Plog | Antwerpen, Wunderkammer, beren op de weg en een potje scrabble

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een plog (photo log) heb gemaakt voor mijn blog. Afgelopen zaterdag 9 januari ging ik samen met Tiem een dagje naar Antwerpen, het ultieme moment om te ploggen!  Hier zie je hoe mijn dag verliep aan de hand van foto’s! πŸ™‚

Eenhoornsloffen

Goedemorgen!! Iets later wakker geworden dan we hadden gedacht. In plaats van om 9 uur vertrekken werden we toen wakker πŸ˜‰ . Opstaan en aankleden! Op mijn sloffen schuifel ik nog richting een ontbijtje.

Sonja Bakker ontbijt

Mijn ontbijt voor die ochtend! Een cracker met smeerkaas en een glas optimel drink.

PLOG antwerpen

Hop de auto in en rijden maar!! Antwerpen is vanaf ons huis ongeveer een uurtje rijden.

PLOG antwerpen

Smile πŸ™‚

PLOG antwerpen

Onze eerste stop. Een woonwinkel genaamd Meubelen Belgica Antwerpen. We hadden verwacht dat het op een industrieterrein zou zijn of zo iets maar het is gewoon midden in een wijkje. Erg moeilijk parkeren dus. Nadat we de auto geparkeerd hadden zijn we naar binnen gelopen. Het zag er een beetje goedkoop uit terwijl ze echt wel hele leuke dingen hadden staan. We liepen door richting de ROOM108 meubelen want daar hadden we een bank van gezien. Helaas bleek de bank een stuk meer oranje qua kleur dan we gehoopt hadden en was hij echt mega! Die is het dus niet geworden en op de weg naar de uitgang kwam ik de volgende beer tegen op de grond. Snel verder naar de volgende winkels!

blue fonz antwerpen

Toen ik een paar weken geleden met Tiem en mijn schoonmoeder in Antwerpen was, hadden we deze kast gezien. Hij bleef maar door ons hoofd spoken dus zijn we terug gegaan om hem te bekijken. Want voorheen hadden we hem echt alleen gezien en niet de deuren etc. geopend. Eenmaal terug in de winkel Blue Fonz waren we weer verliefd. Na een beetje onderhandelen hebben we deze kast gekocht en hij wordt binnenkort bij ons bezorgd! Kan ik mijn Blond servies eindelijk weer uitstallen πŸ˜‰

wunderkammer antwerpen
Wunderkammer

De Wunderkammer! Wat een leuk winkeltje is dat zeg! Ik ben er vorige keer voor het eerst geweest. Ook deze keer hadden ze weer leuke spulletjes. Zeker een aanrader om even langs te gaan voor wat interieur accessoires.

Lunch Appelmans
Lunch appelmans

Tijd voor de lunch! Niet echt Sonja-proef maar het was heerlijk. We aten bij onze vertrouwde stek: Appelmans. Ik had een sandwich Appelmans en Tiem een BBQ pulled pork sandwich. Nu we zo lekker bezig zijn met minder eten zaten we beide op de helft van dit broodje al vol. Heel bizar. haha

Antwerpen Meir

Toch nog even de Meir op. Ik wilde heel graag nog even richting..

lush antwerpen
Lush antwerpen

LUSH! Ik wilde een nieuw item uit de valentijn collectie halen. Dat is gelukt en ik kocht ook nog wat uit de sale πŸ™‚

& Other stories antwerpen

Tiem ging in de rij staan bij Goossens, een piep klein bakkerijtje. Hier hebben ze heel erg lekker brood maar omdat het zo klein is sta je meestal buiten te wachten. De rij was mega dus ik bedacht me geen moment en schoot even de & Other Stories in. Een winkel waar ik nog nooit geweest was, maar waar ik maar al te nieuwsgierig naar was! Ze hebben superveel leuke dingen. Ik ging er natuurlijk niet weg zonder iets te kopen in de sale πŸ˜‰ .

PLOG antwerpen

Onderweg richting de auto kwamen we langs Sissy-boy. De home afdeling van deze winkel is zo leuk! Ik kwam hier onder andere deze spulletjes tegen.

PLOG antwerpen

Onderweg terug richting de auto..

