ongeveer 4 tot 7 werkdagen. Bij mij ging de verzending onverwachts snel, drie dagen na mijn bestelling was de ketting al binnen!

Top | River Island
Broek | Primark
Schoenen | Via Vai, te koop bij Omoda
Tas | Ted Baker, te koop via de Bijenkorf
Horloge | Guess
Armband | Biba
Ketting | The Happiness Boutique *

Wat vind jij van deze items en de totale outfit?

 

16 Reacties

 1. 11 juli 2016 / 08:45

  Outfit staat je erg goed! Kleur roze past ook goed bij je!

 2. 11 juli 2016 / 10:12

  Ik houd van dat zachte roze 😀 je trui en tas zij zo mooi en je staat er goed op!

 3. 11 juli 2016 / 11:22

  Leuke outfit, stoer maar toch zacht met die kleur roze. Staat je goed 🙂

 4. 11 juli 2016 / 12:05

  Looking good! Ik vind die schoentjes heel leuk.

 5. 11 juli 2016 / 15:40

  Volgens mij zag ik die trui/blouse al ergens (op IG of snapchat?) voorbij komen en vond hem toen al heel leuk! Mooie outfit 🙂

 6. 11 juli 2016 / 20:40

  Waauw geluksvogel, schoenen winnen1 Supertof. En love de tas ook, roze <3 <3 <3

 7. 11 juli 2016 / 22:17

  Leuke outfit! En wat tof dat je schoenen hebt gewonnen, vind de trui in combinatie met de blouse heel tof.
  Liefs, Evelien

 8. Nathalie
  11 juli 2016 / 22:51

  Ik hou van pastel!✨
  En t staat je super goed! Leuke outfit!
  Wat een geluk dat je zulke leuke schoenen mocht uitzoeken bij omoda ?

  Liefs nathalie

 9. 12 juli 2016 / 22:48

  Wat een mooie outfit! ik hou van de kleur. De schoenen zijn ook echt zo leuk. Ik hou van de franjes voorop! 🙂

 10. Sylvahna
  13 juli 2016 / 11:44

  Wat een heerlijke tas!
  Ik ben gek op die zachtroze kleur 🙂

 11. 14 juli 2016 / 19:38

  Ik ben echt helemaal in love met je tas! Zelf ben ik ook groot fan van Ted Baker <3

 12. 14 juli 2016 / 20:27

  Wat een mooie outfit is dit 🙂 staat je heel mooi!

 13. Claudia
  17 juli 2016 / 12:35

  Wat een mooie tas. Ik heb van Ted Baker de uber schattige toilettas. Kleur roze staat je mooi.

 14. 17 juli 2016 / 18:25

  Een hele mooie outfit! LEuek gecocombineerd met de items en de kleuren 🙂 Liefs Gea.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.