Outfit | Romantisch roze

Romantisch roze met Ted Baker en Gucci Bree

Tijdens onze vakantie naar Duitsland heb ik niet alleen lekker bij DM geshopt, maar ook nog bij een aantal andere winkels. In deze outfit post laat ik jullie mijn nieuw geshopte outfit zien met mijn nieuwe Gucci Bree tas.

Ted Baker Jeans

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik dol op roze. Ik hou van de romantische stijl, maar soms vind ik het best lastig om deze stijl goed in mijn eigen garderobe door te voeren.

Romantisch Roze Gucci Ted Baker

Een merk wat altijd precies mijn smaak heeft is Ted Baker. In de outlet van Roermond zit een Ted Baker Outlet en als we in de buurt zijn neem ik altijd graag een kijkje. Helaas past Ted Baker mij niet altijd zoals ik hoop en vind ik het voor kleding dus best een lastig merk. Het liefst koop ik alles omdat het er superleuk uit ziet, maar de pasvorm is per kledingstuk verschillend. 9 van de 10 kledingstukken passen helaas niet goed en af en toe heb ik mazzel en vind ik iets wat als gegoten zit.

Deze broek is zo’n pareltje van Ted Baker. Ik had hem vorig jaar in de sale al gezien bij de Bijenkorf in Amsterdam. Met nog een beetje een ‘babybuikje’ paste ik er toen niet in. Nu past hij dus perfect! Hij is zo mooi. Het is een zacht roze jeans met iets kortere pijpen en aan de onderkant een broderie. Hij was in de sale en ik betaalde er nu € 60,- voor. Deze broek kost normaal € 130,- (hij is nog te koop op de Ted Baker site in het zwart en roze).

Isabel Bernard oorbellen met rondje Gucci Bree roze tas

De oorbellen en de blouse

De oorbellen zijn van Isabel Bernard. Ik schreef hier al eerder een uitgebreide blog over, ze zijn prachtig! De blouse kocht ik bij de keten Promod. Deze kun je helaas niet terug vinden in Nederland, maar wel in Duitsland, België en Frankrijk. Ook deze blouse heeft een hoop broderie en ruches. Hij is niet wit, maar eerder off-white.

Romantisch Roze Gucci Ted BakerHUB white plateau shoes

Plateauschoenen van HUB

Deze schoenen zijn van het merk HUB en won ik bij een winactie op de Instagram pagina van Ditdoetdo. Ze hebben een hele dikke zool en zijn daardoor best zwaar. Ik moest er even aan wennen, maar het voetbed is hierdoor ook geweldig en inmiddels heb ik er al een aantal kilometers op gemaakt.

Gucci Bree Bag pink

Gucci Bree tas

Het volgende pareltje uit de Outlet van Roermond is deze Gucci Bree tas. Deze tas had ik al vier keer in diverse outlets gezien in diverse kleuren. Elke keer twijfelde ik om hem mee te nemen en elke keer had ik spijt dat ik weer zonder deze tas thuis gekomen was. Toen ik hier vroeg of ze ook nog andere kleuren hadden en de vrouw met een roze aan kwam zetten wist ik, deze gaat met mij mee naar huis.

Het model is een camera bag en ik moet zeggen dat hij zoveel ruimer is dan dat hij eruit ziet! Zelfs met mijn camera erin (een Samsung NX3000 systeemcamera) heb ik nog ruimte voor mijn telefoon, portemonnee etc. De tas was niet goedkoop, maar het scheelde meer dan 50% met de winkel. Het is een echte investering en met de meeste designertassen geldt: hij blijft waarde vast. Ik schreef heel lang geleden een blog over al mijn designer tassen, maar inmiddels zijn er een aantal bij gekomen. Zouden jullie het leuk vinden om weer een nieuw overzicht te zien van mijn huidige collectie?

roze lente outfit gucci tas ted baker roze jeans

Al met al ben ik erg verliefd op deze outfit! Het doet mij gelijk aan de lente denken. Het is een super frisse ‘echte Lesley look’.  Normaal koop ik altijd vrij budget, maar tegenwoordig koop ik gewoon niet veel meer en vind ik dat ik mijzelf best eens mag verwennen met iets duurdere kleding.

Outfit details

Blouse | Promod
Jeans | Ted Baker
Schoenen | HUB
Tas | Gucci
Oorbellen | Isabel Bernard

Ben jij net als ik ook verliefd op deze look?

 

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

Outfit romantisch roze met de gucci bree pink

 

4 Reacties

 1. 1 mei 2019 / 15:52

  Oeh, leuke broek! Je tasje is ook erg schattig. 🙂

 2. 1 mei 2019 / 22:12

  Wat een mooie combinatie! Sportief romantisch!
  En roze staat jou prachtig!

 3. 2 mei 2019 / 08:56

  Wat een leuke outfit! Ik ben heeelemaal verliefd op je tas, super mooi!

 4. 4 mei 2019 / 15:59

  Wat een super leuke outfit, je straalt! Nog een fijn weekend verder liefs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.