Outfit | Roze trui met bijpassende oordopjes van Sudio

Meer rokjes dragen, het is ondertussen een soort mantra geworden haha. Ik heb nog niet zoveel winterrokjes en vroeg laatst op instagram waar ik de leukste en best passende rokjes kan kopen. Jullie kwamen met een paar goede tips, waar ik zeker even ga kijken (en natuurlijk passen 😉 ) ! Ik bedacht me ineens dat ik nog een zomerrokje heb wat wellicht ook wel in de winter kan. Ik trok hem uit mijn doos met zomerkleding en maakte de onderstaande combinatie.

Sudio oordopjesSudio oordopjes Sudio oordopjes Outfit

Ik heb mijn nieuwe trui aan van H&M met daaronder mijn body, ook van H&M. Hierdoor schijnt de trui niet meer door 🙂 . Het grijze rokje is uit de zomercollectie van Primark. Dit combineer ik met een zwarte legging en een paar laarsjes van Sasha.

Ik ben heel erg benieuwd wat jij van deze combi vindt. Ik moet er eerlijk gezegd nog een beetje aan wennen als ik het zo op de foto zie, terwijl ik het toen ik het aanhad juist wel superleuk vond. Waar ik precies aan moet wennen? Een lichte rok boven een donkere legging dat is het denk ik.

Sudio oordopjes

Bij deze outfit passen mijn nieuwe Sudio oordopjes perfect. Deze oordopjes zijn draadloos en worden geleverd in een mooi beschermhoesje. Er zitten verschillende maten dopjes bij, waardoor je precies de dopjes kunt uitzoeken die goed bij jouw oor passen. Ik gebruik deze oordopjes vaak als ik achter de computer zit te bloggen en mijn vriend een serie of tv aan het kijken is. Zo kan ik lekker mijn rustige muziek luisteren en word ik niet gestoord door andere geluiden.

De oordopjes sluiten je oor goed af. Hierdoor hoor je geen omgevingsgeluiden meer. Dit is de eerste keer dat ik gebruik maak van draadloze oordopjes. Ik moet zeggen het bevalt me super goed. Je kunt alles regelen via de oordopjes zelf. De kwaliteit van het geluid vind ik zelf erg goed. Tiemen heeft ze ook getest en hij vind het alleen jammer dat je de bass niet kunt instellen. Hij luistert vaak hardere muziek met veel bass. Hij vind de bass standaard te zacht voor zijn muziek. Voor de rest is hij ook erg tevreden met de oordopjes. Ik vind het design van deze Sudio oordopjes ook erg mooi. Ze zijn roze met rosé goud.

Deze prachtige Sudio draadloze oordopjes kun je nu met 15% korting aanschaffen als je code: mylittlehappiness gebruikt!

Outfit details

Trui | H&M
Rokje | Primark
Legging | Primark
Schoenen | Sasha
Oordopjes | Sudio*
Agenda | Ban.do via Sooohappy
Horloge | Guess

Wat vind jij van deze outfit en ken jij Sudio al?

 

20 Reacties

 1. 1 februari 2017 / 07:35

  Leuke outfit met de oordopjes zo!
  Lijken me heel fijn!
  Liefs

 2. 1 februari 2017 / 12:23

  Ik vind je rokje echt heel erg leuk! Zeker met je roze trui erbij. Niets mis met een lichte rok op een donkere legging! 🙂
  Inge onlangs geplaatst…Tag | Wie, Wat, Waar?My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.