Outfit | Ruffle top and black denim skirt

Samen met Margo heb ik afgelopen zondag nieuwe outfit foto’s gemaakt. Het was erg gezellig en we hebben gelijk lekker bij kunnen kletsen. In deze post laat ik jullie één van de twee outfits zien die we hebben vastgelegd. Een outfit met een ruffle top en een black denim skirt!

Outfit | Ruffle top and black denim skirtOutfit | Ruffle top and black denim skirtLes Georgettes Outfit | Ruffle top and black denim skirtHorloge OOZOO TIMEPIECES ZWART HORLOGE C8404Outfit | Ruffle top and black denim skirtLes Georgettes Outfit | Ruffle top and black denim skirtOutfit | Ruffle top and black denim skirtOutfit | Ruffle top and black denim skirt

Ruffle top

Vrijdagavond was ik bij Specsavers om mijn ogen op te laten meten voor nieuwe lenzen. Toen ik naar huis ging viel mij oog op een spijkerjack bij ONLY. Ik liep de winkel in en liep uiteindelijk diezelfde winkel weer uit met een tas vol, oeps! Dat was helemaal niet de bedoeling. Een van de items die ik kocht was deze grijze ruffle top! Hij was in de sale (hoe kan het ook anders) en was afgeprijsd naar € 15,-. Wat voor stof het is weet ik niet exact, maar het voelt een beetje aan als fleece of flanel. Erg zacht in ieder geval.

Ik combineer hem hier met een zwart demin rokje van H&M. De onderkant van het rokje is wat gerafeld wat het rokje weer een beetje een stoere look geeft. Een paar open sleehakken eronder en je bent klaar om te gaan.

Les Georgettes

Ik heb weer een nieuwe armband van Les Georgettes! Mijn eerste armband van Les Georgettes is het breedste model, maat L. Dit is de middelmaat, maat M. Dit keer niet met een bladmotief, maar met een bloemenmotief. Ik vind het patroon in ieder geval erg lijken op een lotus en dat past perfect bij mij. Ik heb namelijk ook een lotus tatoeage op mijn lichaam staan. Ook dit keer ging ik voor een armband in een rosé gouden kleur.

De Les Georgettes armbanden kun je geheel zelf samenstellen. Je kiest een armband uit in een gewenste maat, design en afwerking. Dan hoef je alleen nog de keuze te maken welke kleur leer je wilt. Elk stukje leer heeft twee kanten, elke kant heeft een andere kleur. Bij mijn grote armband heb ik gekozen voor een lichtroze/lichtgrijs stukje leer. Bij deze armband heb ik gekozen voor koraal rood / laser. Je kunt het stukje leer gemakkelijk omwisselen zodat de armband perfect bij elke outfit past.

Ook erg leuk: bij aankoop van je eerste armband ontvang je een code. Als je je armband hiermee registreert kun je een gratis tweede stukje leer uitkiezen. Ik heb die van mij zojuist besteld: een met een witte en een zwarte kant. Ik vind Les Georgettes zo leuk en het assortiment wordt steeds groter. Tijdens mijn persbezoek afgelopen week heb ik de nieuwe collectie van Les Georgettes al kunnen bekijken. Ze komen nu ook met een collectie ringen op de markt!

Het horloge bestelde ik bij Brandfield en heb je ook in de unboxing van mijn moederdag cadeau kunnen zien.

Outfit details

Top | Only
Rok | H&M
Schoenen | Omoda
Armband | Les Georgettes*
Horloge | OOZOO via Brandfield*
Ketting | Forever 21

Ken jij Les Georgettes al?

26 Reacties

 1. 26 april 2017 / 07:30

  Hele leuke outfit vind ik, vooral ook de trui erbij 🙂

 2. 26 april 2017 / 07:54

  Wat een leuke outfit! Ik vind je shirtje heel erg leuk, en wat een mooie armband <3

 3. 26 april 2017 / 08:07

  Echt een supertoffe outfit, vooral die top met ruffles is heel gaaf! Ook je schoenen en de armband vind ik echt prachtig!

 4. 26 april 2017 / 08:14

  Superleuke outfit! Die armband is trouwens echt een eyecatcher, zo mooi!

 5. 26 april 2017 / 08:49

  Ik vind je top erg tof! Herkenbaar, van zo’n volle tas haha.

 6. 26 april 2017 / 09:10

  Wat super leuk dat je zelf een armband kon samenstellen. Dat zijn toch echt de leukste sieraden!

 7. 26 april 2017 / 09:51

  Leuke outfit! Vooral de top vind ik super!

 8. Simone
  26 april 2017 / 10:35

  Leuke top! Persoonlijk vind ik het nog een beetje te koud voor blote beentjes, maar kan niet wachten tot ik ook weer rokjes etc zonder panty kan dragen!

 9. Myrthe
  26 april 2017 / 10:49

  Mooie armband, zo een wil ik ook ooit. Ik vind het zo leuk dat je de bandjes kunt veranderen.

 10. 26 april 2017 / 10:58

  I like it 🙂 De top vind ik erg leuk! Je hebt het wederom leuk gecombineerd, rokjes combineren vind ik zelf nog altijd moeilijk. Waarschijnlijk draag ik het daarom nog nauwelijks.

 11. 26 april 2017 / 13:14

  Zie ik daar nou kippenvel op je benen? 😉
  Ben nog steeds weg van die armband! Was erg gezellig <3

 12. 26 april 2017 / 13:33

  Wat een leuke outfit! Ik vind zo’n ruffle top heel tof. Had jij het niet koud trouwens? Oh jeetje, krijg er gewoon kippenvel van haha!

 13. Josinr
  27 april 2017 / 07:20

  Die armband is echt prachtig en wat leuk dat je die leertjes kunt wisselen. En wat heb je mooie benen, vaker rokjes aan doen! Xx

 14. 27 april 2017 / 10:37

  Schattig truitje! En wat een mooie armband. Daar ga ik eens achteraan.

 15. 27 april 2017 / 18:46

  Ruffles zijn zo in, vind je nu overal en is keimooi. Je horloge van Oozoo vind ik ook top. Ik heb zo een vintage model van hun!

 16. Martiena de Graaf
  27 april 2017 / 19:31

  Leuke top! Ik denk dat ik hem in de winkel voorbij zou lopen, maar nu ik heb bij jou aanzie. Ik vind de armband ook wel heel erg leuk! Bedankt voor de leuke tips. Van het weekend maar weer eens shoppen 😉

 17. 27 april 2017 / 19:44

  Deze outfit staat je goed! En vind vooral je armband helemaal te gek x

 18. 27 april 2017 / 22:27

  Wat een mooie, aparte Ên opvallende armband zeg!

 19. 28 april 2017 / 19:13

  Wauw! Echt supertof hoe jij je kleed! Love the shoes! ???

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.