Outfit | Mijn nieuwe statement bag: Ted Baker Bow Purple van Duifhuizen tassen en koffers

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe statement bag! Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een nieuwe tas voor dit seizoen uitzoeken. Ik koos voor de Bow Purple van mijn favoriete merk Ted Baker. Vandaag vertel ik jullie wat meer over deze tas en laat ik zien hoe ik hem draag in een outfit.

Outfit Statement bag Ted Baker van Duifhuizen

Outfit Statement bag Ted Baker van Duifhuizen

Outfit Statement bag Ted Baker van Duifhuizen

Outfit Statement bag Ted Baker van Duifhuizen

Outfit Statement bag Ted Baker van Duifhuizen

Outfit Statement bag Ted Baker van Duifhuizen
Outfit Statement bag Ted Baker van Duifhuizen

Outfit Statement bag Ted Baker van Duifhuizen

Outfit Statement bag Ted Baker van Duifhuizen

Ted Baker Purple Bow van Duifhuizen tassen en koffers in gebruik

Zoals je kunt zien heeft deze tas naast een handvat ook een afneembare riem. De afneembare riem is lang genoeg om de tas ook schuin te dragen. Het eerste wat me opvalt naast het prachtige uiterlijk van deze tas is de super sterke magneet waarmee de tas sluit. Je hebt echt een beetje kracht nodig om hem open te krijgen. Erg goed, aangezien de tas geen rits heeft.

Tas Ted Baker Purple Bow

De binnenkant van de tas heeft een mooie zacht roze voering met een subtiel patroon. De tas heeft twee vakjes binnenin voor bijvoorbeeld je telefoon. Ook heeft hij een rits vakje. De tas is niet extreem groot maar je dagelijkse essentials passen er met gemak in.

Normaal gesproken kom ik alleen bij Duifhuizen tassen en koffers in de winkel. Dit keer bestelde ik de tas online.  Levering was super snel, de volgende werkdag had ik de tas al in huis!

Ted Baker Purple Bow in een outfit

Ik combineer de tas hier met een licht roze blouse met geborduurde bloemen van H&M uit de Divided collectie. Over de blouse draag ik een vest welke ik kocht op de vestingdagen op de markt. Hij is lekker warm met een capuchon. Ik draag hieronder een demin van Primark. Hij is cropped wat je nu weer steeds vaker terug ziet komen. Schoenen zijn van Via Vai.

Outfit details

Blouse | H&M
Vest | Markt
Broek | Primark
Statement bag | Ted Baker Purple Bow van Duifhuizen
Schoenen | Via Vai
Bril | Polette
Fotografie | Deesjavu fotografie

Wat vind jij van mijn nieuwe tas?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. 

31 Reacties

 1. 5 oktober 2016 / 07:17

  Super leuke tas! Past helemaal bij je. Enne love your blouse!

 2. 5 oktober 2016 / 07:17

  Prachtig! Mooie outfit en een hele gave tas.

 3. Desiree
  5 oktober 2016 / 07:29

  Heel gaaf geworden les!!

 4. 5 oktober 2016 / 07:51

  Wat een prachtige tas en ik vind je outfit sowieso erg mooi. Leuke bril ook trouwens!

 5. 5 oktober 2016 / 08:28

  Toffe tas zeg! Ook leuk zo gecombineerd met de kleuren in je outfit 🙂

 6. 5 oktober 2016 / 09:12

  Super cute! Ted Baker is een leuk merk. Mooie jurkjes hebben ze ook van dit merk hihi. Dit tasje past echt bij je! Leuk!

  • 6 oktober 2016 / 09:32

   Ja die jurken, <3 echt helemaal geweldig! Zou er graag een willen hebben alleen zijn die nog wat hoger qua prijs dan de tassen. Rond de 300 euro is niet gek voor een jurk van Ted Baker. Ik heb er in het voorjaar een meegenomen in mn collage pastels. Die jurk vind ik nog steeds echt zo mooi. Kijk een tas kun je altijd dragen of je aankomt, afvalt maar met een jurk is dat helaas niet zo. En ik schommel nog al regelmatig in gewicht dus dat is vervelend.

 7. 5 oktober 2016 / 09:34

  Wat een schattig tasje! Die past echt heel goed bij je blouse, die ik ook super mooi vind trouwens 🙂

 8. 5 oktober 2016 / 09:42

  Wat een schatje is het! Had ‘m wat groter verwacht. Wel heel erg mooi en super tof gecombineerd. Prachtige foto’s meis.

  • 6 oktober 2016 / 09:31

   Hij is niet echt heel erg groot, toch past er verassend veel in vind ik. Eigenlijk alle basis essentials en dan heb ik nog ruimte over. Net als mijn Louis Vuitton speedy die lijkt ook veel kleiner, daar past ook verrassend veel in haha

 9. 5 oktober 2016 / 10:23

  Super gave outfit! Je tas past perfect bij je kleding. Mooie foto’s meis!

 10. 5 oktober 2016 / 11:02

  Ooh die is echt super mooi! Da’s wel mijn smaak 😀

 11. 5 oktober 2016 / 14:49

  Ik ben een mega grote fan van Ted Baker, en deze tas is echt helemaal geweldig! Love it.

 12. 5 oktober 2016 / 15:23

  Mooie tas. Vind je bloushe nog mooier.
  Leuke fotos.

 13. 5 oktober 2016 / 16:03

  Hele gave tas en past perfect bij deze outfit. Je staat ook heel mooi op de foto’s.

 14. 5 oktober 2016 / 16:59

  Oh je tas, ik ben er echt langzaam aan verliefd op het worden! Ik vind de tassen van Ted zo mooi, vrouwelijk en elegant, plaatjes om te zien. En wat heb je trouwens een heerlijk vest aan. Daar vraagt de koude wind ook wel om 🙂

 15. 5 oktober 2016 / 17:48

  Echt een prachtige tas en wat zijn je foto’s mooi! Love it!

 16. 5 oktober 2016 / 18:39

  Wat is ie mooi!! Echt een prachtige tas Lesley, staat ook super bij je outfit!

 17. 5 oktober 2016 / 20:14

  Ik vind hem echt heel schattig! Goed uitgekozen!

 18. 5 oktober 2016 / 20:21

  Oh mooie tas ook zeg! ik heb een portemonnee van Ted Baker en ben er verliefd op 🙂

 19. 6 oktober 2016 / 08:19

  Wat een mooie tas! Ik heb vaker tassen van Duifhuizen gezien en wat mij opvalt is dat ze kwalitatief ook heel erg goed zijn!

  • 6 oktober 2016 / 09:29

   Klopt inderdaad. De meeste tassen zijn ook van een bekend merk die ze verkopen. Ik heb nu een andere Ted Baker tas ook al meer dan een half jaar en die ziet er nog steeds uit als nieuw. Die gebruik ik echt als hutkoffer dus hij heeft echt al wat te voortduren gehad haha. Duifhuizen heeft zelf ook een huismerk. Die schijnt qua kwaliteit ook echt top te zijn!

 20. 7 oktober 2016 / 17:20

  Oh wat is je tas mooi! Hij is zo zacht van kleur en heel lieflijk. Toch kun je er best wel veel in kwijt!

 21. 8 oktober 2016 / 10:44

  Wat een prachtige tas! Eigenlijk wil ik er ook nog eentje van Ted Baker

 22. 14 oktober 2016 / 12:14

  Superleuk zeg! Je totale outfit is sowieso erg leuk en schattig

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.