Primark shoplog november!

Mijn laatste bezoek aan Primark was in augustus, toen kocht ik voornamelijk accessoires voor in huis. Afgelopen week bracht ik weer een bezoek aan Primark en vandaag vertel ik je wat ik dit keer allemaal gekocht heb! Een tip van mij voor een rustig Primark bezoek: ga na werktijd. Ik ga vaak aan het einde van de dag, na mijn werk, dan zijn ze nog één tot anderhalf uur open. Het is dan lekker rustig en je kunt op je gemak kleding uitzoeken en passen. Veel plezier met deze Primark shoplog november!

Primark shoplog november

Eenmaal bij Primark had ik mijn mandje al snel vol! Ik ging voor een nieuwe broek, een leuk rokje en een lekkere trui. Het zat allemaal in mijn mandje. Helaas zoals wel vaker bij Primark zat het toch niet helemaal zoals ik dacht. Of ik had een verkeerde maat, iets met op de hanger kijken ipv in het label, mezelf in maat 36 proberen te wurmen in plaats van 40 en dan verbaasd zijn dat het niet past 😉 . Hieronder zie je wat ik wel mee naar huis nam!

Trui / oversized grijs

Ik stond ongeveer met 6 truien in het pashokje. Variërend van de kleur roze tot grijs en weer terug naar roze. De ene trui was te groot, de andere kleur weer te flets, maar deze zat echt gelijk goed!

primark shoplog november grijze trui

Ik was even bang dat er wol in deze trui zat, gelukkig niet! De trui bestaat uit 75% acryl en 25% polyamide. Ik kocht deze trui voor € 16,00

Pumps Rose goud

Pumps van Primark waren vroeger een mini-verslaving voor mij. Als ik met vriendinnen naar Primark ging, renden we als eerst naar de schoenenafdeling. Die hadden we dan vast binnen haha. Ik heb de laatste jaren een hoop van deze pumps weggedaan. Ik heb redelijk snel last van mijn rug dus lopen op pumps voor een lange tijd, dat kan niet meer zonder rugpijn. Ik heb nog twee paar overgehouden, zwart en beige. Toen ik deze Rosé gouden pumps zag staan was ik verkocht! Glitter/glam en shine echt geweldig. Ik had soortgelijke in Berlijn van Ted Baker gezien. Voor de enkele keer dat ik ze draag wilde ik daar niet zoveel geld aan uitgeven. Deze pumps waren, schrik niet, slechts € 14,00! Dus voor die prijs vind ik het een leuke toevoeging aan mijn collectie ‘zit’ schoenen 😉

primark shoplog november rose gouden pumps primark shoplog rose gouden pumpsprimark shoplog

Heel Shields

Één paar hakken die ik in mijn kast heb staan, slip ik een beetje uit. Daarvoor kocht ik de Heel Shields! Bij een ander paar schoenen heb ik soortgelijke al eens gebruikt en dat voelde erg fijn! De prijs van dit product is € 1,50.

primark shoplog heel shields

spaghetti top

Deze topjes draag ik bijna dagelijks. Ik heb laatst met het opruimen van mijn kast een hoop oude en versleten tops weggedaan. Dus nu een nieuwe in de goede maat ter aanvulling 🙂 De prijs van deze top is € 2,30.

primark shoplog

Unicorn schaaltje

Ik had ooit een soortgelijk schaaltje gekregen van een oud collega. Die was roze, maar helaas heel raar verkleurd en doordat hij in de zon had gestaan ook deels afgebroken. Nu dus een nieuw schaaltje voor mijn armbanden en ringen 🙂 Dit schaaltje hadden ze in meerdere variaties en kost € 6,00. De drie versies die ze momenteel verkopen zijn: een olifant in het wit, een rendier in kleur en deze in het wit met een eenhoorn.

primark shoplog eenhoorn schaaltje

Ovale wattenschijfjes

Ik gebruik deze dagelijks, toen ik deze grootverpakking zag liggen heb ik ze gelijk in m’n mandje gegooid! Altijd handig om hier wat van op voorraad te hebben. Voor twee euro kan ik weer een tijd voorruit.

primark shoplog

Nagelvijl

Laatst had ik een nagelvijl nodig, waren ze allemaal bot. Ik zag deze liggen dus voor €2,00/4 stuks, naast dat het er leuk uit ziet is het altijd handig om in huis te hebben!

primark shoplog nagelvijl rose goud
Inpakpapier wolkjes

En nog een mini-verslaving! Het kopen van inpakpapier. Ik ben er van het weekend met het opruimen bij oma achter gekomen van wie ik dit heb 😉 haha. Oma had ook een hele hoop inpakpapier in de kast liggen. Deze wolkjes zijn toch gewoon schattig, dit wolkje met een glimlach maakt mij in ieder geval heel vrolijk! Er zit 6 meter op een rol en ik betaalde hiervoor slechts € 1,30

primark shoplog wolkjes inpakpapier

Dat was het alweer! Ik heb een aantal leuke items en ook bruikbare items gekocht. Het zijn wel echt dingen die allemaal bij mij passen 🙂 .

