Outfit | There is thunder in our hearts

Twee nieuwe items om jullie te showen in deze outfit post! Ik heb en nieuw paar schoenen en een spijkerjack/jas. Deze outfit vind ik zo leuk, echt een nieuwe favoriet. Ik wist dat ik dit jasje wilde combineren met mijn witte broek, wat ik er verder bij aan zou doen was nog even kijken. Ik dook mijn kast in en vond deze lichtblauwe Primark top. In combinatie met de schoenen vond ik het helemaal af!

Outfit | Lange spijkerjas, witte broek, via vai schoenen 4 Outfit | Lange spijkerjas, witte broek, via vai schoenen Outfit | Lange spijkerjas, witte broek, via vai schoenen 10 Outfit | Lange spijkerjas, witte broek, via vai schoenen 1 Outfit | Lange spijkerjas, witte broek, via vai schoenen 7 Outfit | Lange spijkerjas, witte broek, via vai schoenen 5 Outfit | Lange spijkerjas, witte broek, via vai schoenen 2 Outfit | There is thunder in our hearts spijkerjas only 1 Outfit | oog patchOutfit | Lange spijkerjas, witte broek, via vai schoenen 3 Outfit | Lange spijkerjas, witte broek, via vai schoenen 6 Outfit | Ketting forever 21 hartje Outfit | Lange spijkerjas, witte broek, via vai schoenen 8 Outfit | Via vai Sleehakken Outfit | There is thunder in our hearts spijkerjas only

There is thunder in our hearts, spijkerjack ONLY

Dit jasje zag ik hangen bij ONLY en ik was gelijk verkocht. De lange spijkerjasjes trend vond ik niks voor mij, ik had inmiddels al een mooi spijkerjack. Ja hij was ondertussen een beetje oversized geworden, maar dat vond ik juist wel cool. Het was vooral de quote en de letters achterop dit jasje die mij aanspraken. Samen met een hoop andere spullen liep ik de paskamer in, ik paste hem en hij zat direct als gegoten. Perfect op mijn schouders en niet te strak bij mijn mouwen. Deze ging met mij mee naar huis!

Lempicka sandaal van Vai Vai

De sleehakken zijn van mijn favoriete merk: Via Vai. Dit model heet de Lempicka sandaal. Hij is uitgevoerd in verschillende kleuren, ik koos voor grijs. Het suède in combinatie met het gevlochten touw geeft het een zomerse uitstraling.

Ik kocht deze schoenen bij de webshop Sooco.nl. Naast de webshop hebben ze ook een offline winkel in Enschede, mocht je er online dus niet uitkomen kun je altijd deze vestiging bezoeken! Sooco.nl is een complete en verrassende multibrandstore in shoe- & sneakerfashion. Naast deze leuke sandalen hebben ze ook een groot uitgebreid assortiment aan damesschoenen en vooral sneakers. Ik zag daar ook zoveel leuke schoenen bij staan! Wat dacht je van de nieuwe puma basket hearts, in de kleur roze 😉 ! Wist je trouwens dat Sooco vooruitgang betekent in het Japans?

Stralen in je outfit

Ik voelde me zo goed in deze outfit, zelfverzekerd en on top of the world. Het is raar wat kleding met je kan doen. Ik zeg altijd draag de kleding die je leuk vind, die lekker zit en waar jij je goed in voelt. Fashion is fun. Je hoeft niet perse alle trends te volgen om er hip uit te zien. Gewoon lekker doen waar jij zin in hebt! Dan maak je misschien zelf wel de volgende trend. Een trend gokje vanuit mij? Oke, hij is niet helemaal fashion gerelateerd maar ik denk dat de hoge paardenstaart weer helemaal hip word. Het geeft je een lekkere vlotte uitstraling.

Outfit details

Spijkerjas | Only
Top | Primark
Broek | H&M
Patch op broek | Jouw Marktkraam
Schoenen | Via Vai, gekocht bij Sooco*
Ketting | Forever 21

Wat vind jij van deze outfit?

20 Reacties

  1. 5 mei 2017 / 07:59

    Je outfit is echt onwijs gaaf! Wat is dat spijkerjasje leuk, vooral met die quote. En die schoenen staan ook prachtig. Super om te horen dat je je ook zo zeker van jezelf voelt in deze outfit 🙂
    Romy onlangs geplaatst…Wat betekent vrijheid voor mij?My Profile

  2. 5 mei 2017 / 11:00

    #modellife
    Super toffe post geworden! Staart staat je inderdaad superleuk. Net als de hele outfit <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.