Outfit | I love Pink , Lente outfit

Afgelopen zondag had ik de eerste professionele fotoshoot staan voor mijn blog. Super leuk maar ook wel een beetje spannend. Ik boekte deze shoot via Dees-javu die in de maanden april en mei deze fotoshoot aanbiedt voor slechts € 50,00! Mijn andere foto’s heb ik allemaal zelf gemaakt, de meeste op de zelfontspanner (dat had je niet gedacht he haha).

De avond voor de shoot pakte ik een big shopper en vulde deze met kleding, schoenen en accessoires die ik graag aan jullie wilde laten zien. Toen was d-day aangekomen. Ik deed de gordijnen open en het was gewoon bewolkt ahhhhh. Dat stond echt niet op de planning! We waren van plan om spring fashion te fotograferen dus een beetje zon is dan niet weg toch?! We besloten naar het bos te gaan waar ik vaak met mijn hondje Zoë wandel. Op het moment dat we er aankwamen begon de zon langzaam door te breken! Wat een geluk zeg! Wat grappig is, is dat het bos nog helemaal vol ligt met bladeren waardoor mijn collega’s die een aantal foto’s via facebook gezien hadden niet konden geloven dat deze foto’s afgelopen weekend gemaakt waren. Nou mensen het is echt waar 🙂 !

De eerste outfit die ik aan jullie wil laten zien is onderstaande. Onderaan de post kun je vinden waar ik deze items vandaan heb. Veel plezier met kijken!

Gelukkig in het bos, outfit post lente kleuren

Outfit in het bos

outfit pink, cambridge satchel company, roze, nike air max PRM

Fotoshoot bos, lente outfit

Outfit of today, zonnige lente outfit

Cambridge Satchel Company, Ketting diordie, Primark Zonnebril

 

TOP | H&M collectie 2014
VEST | H&M collectie 2007
JOGGERS | BERSHKA huidige collectie
TAS | CAMBRIDGE SATCHEL COMPANY  huidige collectie
KETTING | DIORDIE collectie 2014
ZONNEBRIL | PRIMARK
SLEUTELHANGERS | H&M huidige collectie, niet meer online alleen in de winkel
HORLOGE | GUESS WATCHES model W0147L3 nu in de sale 🙂
SCHOENEN | NIKE air max 1 PRM model 2013

 

 Wat vinden jullie van deze eerste lente outfit en de foto’s die Desiree van Dees-javu van mij maakte? 

22 Reacties

  • Lesley
   Auteur
   25 maart 2015 / 13:24

   Thanks! Jij bedankt voor deze super mooie foto’s

  • Lesley
   Auteur
   25 maart 2015 / 13:25

   Bedankt! Wat apart dat de meeste mensen die liggende leuk vinden dat had ik juist niet verwacht haha 🙂

 1. Marion
  25 maart 2015 / 11:27

  Mooi geworden zeg! Ja, die foto waar je ligt is ook mijn favoriet. Die is heel cool!

  • Lesley
   Auteur
   25 maart 2015 / 13:25

   Bedankt Marion xx Grappig dat had ik juist niet verwacht 🙂

 2. 25 maart 2015 / 14:04

  Dat ik je tas fantastisch vind wist je natuurlijk al, maar wat een mooie foto’s ook! <3 En inderdaad al die blaadjes, waar is de lente haha… het levert wel een heel mooie locatie op voor deze foto's 😉

  • Lesley
   Auteur
   29 maart 2015 / 17:51

   Ja mooi he! De tas blijft een liefde van me haha 🙂

 3. Lisa
  25 maart 2015 / 16:20

  Die tas is zo mooi <3

  • Lesley
   Auteur
   29 maart 2015 / 17:52

   Thanks! ik ben er ook nog steeds dol op!

 4. Dina
  25 maart 2015 / 19:01

  Woaaah super leuke outfit! Lekker girly! <3

  • Lesley
   Auteur
   29 maart 2015 / 17:52

   Ja inderdaad heel girly maar toch een beetje stoer hihi. Thanks

 5. joyce
  25 maart 2015 / 19:31

  Mooie foto’s schat! Heeft dees goed gedaan!! Xxx

  • Lesley
   Auteur
   29 maart 2015 / 17:53

   Thanks lieverd! Ze heeft het zeker top gedaan

 6. 25 maart 2015 / 20:25

  Leuke outfit! En mooie foto’s 🙂

  • Lesley
   Auteur
   29 maart 2015 / 17:53

   Dank je wel , voor de foto’s Dees-javu echt top hihi

 7. 25 maart 2015 / 21:43

  Wat een heerlijke fotosom te bekijken, leuke outfit en heel mooie fotos…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.