Over mij

Welkom bij My Little Happiness!

Ik ben Lesley van de Langkruis, 29 jaar en blog op My Little Happiness sinds december 2014.

Lollys Laundry Polly vest waterkopie

Ik woon in Hellevoetsluis, dat ligt in het puntje van Zuid-Holland, samen met mijn vriend Tiemen en hondje Zoë. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en mensen te inspireren. Dat hoop ik met mijn blog te doen!

Waarom ben ik begonnen met bloggen?

Best lastig om hier zo eerlijk over te zijn maar ik weet zeker dat het ook andere mensen gaat helpen.

In begin 2014 ben ik in een depressie beland. Het is niet gemakkelijk geweest, maar  ik heb er enorm veel van geleerd en ben er zoveel sterker uitgekomen. Ik heb 3 maanden niet kunnen werken en ben toen langzaam aan weer op gaan bouwen. Ik heb therapie gehad en heb aan de anti-depressiva gezeten. Beide zijn inmiddels afgerond en ik ben ondertussen weer back on track. Depressie is een lastige ziekte die aan de buitenkant niet te zien is. Als ik naar foto’s van deze periode kijk zie ik een ‘nep lach’ om mensen op het verkeerde been te zetten en een hele lege blik. Vooral die lege blik, het gevoel wat ik op dat moment had kan ik weer helemaal terug halen als ik deze foto’s zie.

Het starten met bloggen kwam voort uit een roep naar afleiding, iets om mijn creativiteit kwijt te kunnen en mijn liefde voor schrijven. Ik schrijf niet perfect, maar dat houdt me niet meer tegen om niet te schrijven. Ik wilde daarnaast mijn gedachten tot stilstand brengen en dit was een goede afleiding waarin ik direct mijn creativiteit kwijt kon. Het hield me op de been en het zorgde ervoor dat ik erop uit ging terwijl ik me het liefst wilde verstoppen onder de dekens. Ik voelde destijds amper wat maar juist door de kleine dingen te zien die me voorheen nooit opgevallen waren, werd ik me bewust van al het moois op deze wereld. Om deze reden heb ik mijn blog: ” My Little Happiness” genoemd.

Twee jaar later, hoe gaat het nu met?

Ik blog nu iets langer dan twee jaar. Ik vind het nog steeds heerlijk om er mee bezig te zijn. Het is mijn stukje internet waarmee ik hoop mensen een lach op hun gezicht te geven. Mijn depressie heb ik achter me gelaten, maar mijn blog gaat stug door. My Little Happiness heeft zicht gevormd tot een blog met meer dan 6.000 unieke lezers per maand. Ik heb al zo veel geleerd van mezelf en andere door deze blog en daarnaast ook zo superveel leuke dingen beleefd die ik anders nooit had kunnen meemaken. Ik ben daar erg dankbaar voor! Ik ben er dagelijks met veel plezier mee bezig en blijf dit het liefst nog jaren doen!

© 2014-2017, Lesley van de Langkruis