Over Koetjes en kaartjes

Een webshop waar ik happy van word

Vandaag heb ik voor jullie en hele leuke webshop die ik graag in het zonnetje zet!

Ik volg Amber, de eigenaresse van Koetjes en Kaartjes, al een hele tijd op instagram. Naast dat haar profiel prachtig op elkaar is afgestemd, laat ze hier direct haar producten zien. Het is een leuk account om te volgen maar ook een om hebberig van te worden. Amber maak en ontwerpt alle producten zelf. Op deze manier is ze uniek en kan ze inspelen op actualiteiten.

Ik heb al vaak op het punt gestaan om er iets te bestellen maar ik had meestal zo veel in mijn winkelwagen dat ik hem toch weer weg klikte. Ik kon geen keuze maken en zo vlak voor een verhuizing is het niet slim om woonaccessoires en kaarten ter decoratie te bestellen. Toen ik net verhuisd was, werd ik getagd in en oproepje van Koetjes en Kaartjes om als blogger kennis te maken met de webshop! Dat laat ik me geen twee keer zeggen. Ik meldde me hiervoor aan en was reuze benieuwd wat ik van Amber toegestuurd zou krijgen. Ik had al een mooi eigenlijk kerstkaarten rekje hangen maar hij bleef een beetje leeg. Ik kan je zeggen, na de post van Amber was hij gelijk leuk gevuld!

Koetjes en kaartjes

Mijn kaarten rekje gevuld met de wenskaarten, kerstkaarten, mini kaarten en stickers. Als je dit zo ziet word je er toch vrolijk van!? Dit is gelijk het eerste wat ik nu zie als ik mijn slaapkamer uitwandel. Oke zie, als ik mijn bril op heb zie ik alleen de contouren maar het gaat om het idee 😉 !

Koetjes en kaartjes

Dit is echt een van mijn favoriete kaarten uit haar webshop. You are so loved. Een mooie uitspraak op een leuke manier verwerkt in een kaart. De panda deed me gelijk denken aan mijn lievelingstrui van vroeger. Die was rood met een pandabeer erop 😀 .

Koetjes en kaartjes

De mini kaartjes fruit. Voor € 3,50 krijg je deze 5 toegestuurd. Wat je hiermee kunt doen? Opsturen als kaart gaat niet daar is het te klein voor. Wat wel erg leuk is, is om ze bij een cadeautje te stoppen, als label te gebruiken of stiekem in de portemonnee van je vriend te doen! Je kunt er eigenlijk van alles mee verzinnen!

De rest van de collectie

Naast de spullen die ik opgestuurd heb gekregen verkoopt Amber nog veel meer leuke dingen.

Dit is iets wat ik toch altijd blijf doen 😉 Saving for my Chanel. Het blijft een leuke tas!

Naast gewone kaarten verkopen ze ook groeikaarten. Dit zijn kaarten met bloemenzaadjes erin. Verzorg hem goed en zie wat er voor leuks uitkomt!

Met 5 december weer in aantocht is dit wel een goede vervanging voor de jute zak lijkt mij 😉 Deze zak kun je ook op maat laten maken met elke tekst die je maar wilt. Zo hebben ze hem standaard ook met Random Crap, Was, My Stuff of gewoon blanco.

De laatste die ik nog aan jullie wil laten zien is deze kralenhanger. Leuk om op te hangen met een kaart of foto! Naast roze hebben ze hem ook gewoon in het wit of creme hoor 😉 .

Oké zoals jullie merken ben ik enthousiast en ga ik zeker bestellen als mijn huis en voornamelijk woonkamer helemaal af is. Ik ben nu heel benieuwd naar jullie.

Kende jullie Koetjes en kaartjes al? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

22 Reacties

 1. 21 oktober 2015 / 08:28

  Superleuke kaartjes en webshop! Ik geloof dat ik er binnenkort maar eens een kijkje moet nemen, hihi. Ik kende de webshop nog niet, maar zag laatst op een andere blog ook een artikel over Koetjes & Kaartjes. Toen was ik al enthousiast! 🙂

 2. Cindy
  21 oktober 2015 / 11:23

  Ik kende de webshop nog niet. Jouw blog heeft me wel enthousiast gemaakt en net direct even online gecheckt en de link opgeslagen bij mijn favorieten voor de toekomst. Dank je wel voor de leuke tip!

 3. 21 oktober 2015 / 11:30

  Wat een leuk merk, ik zag het idd al langskomen op Instagram! Die tas vind ik heel tof 🙂

 4. 21 oktober 2015 / 11:52

  Wat ontzettend leuk zeg! Het ziet er allemaal zo leuk en mooi uit. Ik zou me waarschijnlijk ook niet kunnen inhouden op de webshop.. 😀

 5. 21 oktober 2015 / 12:28

  Ahhh wat een leuke kaartjes! Fleuren de kamer toch weer op hè 🙂 Toevallig had ik ook een soortgelijk blogje als concept staan, maar dan van een ander merk, met een andere kaarten rek, haha.

 6. 21 oktober 2015 / 12:32

  Super leuk dit! Meteen een bestelling geplaatst. Die Fiet Fieuw kaart vind ik echt een dotje, en die fruit kaartjes ook (leuk voor in de keuken). Ben benieuwd!

 7. 21 oktober 2015 / 13:15

  Wauw wat een leuke spulletjes allemaal! <3

 8. 21 oktober 2015 / 13:41

  Wauw zoveel leuks! Ik zag jouw berichtje al op Instagram. Kan me voorstellen dat je hier hebberig van wordt. Wat onwijs veel leuke dingen verkoopt ze.
  Kim onlangs geplaatst…Project #nobuykitchenMy Profile

 9. 21 oktober 2015 / 14:06

  Echt super leuk! Word er helemaal blij van als ik die foto’s bekijk.

 10. 21 oktober 2015 / 14:45

  Ik volg haar ook sinds een paar dagen en vind het zo ontzettend leuk! Die kaarten zijn tof, maar ook die zakken. Wat stond er nou op die van gisteren? Die was echt briljant. Effe kijken…. Oh ja! Random crap! Die moet ik hebben hahaha!

 11. 21 oktober 2015 / 19:33

  Oké, dit had je beter niet kunnen delen, want ik word er ook een beetje hebberig van. Wat een leuke dingetjes!

 12. 22 oktober 2015 / 07:37

  Zo’n leuke webshop is dit. Ik kijk er vaak kwijlend op en wil binnenkort ook kaarten bestellen.

 13. 22 oktober 2015 / 10:18

  Wat een leuke dingen! Random Crap haha, die moet ik echt hebben!

 14. Bonjoura - Goedkope sieraden en meer
  22 oktober 2015 / 11:23

  hele leuke kaartjes!

 15. 22 oktober 2015 / 18:00

  Aahhh die fruitkaarten vind ik toch wel errrrug leuk hoor! Ik heb nog nooit van deze webshop gehoord. Heel tof, ik ga gelijk even kijken.
  Sandra onlangs geplaatst…Maleisië #1 | Kuala LumpurMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.