Outfit | Strepen in de dierentuin

Afgelopen weken ben ik weer een aantal keer naar de dierentuin geweest. Ik heb een abonnement op Diergaarde Blijdorp en in de zomer hebben ze altijd ZOOmeravonden. Tijdens die avonden kun je op verschillende plekken achter de schermen kijken. Leuk om de dierentuin ook eens van een andere kant te bekijken! Ik vind het zelf echt heerlijk om in deze dierentuin rond te struinen. Lekker wandelen, genieten van de dieren en proberen mooie plaatjes te schieten. Soms lukt dat best goed, zoals deze van het prairiehondje.

Prairiehond

De laatste keer vroeg ik mijn vriendinnetje om foto’s van mijn outfit te maken. Zonde om het niet te doen als je in zo’n prachtige omgeving rondloopt toch?! Vandaag laat ik jullie zien welke outfit ik droeg tijdens mijn laatste bezoek.

Gestreepte blouse H&M, Broek Primark, Schoenen Via VaiGestreepte blouse H&M, Broek Primark, Schoenen Via VaiGestreepte blouse H&M, Broek Primark, Schoenen Via Vai Gestreepte blouse H&M, Broek Primark, Schoenen Via VaiGestreepte blouse H&M, Broek Primark, Schoenen Via VaiGestreepte blouse H&M, Broek Primark, Schoenen Via Vai Gestreepte blouse H&M, Broek Primark, Schoenen Via Vai

Ik draag hier een lichte outfit die ideaal is voor een iets wat koudere zomerdag. De blouse is mijn laatste aanwinst en komt uit de huidige collectie van H&M. Het is een lange blouse met een streepjes patroon. De voor en achterkant zijn allebei lang maar ik draag de voorkant opgeknoopt. Geen normaal streepjes patroon zoals je kunt zien, maar verticale strepen afgewisseld met horizontale strepen aan de onderkant. Dit maakt het een leuke speelse blouse! Ik draag hieronder mijn 7/8 high waisted jeans van Primark. Mijn favoriete broek van dit moment 🙂 . Je hebt hem waarschijnlijk wel eerder gezien op mijn blog. De schoenen die ik erbij draag zijn mijn Via Vai schoenen. Ze zitten nog steeds super lekker en ik kan hier hele dagen op rondlopen zonder pijn in mijn voeten te krijgen.

Misschien valt het je niet meteen op maar voor het eerst in tijden draag ik mijn lenzen weer. Ik heb lange tijd geen lenzen kunnen dragen door extreme droge ogen. Sinds afgelopen week ben ik weer voor kortere periodes aan het oefenen met lenzen. Soms vind ik dit toch handiger dan een bril 🙂 .

Blouse | H&M
Broek | Primark
Schoenen| Via Vai
Armbanden | Franse markt
Ketting | Happiness Boutique

Wat vind jij van deze outfit?

19 Reacties

 1. 22 augustus 2016 / 07:32

  Mooie outfit! De blouse vind ik vooral heel leuk, staat je goed!

 2. 22 augustus 2016 / 07:58

  Leuke outfit, vooral die blouse vind ik erg mooi! Staat je goed.

 3. 22 augustus 2016 / 08:06

  Leuke outfit en zeker een mooie locatie! Vind vooral je blouse erg tof.

 4. 22 augustus 2016 / 08:14

  Leuke outfit! Staat je super. Wat heerlijk dat je een abonnement hebt op de dierentuin.

 5. 22 augustus 2016 / 09:03

  Gave outfit! Vind je gestreepte blouse echt heel erg leuk <3
  En blijdorp is zo leuk hé!
  Liefs,
  Evelien

 6. 22 augustus 2016 / 09:36

  Mooi! Het is een prachtige locatie inderdaad. Ik had je nog tegen kunnen komen, want op dezelfde dag was ik er ook. Als je iemand hebt gezien die twee jongens van rond de 4 een beetje mee probeerde te krijgen (niet gelukt trouwens) hoi! 😀

  • 1 september 2016 / 10:41

   Hahah grappig! Ik heb je niet gezien die dag! Liep zelf ook wel twee kindjes van mijn vriendin en met mijn vriendin erbij.

 7. 22 augustus 2016 / 12:09

  Dierentuin is zo leuk he! Er komen weer een paar warmere zomerdagen aan gelukkig 😀 die blouse is echt heel leuk! En de foto’s ook. Staat je goed, deze outfit 😀

 8. 22 augustus 2016 / 14:05

  Staat je heel goed! Mooi gecombineerd weer. Ik vind streepjes altijd leuk.

 9. 22 augustus 2016 / 16:31

  Leuke outfit, ben gek op streepjes! Wij moeten ook weer eens naar de dierentuin, te lang geleden. Ik word er altijd rustig van, lekker naar dieren kijken.

 10. 22 augustus 2016 / 16:34

  Wat een leuke outfit! De combinatie blauw-wit en streepjes staat je heel mooi.

 11. 22 augustus 2016 / 18:36

  Ja, staat heel leuk. Ik ben dol op streepjes. Wij zijn wel eens bij Burger’s Zoo ’s avonds geweest, ook zo een speciale avond.
  Via Vai schoenen, die ga ik onthouden.

 12. 23 augustus 2016 / 07:21

  Leuke outfit, lekker casual. Daar hou ik ook altijd van.

 13. 23 augustus 2016 / 08:43

  Wat zie je er weer prachtig uit Les! Love deze bloes, heel mooi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.