Outfit | Sweet Lilac budget trui

Na een mini enquete op Facebook en Instagram gaven jullie aan dat het weer eens tijd werd voor een outfitpost πŸ˜‰ . De reden waarom ik dit minder plaats is omdat ik gewoon minder voor mijzelf koop. Meestal als ik ga winkelen kijk ik eerder voor Mimi dan voor mezelf en als ik voor mijzelf kijk, kom ik vaak alleen met wat voor Mimi thuis πŸ˜‰ . Maar afgelopen week kocht ik weer eens iets voor mezelf! Een hele leuke en lekkere trui, een echter budgettopper die ik jullie graag wil laten zien! Zeeman OutfitRoze trui van ZeemanRoze trui van ZeemanRoze trui van ZeemanRoze trui van ZeemanRoze trui van Zeeman

Budgetproof

Ik hou van budgetoutfits. Dat er leuk uitzien helemaal niet duur hoeft te zijn heb ik al meerdere malen aan jullie laten zien. Ook maak ik regelmatig gebruik van vintage/tweedehands of recyle ik items. Twee weken geleden had ik super veel leuke dingen bij de PR4kids persdag voor Mimi gezien van Zeeman. Toen ik op mijn vrije dag richting Zeeman trok om te kijken of de nieuwe collectie al in de schappen lag, werd ik op slag verliefd op deze trui voor mezelf! Hij is € 12,99 en is heerlijk warm. De kleur is tussen roze en lila in en ik draag deze trui in maat 40. Deze kleur heet trouwens officieel sweet lilac en is dé trendkleur voor het voorjaar van 2019!

Ik combineer hem met mijn grijze skinny high waist jeans van Next Direct die ik drie jaar geleden in Londen kocht. De sneakers hebben jullie al eens eerder kunnen zien en kocht ik na mijn bevalling tijdens mijn eerste shoppingtrip naar Antwerpen. Het zijn velvet lila Nikes. De armband heb ik van mijn ouders gekregen voor kerst. De tas en de jas zijn van Ted Baker. Niet echt budgetproof zul je denken. Hieronder geef ik je een tip voor als je dure merken wilt aanschaffen, maar er niet de volle pond voor wil betalen.

Budget tip voor dure merken

Als je mij op instagram volgt, weet je dat ik deze Ted Baker jas al sinds mei vorig jaar in het vizier had. Ik mocht hem aanschaffen van Tiemen als ‘geboortecadeau/kerstcadeau’. Toch moest ik er heel lang over nadenken. Vond ik deze jas echt leuk genoeg? Zou ik deze kleur niet zat worden? en welke maat moest ik zo net na mijn bevalling aanschaffen? Normaal gesproken twijfel ik niet zo lang over iets, maar deze jas kost € 495,-. Ja dat is voor iemand die altijd op koopjes uit is echt veel te veel geld. Na heel lang twijfelen, had ik toch besloten om hem te gaan bestellen. En dan zul je net zien, overal uitverkocht! Jammer, maar toch wel fijn dat ik het geld in mijn portemonnee kon houden πŸ˜‰ haha.

Tussendoor keek ik nog eens in de outlets en speurde ik online, maar kon ik hem helaas nergens meer vinden. Ik liet het los en zo tegen de start van de winter in oktober, keek ik eens op marktplaats. Wat een mazzel! Er stond dus precies zo een jas op als ik graag wilde hebben, in precies de goede maat! Die mevrouw had hem aangeschaft en was zoveel afgevallen dat ze hem niet meer paste. Ze had hem hooguit drie keer gedragen. Ik kwam en bedrag van € 125,- overeen en een paar dagen later had ik mijn gloed nieuwe jas binnen!

Ik heb dit soort dingen al eerder gehad en mijn budgettip voor het aanschaffen van dure merken is dan ook, kijk tweedehands! Meestal start ik eerst speuren online naar korting, naar aanbiedingen in de sale en in de outlet centra, maar als ik het daar niet meer kan vinden ga ik door naar Marktplaats of speciale verkoophoeken op facebook. Dit scheelt vaak heel veel geld en er zit vaak zat tussen dat mensen het product (bijna) nieuw aanbieden.

Outfit details

Trui: Zeeman*
Broek: Next Direct
Schoenen: Nike Women Air Max 90 LX Particle Rose Vast Grey
Tas en jas: Ted Baker

Koop jij ook wel eens kleding bij Zeeman?

 

9 Reacties

 1. Yvonne
  10 maart 2019 / 16:06

  Leuk! En wat een goeie prijs voor je jas!

 2. 10 maart 2019 / 16:25

  Zeeman is zo fijn voor het kopen van babykleren! Voor mezelf slaag ik er minder – maar ik heb sowieso niet echt veel zin om kleren te shoppen de laatste tijd.

 3. 11 maart 2019 / 12:51

  Wat een schattige trui, die kleur ook! Toffe outfit πŸ˜€

 4. 11 maart 2019 / 15:42

  Oooh de trui heb ik in het donkergroen! Kwam ‘m een tijdje terug tegen bij Zeeman terwijl ik eigenlijk voor de kids ging. Soms hebben ze echt goede items! Jouw kleur vind ik ook erg mooi!!

 5. 11 maart 2019 / 16:44

  Wat een héérlijke jas, echt fantastisch! πŸ™‚

 6. desiree
  11 maart 2019 / 23:08

  super leuk les je ziet er goed uit!

 7. 12 maart 2019 / 00:10

  Wauw, zowel de trui als de jas is geweldig! Wat staan ze je mooi! En echt een fijn koopje, die jas! Wat een mazzel dat je hem voor dit bedrag kon scoren πŸ™‚

 8. Natascha - BeautyOpinie
  17 maart 2019 / 13:02

  Dat roze staat je goed meid! En leuk koopje die trui!

 9. 19 maart 2019 / 23:01

  Oh wow. Je jas. Hij is echt to die for. Geloof mij, ik vind hem elke cent waard, hoe hij jou staat!! ?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.