Primark Shoplog augustus 2016

Vorige week moest ik iets ophalen op Rotterdam Zuidplein. Ik kan het dan natuurlijk niet laten om even de Primark in te duiken. Vandaag laat ik jullie zien wat ik gekocht heb! Het is eigenlijk maar één kledingstuk. Veel van de items die ik in mijn mandje had zitten, zaten toch niet helemaal goed of waren achteraf op cropped lengte in plaats van normaal. Op kleding gebied slaagde ik dit keer dus amper maar op de Home afdeling slaagde ik dit keer wel goed!

Primark shoplog

Primark Shoplog Augustus

Hier zie je een overzicht van de items die ik meenam.

Primark Shoplog augustus overzichtHet eerste item wat ik ergens tussen vond is deze bronzen ananaskaars. De kaars ruikt heel fris. Waar het naar ruikt kan ik niet echt goed omschrijven en het staat helaas ook niet onderop πŸ˜‰ Als de kaars op is ga ik dit als bakje voor kleine sieraden gebruiken.

Primark shoplog | bronzen ananaskaarsKledinghangers heb ik eigenlijk altijd te kort. In mijn kast heb ik alleen maar witte kledinghangers, er mag geen andere kledinghanger tussen want dat is niet mooi zei ik altijd. Nou voor deze rosé gouden hangers maak ik graag een uitzondering πŸ˜‰

Primark shoplog Rose gouden hangersDeze hangers kun je voor rokken of sjaals gebruiken, maar ook voor riemen. Aan de voorkant zit een klein haakje waarmee je dat soort items kunt ophangen. Erg handig!

Primark shoplog Rose gouden hangersEen handtasspiegel met een hele hoop glitters en roze, dat is echt iets voor mij! Ik heb al een paar jaar eerder een spiegeltje gekocht bij Primark met mopshondjes erop. Gezien het aantal tassen in mijn bezit is een tweede wel handig πŸ™‚

Primark shoplog | Hello Beautiful spiegelDe enige kledingaankoop uit deze shoplog, een bordeaux rode body. Eigenlijk niet heel boeiend maar ik ben er wel erg blij mee πŸ™‚

Primark shoplog | BodyHet laatste item is een mok met marble opdruk met daarop in gouden letters de tekst: Make Dreams Happen. Ik heb van dit item twee stuks gekocht. Een voor mezelf en een om binnenkort weg te geven in een winactie! 

Primark shoplog | Make dreams happen mok

Dat was het alweer. Niet heel veel dus maar wel een aantal leuke items! Ben jij laatst nog bij Primark geweest? Of kom je er helemaal niet? Ik ga nu lekker van de zon genieten en wens jullie alvast een fijn weekend!

Wat vind jij van de items die ik gekocht heb?

22 Reacties

 1. 26 augustus 2016 / 09:41

  Superleuke items!! Die kledinghangers zijn erg gaaf, ook voor als decoratie op foto’s!

 2. 26 augustus 2016 / 09:48

  Die kledinghangers lijken me erg handig met zo’n extra haakje. Misschien van het weekend toch ook nog maar even naar de Primark lopen πŸ˜€ Veel plezier met je aankopen!

 3. 26 augustus 2016 / 10:22

  Wat een schattige Home artikelen heb je gekocht! <3

 4. 26 augustus 2016 / 11:50

  Die ananaskaars is leuk zeg! Vind dat koperkleurige sowieso heel gaaf. Die hangers zijn ook erg tof! Leuke dingen heb je gescoord. πŸ™‚

 5. 26 augustus 2016 / 12:27

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Ben al weer even niet bij de Primark geweest maar zeker tijd om te gaan πŸ™‚

 6. 26 augustus 2016 / 13:24

  Goed geslaagd! Die kaars is echt grappig!! Ik moet eigenlijk ook gewoon zelf een keertje naar de Primark gaan, zonder kids. Dan kan ik ook eens goed neuzen.

 7. 26 augustus 2016 / 13:44

  Die ananaskaars en die twee kledinghangers zien er zo leuk uit! De kledinghangers heb ik toevallig op mijn ‘Primark’ wishlist staan. (:

 8. 26 augustus 2016 / 14:54

  Heerlijk even neuzen bij de Primark. Voor kleding voor mezelf slaag ik ook vaak niet. Voor mijn zoontje dan weer wel.

 9. Eveline
  26 augustus 2016 / 16:12

  Vooral die ananaskaars is gaaf zeg! Ik denk dat ik dit weekend ook maar even naar Primark ga na dit gezien te hebben.
  Dan neem ik die handige hangers ook maar gelijk mee!

  Fijn weekend!

 10. 26 augustus 2016 / 16:14

  Leuke items! Het zijn vaak de basics waar ik achteraf heel blij mee ben met kleding haha.

 11. 26 augustus 2016 / 16:56

  Toffe spulletjes heb je gekocht! Ik moet ook weer eens naar de Primark gaan πŸ™‚ vond het de laatste paar keren qua kleding niks aan

 12. 26 augustus 2016 / 18:31

  Zijn leuk! De kaars is cute. Die mok is helemaal geweldig, ik heb ook mijn eigen mok en soms denk ik dat de ene een geluks -mok is.
  Deze vind ik heel speciaal… echt om de dag mee te beginnen, mooie quote!

 13. 26 augustus 2016 / 20:03

  Niet veel, maar wel allemaal erg leuk!! Die ananas kaars is cute πŸ™‚ Ik kom er geregeld, blijft leuk hihi.

 14. 26 augustus 2016 / 20:20

  Leuke items heb je geshopt!
  Ik vind de rosΓ© kleurige hangers erg mooi. <3
  Liefs,
  Evelien

 15. 26 augustus 2016 / 21:18

  Leuke items! Ik moet ook nodig weer shoppen πŸ˜€

 16. Kim
  27 augustus 2016 / 21:59

  Leuke items! En het past allemaal bij elkaar, haha! πŸ™‚

 17. 28 augustus 2016 / 09:58

  Hele leuke items! Ik koop bij de Primark eigenlijk alleen maar kleding haha. Kijk nooit op de woonafdeling. Toch maar eens doen!

 18. Bente Oosterwold
  28 augustus 2016 / 21:31

  Hele gave dingen! Primark heeft zulke leuke dingen! Ik ben er laatst ook geweest, ben van plan om er ook nog een shoplog over te schrijven πŸ™‚

 19. 28 augustus 2016 / 21:36

  Die had ik niet moeten zien.. Ik hou van brons/koper! En die mok met marmer… heel mooi.

 20. Robin Valentine
  29 augustus 2016 / 11:46

  ik woon ook vlakbij Zuidplein haha! ik heb ook echt enorm veel van deze items, zo leuk! <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.