Prachtige sieraden, voor eeuwenlang plezier

Tiemen vroeg mij al weken wat ik voor kerst wilde hebben. En ook voor mijn verjaardag vond ik het dit jaar weer lastig. Een ultiem cadeau voor mij, is een cadeau met echte betekenis.

Sieraden met een herinnering

Één item wat voor mij altijd écht betekenis heeft is een sieraad. De sieraden die ik van mijn oma’s en opa’s heb gekregen, de sieraden die ik van mijn ouders heb gekregen en uiteraard van Tiemen. Het is vaak niet alleen het sieraad zelf maar de gedachte erachter. Zo kreeg ik ooit van mijn oma nadat mijn opa was overleden voor mijn verjaardag de trouwring van mijn opa, met daar de naam van mijn oma in gegraveerd. En van mijn andere opa en oma kreeg ik voor een verjaardag ook een prachtige ring die al jaren in de familie was. Het is een mooie gedachte aan de mensen waar je van houdt en het is iets wat jaren meegaat en daardoor ooit weer doorgegeven kan worden aan mijn eigen dochter.

Een van de items die ik zelf nog miste in mijn sieraden collectie en die ik heel graag wilde hebben was een ketting met daarop de initialen van mijn kinderen. Ik nam een kijkje bij de juwelier bij mij op het winkelcentrum: Mostert en vond daar een hele mooie. Eigenlijk precies wat ik in gedachte had. Deze kwam op mijn lijstje. Ik maakte een overzichtje met nog meer mooie kettingen die vind je hieronder in een altijd vertrouwde collage.

Prachtige sieraden voor eeuwenlang plezier

Gepersonaliseerde kettingen

Het bovenste gedeelte bestaat uit kettingen die te personaliseren zijn. Je hebt hierbij kettingen waarbij er 1 letter staat op de hanger of één waarbij je meerdere letters kunt laten graveren op de hanger. Die laatste vind ik heel erg goed bij mij passen en hoop ik ooit te mogen dragen.

Iets wat ik ook erg mooi vind is de vingerafdruk variant. Dat is niet druk of uitgesproken en het maakt de ketting vele malen persoonlijker dan bijvoorbeeld alleen een letter. De ketting met een volledige naam ook wel de “Carrie” ketting voor de Sex and the City fans, is er een die ik zelf in mijn bezit heb met mijn eigen naam. Die kreeg ik ooit van mijn ouders en ik heb hem jarenlang als enige ketting gedragen.

Prachtige kettingen van goud

Naast de kettingen die je kunt personaliseren verkopen ze ook deze prachtige andere varianten. Het is slechts een kleine greep uit mijn favorieten, want wat een keuze hebben ze zeg. Het valt je misschien op dat ik in mijn collage alleen gouden sieraden heb gebruikt. Dat heeft naast dat ik het gewoon erg mooi vind ook nog een praktische reden. Ik kan namelijk in één van mijn oorlellen alleen tegen goud. Doe ik daar zilver of iets anders in, dan gaat het ontsteken. Dus om het mooi in één geheel de houden draag ik dan eigenlijk alleen maar gouden sieraden.

Wil jij ook een mooie Mostert Juweliers ketting? Momenteel kun je in verband met de huidige COVID regels niet lokaal winkelen. Online winkelen op de webshop kan uiteraard wel, vanaf € 50,- verzenden ze je product gratis!

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

Pinterest, prachtige sieraden voor eeuwenlang plezier

Deze blogpost bevat een samenwerking

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.