Pop-up babyrestaurant in de Foodhallen Rotterdam

Opening Pop-up babyrestaurant De Kleine Keuken in de Foodhallen Rotterdam

Het eerste babyrestaurant van Nederland is een feit! Van 18 juni tot en met 30 juni kun je terecht bij het pop-up babyrestaurant “de Kleine Keuken” in de Foodhallen Rotterdam. Ik was gister bij de opening en vertel je in deze blog iets meer over dit leuke initiatief.

Babyrestaurant Foodhallen Rotterdam

Babyrestaurant de Kleine Keuken

Het babyrestaurant is een samenwerking tussen babyvoedingsmerk De Kleine Keuken, de Foodhallen Rotterdam en pr-bureau MissPublicity. In het babyrestaurant kun je samen met je kindje terecht voor verse biologische babymaaltijden. Als ouder kun je zelf ook op hoogniveau eten. In de Foodhallen Rotterdam zijn maar liefst 15 verschillende foodconcepten, dus voor ieder wat wils.

Ik was erg benieuwd naar dit concept en naar De Foodhallen Rotterdam zelf. Ondanks dat ik vrij dicht bij Rotterdam woon, heb ik nog nooit de tijd genomen om hier een kijkje te nemen. Het is mij niet tegen gevallen. De Foodhallen Rotterdam zijn erg mooi en vooral ook ruim opgezet. Het is totaal niet te vergelijken met andere Foodhallen die ik op verschillende plaatsen heb bezocht. Meestal vond ik die benauwd en klein, maar hier had ik dat gevoel totaal niet. Het voelt alsof je gewoon in een normaal restaurant zit, alleen kun je dan zelf bij diverse standjes je eten bestellen.

Het babyrestaurant van de Kleine Keuken is een mooie aanvulling op het aanbod van de Foodhallen. Zo kun je als ouder zonder enig schuldgevoel je kindje ook mee uiteten nemen. Jammer genoeg is het slechts een pop-up 😉 . Daarom zou ik zeggen, ben je in de buurt van Rotterdam? Ga zeker eens een kijkje nemen!

Menu

Veel van de producten van de Kleine Keuken kende mijn dochtertje al. Zo eet ze regelmatig een boterham met een van de spreads, of snackt ze er lekker op los met de koekjes of rozijntjes. De menukaart is zowel gericht op het avondeten als op de lunch of een eventuele snack.

Kleine Keuken Foodhallen Rotterdam menukaart

Voor de lunch of als tussendoortje kun je kiezen voor een heerlijke volkoren boterham met spread van de Kleine Keuken. Een kopje thee en een tussendoortje kun je hier ook halen.

Babyrestaurant Foodhallen Rotterdam menukaart

Voor het avondeten hebben ze verse biologische maaltijden voor diverse leeftijdscategorieën. 4-6 maanden, 7-10 maanden en vanaf 10 maanden.

De tussendoortjes en snacks gingen er bij Mimi goed in. Voor een warme maaltijd was het voor haar nog iets te vroeg (15.00) en ze wilde liever nog een paar teckel chipjes eten 😉 . Ik heb een maaltijd mee naar huis genomen voor haar om daar te eten. Ik vind de prijzen van het restaurant erg netjes en persoonlijk zelfs aan de lage kant. In elk ander willekeurig restaurant betaal je al snel 7,- voor een kindermenu, meestal bestaande uit friet met frikadel. Dit is toch vele malen gezonder voor het kindje en je betaald € 5,- voor een hapje van 10+ maanden.

pop-up restaurant De Kleine Keuken

Ik vond het zelf erg leuk om hier een keer te eten. Naast dat Mimi lekker heeft gegeten hebben wij zelf ook heerlijk gegeten. Het is jammer dat het slechts een pop-up is want ik zou zeker nog een keer terug gaan. In verband met onze vakantie gaat dat nu niet meer lukken. Ik kan het dus zeker aanbevelen aan jullie! Ik vond het relax en heb mij geen moment opgelaten gevoeld.

Algemene gegevens babyrestaurant

Geopend van 18 tot 30 juni op dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 20.00.

Adres:
Foodhallen Rotterdam
Wilhelminakade 58
Rotterdam
Website: foodhallen.nl/rotterdam

Ga jij het pop-up babyrestaurant de Kleine Keuken bezoeken?

2 Reacties

  1. Jewel
    1 juli 2019 / 17:33

    Wat een ontzettend leuk in initiatief!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.