Outfit | Sparkeling Flamingo t-shirt & persoonlijke update

Ik deed laatst weer een bestelling bij Sans-Online. Ik kocht twee t-shirts van EDC, een broek van hetzelfde merk en een jurk van Vila. De t-shirts zaten goed en de broek ook. Helaas stond de jurk niet zoals gehoopt, dus ging hij weer terug.

Op een van de twee t-shirts heb ik al zoveel leuke reacties gehad, dat hij wel een outfitpost waard is. Ondanks dat deze outfit niet heel spectaculair is, dit is wel een outfit die ik momenteel veel draag. Een vrolijke outfit, die ook nog eens comfortabel is. Kijk je mee?

Flamingo t-shirt - EDCFlamingo shirt - EDCFlamingo shirt - EDC10Flamingo shirt - EDCSchoenen Jacky LuxuryFlamingo t-shirt - EDCFlamingo shirt - EDC

Outfit | Sparkeling Flamingo t-shirt

Dit geweldige flamingo t-shirt is dus van EDC by Esprit. Ik had hem al wat langer geleden gezien en daarna bleef hij door mijn hoofd heen spoken. Ik heb hem dus toch maar besteld. De stof is heerlijk zacht en hij blijft ook erg mooi na het wassen. Wat zo leuk is aan deze top is dat flamingoprint aangezet is met glitters. Dit geeft het net wat extra’s.

De broek kocht ik vlak voor het vrijgezellenfeest van mijn zusje bij C&A. Hij zit als gegoten (lees lekker veel stretch op de juiste plekken 😉 ) en ik ben er erg blij mee. Hij heeft aan de onderkant van die leuke fringles. De schoenen hebben jullie vast al eens eerder gezien op mijn blog. Ik heb ze echt al jaren, maar nog steeds zijn ze favoriet.

Hoe is het nu met mij?

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt verschijnen er de afgelopen tijd een stuk minder blogs dan jullie van mij gewend zijn. Ik vind het bloggen nog steeds heel erg leuk en mijn gedachten lopen vaak over van ideeën. Helaas moet ik ook wel de tijd hebben om het uit te werken en daar ontbreekt het een beetje aan de afgelopen periode. Ik ben weer begonnen met werken, bij mijn nieuwe baan. Ik heb het hier super naar mijn zin, maar het kost ook veel energie om weer nieuwe dingen te leren.

Met Mimi gaat het gelukkig goed. Ze zit volop in haar vierde sprongetje (slaap, wat is dat?!). Van een baby die met 11,5 week ineens doorsliep naar een baby die (vanaf week 13) om 2, 3, 4, uur wakker wordt en ineens om 5 uur nog een nachtvoeding nodig heeft. Helemaal niet erg, ik doe het met liefde maar het breekt je wel een beetje op. Als ik dan vrij ben gaat mijn tijd vooral zitten in het huishouden, boodschappen doen, het verzorgen van Mimi en als het meezit een lekker middagdutje 😉 .

Ik merkte dit weekend heel goed dat het belangrijk is om weer wat rustiger aan te gaan doen. Ik was enorm moe en duizelig en wilde gewoon weer teveel doen. Even een pas op de plaats en aan mijzelf denken dus. De aankomende periode zullen er dus ook niet zoveel blogs online komen als jullie van mij gewend zijn. Ik hoop dat jullie het niet erg vinden en dat jullie de blogs die ik wel schrijf met plezier blijven lezen.

Outfit details

Flamingo T-shirt | EDC by esprit via Sans-Online.nl*
Broek | C&A
Schoenen | Jacky Luxury

 

11 Reacties

 1. 18 juni 2018 / 07:33

  Wat een geweldige outfit! Dat T-shirt met pailletten vind ik superleuk, maar ook je schoenen (roze! <3) en de broek staan je prachtig.
  Goed dat je het iets rustiger aan doet, zeker nu je je rust hard nodig hebt na de gebroken nachten 😉 Fijn om te horen dat het goed gaat met Mimi en dat je nieuwe baan ook goed bevalt. Ook al kost zo'n switch de nodige energie, het is wel superfijn om echt op je plek te zitten! 🙂

 2. Corrie
  18 juni 2018 / 16:55

  Staat je leuk Les.
  En Mimi is een schatje hoor!

 3. 18 juni 2018 / 21:12

  Oh wat een lieve outfit! Het staat je super! En die sneakers maken het af!

 4. 19 juni 2018 / 09:58

  Supertoffe outfit! Helemaal jij. 🙂 Fijn te lezen dat het zo goed gaat met Mimi en dat je nieuwe baan je bevalt. Slim dat je het eventjes wat rustiger aan gaat doen. Je gezondheid komt natuurlijk op de eerste plaats.

 5. 19 juni 2018 / 19:56

  Heel gaaf T-shirt!
  Kan me voorstellen dat bloggen niet prio nummer 1 is nu, zeker aan jezelf denken en rustig aan doen als je dat nodig hebt 🙂

 6. 21 juni 2018 / 11:06

  O o o moppie doe toch eens kalm met al je plannen en je to-do-lists. Lekker tijd nemen voor jezelf <3
  Love die schoenen nog steeds! Volgende keer pik ik ze bij je 😀

 7. 25 juni 2018 / 07:20

  Staat je goed, Les!!
  Knuffel aan Mimi, en eigen zuurstofkapje eerst he!
  Xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.