Outfit | De tule rok, celebrate life!

Ik denk wel mijn leukste fotoshoot tot nu toe. Of het kwam door de lol die we hadden, de geweldige Minty Volkswagenbus waar we mee onderweg waren of doordat ik eindelijk eens een tule rok aan had. Ik voelde me op en top vrouwelijk en ik heb zo genoten van deze shoot. Het is ook echt precies geworden zoals ik het in gedachten had. Dus geniet van de aankomende foto’s met een blij ei in een tule rok 😉

Outfit Tule rok devolkswagenbus.nlOutfit Tule rok devolkswagenbus.nlOutfit Tule rok devolkswagenbus.nl Outfit Tule rok devolkswagenbus.nl Outfit Tule rok devolkswagenbus.nl Outfit Tule rok devolkswagenbus.nl Outfit Tule rok devolkswagenbus.nl

De outfit | Celebrate life, de tule rok

Ik vind de tule rok écht geweldig en het staat ook gewoon erg leuk! Ik heb deze van iemand geleend. Als ik er zelf een zou kopen dan ga ik eerder voor een tule rok die net een slag langer is. Net op mijn knie zeg maar 🙂 .

De blouse die ik aan heb is van The Sting. Heel vaak zitten blouses te strak aan de voorkant waardoor de knoopjes open gaan staan (hello boobs), of bij een maatje groter juist weer veel te groot bij mijn taille. Wat ook nog kan is dat hij perfect zit behalve bij mijn bovenarmen. Deze blouse bevat veel stretch en past daardoor perfect. Hij zit netjes en sluit goed aan. Ik bestelde hem online bij The Sting. Ik had meerdere items besteld, maar helaas ging er weer veel terug. De maattabel van The Sting klopte namelijk voor geen meter. Normaal gesproken heb ik M/38/40, maar bij The Sting moest ik volgens de maattabel XL hebben. Ik was eigenwijs en bestelde van alles L, maar dat was uiteindelijk toch nog te groot. Mocht je daar wat online willen bestellen raad ik je aan om gewoon je eigen maat te kiezen en niet naar de maattabel te kijken.

De schoenen komen van Primark. Een mooie nude pump die je op veel verschillende manieren kunt combineren. De armband is eigenlijk een haarelastiek. Het is de Invisibobble die speciaal ontwikkeld is voor breast cancer awarness. Elk jaar koop ik wel iets in die maand voor dat doel en dit jaar was het de Invisibobble 🙂

Blouse | The Sting
Tule rok | onbekend
Schoenen | Primark
Armband | Invisibobble pink Heroes

Wat vind jij van de tule rok?

30 Reacties

 1. 16 november 2016 / 07:12

  Heel erg tof! Je lijkt wel een prinsesje! Ik denk wel dat een slag langer nog mooier staat.

 2. 16 november 2016 / 07:20

  Ik hou echt van tutu’s! Bij jou staat hij ook prachtig!
  Het zijn ook hele leuke foto’s geworden bij het busje!

 3. 16 november 2016 / 07:30

  Wat een leuke foto’s zijn het geworden! En ik word super blij van de tutu rok. Zelf heb ik een langere in de kleur zwart: maar eigenlijk is die te klein :’) Ach, ik moest en zou die hebben!

 4. 16 november 2016 / 07:45

  Wauw, wat is die rok geweldig! Die had ik ook zo kunnen uitzoeken als echte rokjes- en jurkjesliefhebber. Mooie outfit!

  • 20 november 2016 / 21:25

   Gaaf is die he! Leuk om te lezen. Ik koop toch snel een broek en wil echt wel meer rokjes gaan dragen. 🙂

 5. 16 november 2016 / 08:46

  Ik word echt vrolijk van je foto’s. De rok zou idd wat langer mogen zijn. Denk dat zo’n rok in een midi lengte erg cool is.

 6. 16 november 2016 / 09:52

  Wat een leuke foto’s Les, je ziet echt dat je plezier had in de shoot en in je outfit! Staat je erg leuk! Was het niet koud?

  • 20 november 2016 / 21:26

   Ja het was heel koud haha. Heel die dag was eigenlijk erg koud. Maarja Ik had zo veel lol tijdens het maken van de foto’s dat ik die kou eigenlijk vergat 🙂

 7. 16 november 2016 / 10:34

  Oh die rok is leuk! Ik zou hem zelf ook een stukje langer hebben gekocht. Die blouse ga ik onthouden, ik vind blousjes zo leuk maar heb hetzelfde probleem.

  • 20 november 2016 / 21:26

   Ja die blouse is echt ideaal. Zeker een aanrader! 🙂 Ja om te kopen kies ik ook voor een maatje langer 🙂

 8. 16 november 2016 / 11:26

  De rok is superleuk! ♥ De foto’s zijn ook prachtig geworden. xx

 9. 16 november 2016 / 14:28

  Wat een leuke foto’s met dat VW-busje zo, heerlijk! En die tule rok is zoo leuk!

 10. 16 november 2016 / 18:43

  Inderdaad hele leuke foto’s! Vind de rok heel leuk en hij staat je ook goed.

 11. Pauline
  16 november 2016 / 22:16

  Super leuke kleurrijke shoot, Les! Staat je goed ??✨

 12. 17 november 2016 / 06:21

  Wat een geweldige foto’s! De rok staat je super.

 13. 17 november 2016 / 07:04

  geweldige outfit en helemaal leuk met het busje! Love it ? vind de rok zo leuk! Helemaal mijn ding 🙂
  Liefs,
  Evelien

 14. 17 november 2016 / 09:05

  Ahhhh stop dit is zoooo leuk Les!! <3 <3 knap mens!

 15. 17 november 2016 / 19:58

  Is de blouse van stress? Hihi 😉 geweldige foto’s! Kan me voorstellen dat je er blij mee bent, ze zijn erg leuk! Vind de vierde foto het leukst waar je zo lachend in de bus zit.

  • 19 november 2016 / 12:00

   Haha ik heb hem slechts 4x doorgelezen en nog niet gezien 😉 Ik denk dat het de stress is hahaha. Thanks ga ik het gelijk aanpassen.

 16. 18 november 2016 / 13:49

  Leuke outfit. Ik draag vaak tulle rokken maar nooit met een blouse erop. Was nooit bij mij opgekomen. Thanks voor de tip.

 17. 22 november 2016 / 19:43

  Deze outfit is zo leuk! En de kleuren staan je echt prachtig. Ik vind dat je ook voor een tule rok moet gaan, ietsje langer kan ook inderdaad. Liefs Josine

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.