Outfit | I got my eye’s on you

Vorige week hebben jullie mijn Sissy-Boy shoplog kunnen zien. Vandaag heb ik met deze kleding een outfitpost gemaakt. Ik laat je zien hoe ik deze nieuwe items draag in een outfit voor dagelijks.

Een aantal items uit deze outfit hebben jullie al eerder kunnen zien. De witte Nike Air Force 1 zijn mijn favoriete schoenen van afgelopen jaar en komen regelmatig terug op mijn blog. Ook dit jaar blijf ik ze lekker dragen. De broek is van Costes en heeft hele leuke rafels aan de onderkant. De onderkant van de broek is ook wat donkerder dan de rest van de broek.

Ik vind het leuk om items te combineren die ik nieuw heb met dingen die ik al tijden heb. Combineren is een kunst, maar ik denk dat iedereen het kan. Ga voor je kast staan en haal er een aantal items uit die je al een tijdje niet gebruikt heb. Bij die items zoek je dan andere items en zo maak je er complete/nieuwe setjes van. Lukt het je niet? Vraag een vriendin om hulp. Ik heb laatste ook een vriendin geholpen die er niet meer uit kwam. Ik vroeg haar wat ze haast niet draagt en maakte met die items zeker 7 nieuwe sets. Shoppen in je eigen kledingkast noem ik dat ๐Ÿ˜‰

Sissy boy shoplog: Blouse sage & vest katjesSissy boy shoplog: Blouse sage & vest katjes Sissy boy shoplog: Blouse sage & vest katjesSissy boy shoplog: Blouse sage & vest katjesSissy boy shoplog: Blouse sage & vest katjesSissy boy shoplog: Blouse sage & vest katjes Sissy boy shoplog: Blouse sage & vest katjes Sissy boy shoplog: Blouse sage & vest katjes

Blouse |ย Blouse Sage Sissy-Boy
Vest | Vest Katjes Sissy-Boy
Broek | Costesย 
Schoenen | Nike air force 1 low white
Tas | Primark
Bril |ย Zinniaย Specsavers collectie
Ring | Otazu

Wat vind jij van deze look?

 

15 Reacties

 1. 29 februari 2016 / 11:51

  Leuke outfit, dat vest ziet er zo lekker warm uit!

 2. 29 februari 2016 / 15:42

  Een heel leuke blouse is dit. Wat heb je het tof gecombineerd. ๐Ÿ™‚

 3. 29 februari 2016 / 16:59

  Wat een leuke blouse!! Staat je ook echt super, lekker casual. Love de Nikes ook trouwens!

 4. 1 maart 2016 / 18:26

  Aaah je vest, je hele outfit is zo leuk! Ik zou het ook zo aantrekken. En hee, ik had je Facebook pagina nog niet geliked?! Gelijk even gedaan! ๐Ÿ™‚

 5. 1 maart 2016 / 20:31

  Helemaal goed. Shoppen in je eigen kast!. Ik denk dat ik ook nog veel meer combinaties heb. En het is nog voordelig ook. Bedankt voor de tips.

 6. Iris
  2 maart 2016 / 18:31

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Love the details.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.