Outfit | Ship ahoy! | Blue Polly jasje Lollys Laundry

Zonnige, maar vooral droge dagen zijn perfect om nieuwe foto’s voor mijn blog te maken. Afgelopen dagen ben ik dan ook regelmatig op pad gegaan met Tiemen om een aantal outfit’s vast te leggen. Je gaat ze in de loop van de weken op mijn blog terug zien! Ik vind het heerlijk om dit te doen en vooral omdat ik zelf progressie zie in de foto’s. Niet alleen zie ik dat ik zelf meer straal en echt lekker in mijn vel zit, maar ook de kwaliteit van de foto’s gaat vooruit!

Vandaag een outfit die stoer is, maar toch ook chic door het prachtige jasje genaamd Polly van Lollys Laundry. Dit is een Deens merk wat ik echt super leuk vind. Ze hebben unieke prints en designs. De collectie is gemaakt van de beste stoffen die steeds opnieuw gebruikt kunnen worden. Ik merk duidelijk aan het jasje dat het een goede kwaliteit heeft. De binnenkant voelt heel zacht aan en het zit daardoor erg comfortabel. Dit jasje zag ik op de persdagen die ik afgelopen april bezocht en ik was er helemaal weg van. Ik heb het mogen gebruiken voor deze outfit post want hij is namelijk nog niet te koop! Pas op het moment dat de najaarscollectie ingehangen wordt rond eind augustus kun je hem terug vinden in de winkel en webshops. Toch wil ik dit jasje graag aan jullie laten zien, want dit is echt een geweldig item wat je op veel verschillende manieren kunt combineren. Het jasje is veelzijdig en een goede aankoop voor op de lange termijn!

Lollys Laundry Polly vest 32.1Lollys Laundry Polly vest detailkopieLollys Laundry Polly vest4Armband Karma Lollys Laundry Polly vest waterkopie

Ik combineer het hier met een blouse top van Primark en een lichte ripped jeans. Deze heb ik aan de onderkant opgerold en daaronder draag ik mijn Nike Air Force one. Om het geheel af te maken heb ik gekozen voor drie accessoires. De bril komt van de budget brillenkoning Polette. De tas kocht ik vorig jaar bij Primark in Londen. Het is een klein exemplaar in een schattige pastel blauwe kleur. Goed te combineren en zeker leuk voor in de zonnige periodes. De armband is van het merk Karma. Ook een merk wat ik sinds kort ontdekt heb en waar ik momenteel twee armbanden van heb. Je kent het merk wellicht van de double dots oorbellen. Naast deze collectie hebben ze ook een uitgebreid assortiment met armbanden. De Karma armband is handgemaakt met natuursteen in combinatie met kristallen en beads. De combinatie van de kristallen en natuurstenen is onder meer geïnspireerd op het Boeddhisme en Indiase mythologieën. De beads geven kracht. Elke kleurrijke bead heeft een kern die staat voor de liefde. Karma is naast een prachtig sieraad een bron van energie. De armband die ik draag is vrij rustig met maar 1 gekleurde kraal en verder zilver. Dit maakt het goed te combineren met andere armbanden en bij diverse outfits.

Bril | Polette
Top | Primark, collectie lente 2015
Jasje | Lolly’s Laundry, vest Polly (najaar 2016 te koop via Orange Bag)
Broek | The Sting, collectie lente 2015
Tasje | Primark, collectie lente 2015
Armband | Karma, zilver zebra jasper
Schoenen | Nike air force one

Wat vind jij van deze look?

20 Reacties

 1. 13 mei 2016 / 09:12

  Mooie foto’s en mooie locatie ook trouwens 🙂 Helemaal de zomerse sfeer 🙂 Vind het een leuke stoere outfit, de jeans vind ik erg gaaf.

 2. 13 mei 2016 / 10:59

  Dat jasje komt op mijn wishlist!! Echt helemaal mijn smaak <3

  Ps. de foto's zien er super tof uit. Good work (ook voor Tiemen)

 3. 13 mei 2016 / 11:19

  Ik word helemaal enthousiast van het jasje, de kleur en de chique pasvorm staan je echt super goed! Wat fijn ook dat jij je zo goed voelt, dat is helemaal terug te zien op de foto’s. Maar wat wil je op zo’n zonnige dag op zo’n heerlijke locatie? 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Groener eten – hoe dit in 4 weken mijn leven veranderdeMy Profile

 4. Desiree
  13 mei 2016 / 15:50

  Super gaaf jasje les staat je goed

 5. 13 mei 2016 / 21:51

  Het jasje is zeker mijn favoriet en zou ik zelf ook durven vragen. De broek vind ik ook wel leuk maar ik zou het niet durven dragen.

 6. 14 mei 2016 / 17:51

  Wat een leuke outfit. Erg mooi jasje! En wat een prachtige locatie, maakt de foto’s nog een stukje mooier! 🙂

 7. 15 mei 2016 / 12:52

  Wat een geweldige locatie! Lijkt me heerlijk om daar te lopen. Het jasje vind ik erg mooi, leuk dat je hem mocht gebruiken 🙂
  Kim onlangs geplaatst…Fair Trade kleden van SukhiMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.