PLOG antwerpen

Ja toen ging het even mis! We wilde even een shortcut nemen en klommen over een muur a +/- 150 cm hoog. Tiem wilde me netjes opvangen maar ik dacht dat hij me niet helemaal beet had dus ik ging wel maar vergat mn hand van de muur af te halen aiii dat was pijnlijk. Een stukje vinger is achtergebleven in de muur en mijn nagels waren ook een stuk dunner. Niet echt heel slim dus haha

PLOG antwerpen

In de auto nog even langs de Mac om wat te drinken te halen.

PLOG antwerpen
Aankopen lush antwerpen
& Other Stories aankopen

Eenmaal thuis aangekomen, de aankopen (excl. de kast dan he πŸ˜‰ ). Bij Lush kocht ik de Unicorn Bubble bar uit de valentijn collectie, een handcreme met 50% in de sale en een nieuwe shampoobar. Bij & Other Stories kocht ik een blouse met 50% korting en een lipgloss. Deze was van 8 euro naar 1 euro gegaan. Best lastig om hem dan te laten liggen πŸ˜‰

PLOG antwerpen

Tijdens het eten maken staat Zoë altijd heel erg graag bij mij, waarom zou dat toch zijn? πŸ˜‰ .

PLOG antwerpen

Het diner ala Sonja. Gehakt met tomatenpuree, knoflook, ui en paprika. Dat even in de oven in een stukje uitgehold brood en klaar!

PLOG antwerpen

Nog even lekker uitrusten op de bank, blacklist kijken en nagels lakken! Hierna hebben we samen nog een spelletje scrabble gespeeld en zijn daarna onverwacht nog doorgegaan naar een verjaardag. Het was een hele leuke dag. Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om mee te kijken in weer een dag uit mijn leven πŸ™‚

Kom jij graag in Antwerpen?

 

15 Reacties

 1. 11 januari 2016 / 07:56

  Wat een gezellige plog. De unicorn sloffen zijn geweldig net als het lakje op de laatste foto. Ik ben jaren geleden in Antwerpen geweest en zou er graag snel naar toe willen.

 2. 11 januari 2016 / 08:05

  Oh Antwerpen is zo ontzettend leuk! Ik wil er nog erg graag een x naar toe.

 3. 11 januari 2016 / 10:11

  Wat een leuk dagje en leuke aankopen zeg!

 4. 11 januari 2016 / 10:12

  Wat een leuk dagje en leuke aankopen zeg!

 5. 11 januari 2016 / 10:46

  wat een heerlijke plog om te bekijken, gelukkig heeft die beer op de weg je niet in je enkels gebeten..( was het een echte?).de kast die jullie gekocht hebben is echt geweldig, ik denk dat je blond servies daarin goed tot zijn recht zal komen…

 6. 11 januari 2016 / 12:07

  Wat een leuke foto’s, ziet eruit als een gezellige dag! πŸ˜€

 7. 11 januari 2016 / 12:20

  Omg die producten Lush zien er leuk uit!!

 8. 11 januari 2016 / 13:19

  Gezellig dagje hoor :D, ik ben eigenlijk nog nooit in antwerpen echt geweest!

 9. 11 januari 2016 / 15:44

  Oooh wat heb je een heerlijke dingen gekocht! Ik heb nog nooit wat van Lush uitgeprobeerd, want vind het altijd zo duur, maar ik ben erg benieuwd πŸ™‚

 10. 11 januari 2016 / 19:02

  Het wordt tijd dat ik ook weer eens naar Antwerpen ga. Blijft een leuke shopstad. Leuke aankoopjes heb je gedaan πŸ™‚ Kenzo staat ook altijd graag in de keuken tijdens het koken. Voor het geval er iets valt ofzo hihi. Die lunch ziet er lekker uit, hmm. Die ga ik onthouden.

 11. Marjon
  11 januari 2016 / 20:11

  Leuke kast Les!

 12. Mona - Vandaagismooi.nl
  12 januari 2016 / 09:52

  Die sloffen! Helemaal geweldig!
  Wat ben je naar leuke winkels geweest en leuke aankopen zeg!

 13. 12 januari 2016 / 14:52

  Leuke plog! Ik ben nog nooit in Antwerpen geweest, maar het lijkt me een mooie stad om eens naar toe te gaan.

 14. Natascha - Stadsmeisje.be
  20 januari 2016 / 21:01

  Antwerpen is echt een superfijne stad! en die sloffen zijn gewoonweg hilarisch πŸ™‚

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.