Primark Shoplog augustus 2016

Vorige week moest ik iets ophalen op Rotterdam Zuidplein. Ik kan het dan natuurlijk niet laten om even de Primark in te duiken. Vandaag laat ik jullie zien wat ik gekocht heb! Het is eigenlijk maar één kledingstuk. Veel van de items die ik in mijn mandje had zitten, zaten toch niet helemaal goed of waren achteraf op cropped lengte in plaats van normaal. Op kleding gebied slaagde ik dit keer dus amper maar op de Home afdeling slaagde ik dit keer wel goed!

Primark shoplog

Primark Shoplog Augustus

Hier zie je een overzicht van de items die ik meenam.

Primark Shoplog augustus overzichtHet eerste item wat ik ergens tussen vond is deze bronzen ananaskaars. De kaars ruikt heel fris. Waar het naar ruikt kan ik niet echt goed omschrijven en het staat helaas ook niet onderop 😉 Als de kaars op is ga ik dit als bakje voor kleine sieraden gebruiken.

Primark shoplog | bronzen ananaskaarsKledinghangers heb ik eigenlijk altijd te kort. In mijn kast heb ik alleen maar witte kledinghangers, er mag geen andere kledinghanger tussen want dat is niet mooi zei ik altijd. Nou voor deze rosé gouden hangers maak ik graag een uitzondering 😉

Primark shoplog Rose gouden hangersDeze hangers kun je voor rokken of sjaals gebruiken, maar ook voor riemen. Aan de voorkant zit een klein haakje waarmee je dat soort items kunt ophangen. Erg handig!

Primark shoplog Rose gouden hangersEen handtasspiegel met een hele hoop glitters en roze, dat is echt iets voor mij! Ik heb al een paar jaar eerder een spiegeltje gekocht bij Primark met mopshondjes erop. Gezien het aantal tassen in mijn bezit is een tweede wel handig 🙂

Primark shoplog | Hello Beautiful spiegelDe enige kledingaankoop uit deze shoplog, een bordeaux rode body. Eigenlijk niet heel boeiend maar ik ben er wel erg blij mee 🙂

Primark shoplog | BodyHet laatste item is een mok met marble opdruk met daarop in gouden letters de tekst: Make Dreams Happen. Ik heb van dit item twee stuks gekocht. Een voor mezelf en een om binnenkort weg te geven in een winactie! 

Primark shoplog | Make dreams happen mok

Dat was het alweer. Niet heel veel dus maar wel een aantal leuke items! Ben jij laatst nog bij Primark geweest? Of kom je er helemaal niet? Ik ga nu lekker van de zon genieten en wens jullie alvast een fijn weekend!

Wat vind jij van de items die ik gekocht heb?

22 Reacties

 1. 26 augustus 2016 / 10:22

  Wat een schattige Home artikelen heb je gekocht! <3

 2. Eveline
  26 augustus 2016 / 16:12

  Vooral die ananaskaars is gaaf zeg! Ik denk dat ik dit weekend ook maar even naar Primark ga na dit gezien te hebben.
  Dan neem ik die handige hangers ook maar gelijk mee!

  Fijn weekend!

 3. 26 augustus 2016 / 16:14

  Leuke items! Het zijn vaak de basics waar ik achteraf heel blij mee ben met kleding haha.

 4. 26 augustus 2016 / 18:31

  Zijn leuk! De kaars is cute. Die mok is helemaal geweldig, ik heb ook mijn eigen mok en soms denk ik dat de ene een geluks -mok is.
  Deze vind ik heel speciaal… echt om de dag mee te beginnen, mooie quote!
  Babs onlangs geplaatst…Nooit meer de verkeerde gezichtscrème!My Profile

 5. 26 augustus 2016 / 21:18

  Leuke items! Ik moet ook nodig weer shoppen 😀

 6. Kim
  27 augustus 2016 / 21:59

  Leuke items! En het past allemaal bij elkaar, haha! 🙂

 7. 28 augustus 2016 / 09:58

  Hele leuke items! Ik koop bij de Primark eigenlijk alleen maar kleding haha. Kijk nooit op de woonafdeling. Toch maar eens doen!
  Marijke onlangs geplaatst…TAG | KeukenprinsesMy Profile

 8. Bente Oosterwold
  28 augustus 2016 / 21:31

  Hele gave dingen! Primark heeft zulke leuke dingen! Ik ben er laatst ook geweest, ben van plan om er ook nog een shoplog over te schrijven 🙂

 9. Robin Valentine
  29 augustus 2016 / 11:46

  ik woon ook vlakbij Zuidplein haha! ik heb ook echt enorm veel van deze items, zo leuk! <3
  Robin Valentine onlangs geplaatst…Japan – Ueno & AbikoMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.