Wat vind jij het leukste item uit mijn shoplog?

 

 

24 Reacties

 1. 28 november 2016 / 07:13

  Tof geshopt! Lijkt me een heel fijne trui, maar vooral de pumps vind ik geweldig!

 2. 28 november 2016 / 07:24

  Wat een leuke items heb je geshopt!
  Herkenbaar dat altijd zoveel niet goed is wat ik in mn mandje stop?

  Liefs Nathalie

 3. 28 november 2016 / 07:52

  Wat een leuke dingen heb je bij elkaar geshopt! Ik vind vooral het eenhoornschaaltje erg leuk!

 4. 28 november 2016 / 08:15

  Wat heb je leuke dingen gekocht. Vind dat wolkjes papier echt helemaal fantastisch!

 5. 28 november 2016 / 08:31

  Leuke spulletjes heb je gekocht, de pumps vind ik erg tof!

 6. 28 november 2016 / 08:33

  Wolkjes inpakpapier, echt te schattig! Ik wist niet dat ze dat ook hadden bij de Primark, zo goed kijken ik altijd bij de Primark haha ;).

 7. 28 november 2016 / 09:18

  Dat Unicorn schaaltje heb ik ook al een paar keer in mijn handen gehad, zo schattig!

 8. 28 november 2016 / 10:38

  Je zei dat je schoenen leken op die glitterdingen uit mijn post, maar ik vind deze echt heel gaaf! Ze staan ook superleuk bij die trui volgens mij, heel goede vondst. Ik vind je trui trouwens ook echt heel erg leuk. X

 9. 28 november 2016 / 10:58

  Vind je trui erg tof, die zal lekker warm zijn 🙂 Dat inpakpapier vind ik ook geweldig, daar ga ik de volgende keer naar op zoek 🙂

 10. 28 november 2016 / 12:07

  Die trui!! Wat is die leuk zeg. Vind ‘m echt heel gaaf! 🙂 Dat unicorn schaaltje vind ik ook leuk. Die heb ik nog niet gespot bij de Primark hier dichtbij… De trui overigens ook niet haha. Die topjes zijn super he? Ik heb deze maar dan in het zwart ook elke dag aan. Heb dus ook wel een aardig stapeltje in mijn kast liggen van dese topjes, hihi. Leuke dingen heb je gescoord hoor! 🙂

 11. 28 november 2016 / 12:32

  OMG die pumps, te gaaf gewoon! Je bent goed geslaagd meid 😉 xoxo

 12. 28 november 2016 / 16:18

  Ah dat schaaltje is zo leuk! Die had ik helemaal niet gezien in Zaandam en Alkmaar 🙁 wel heb ik een eenhoorn kaarsje gekocht, haha!

 13. 28 november 2016 / 17:34

  Dat inpakpapier is wel héél erg leuk <3 dat unicorn schaaltje wilde ik ook, maar die hadden ze hier helaas niet meer!

 14. 28 november 2016 / 17:55

  Ik moet ook nog nieuwe nagelvijlen hebben en die zijn erg leuk die je hebt gekocht 🙂

 15. 28 november 2016 / 21:37

  Oewaawaaaaaa Twinning allert! Ik heb die pumps ook gekocht, en ze lopen echt heerlijk. Zijn mooi he. Die trui is trouwens ook erg mooi. Ik hou van dit soort truien met het winterse weer.

 16. Lilian
  29 november 2016 / 03:04

  Leuke items zooo jammer dat er nog steeds geen online shop is…

 17. 29 november 2016 / 07:30

  Wat een leuke dingen heb je geshopt! Favorieten zijn de pumps en het schaaltje

 18. 29 november 2016 / 09:11

  Leuke dingen heb je geshopt! Die pumps ♥♥

 19. 29 november 2016 / 16:28

  Dat inpakpapier en dat schaaltje vind ik echt geweldig! Mijn dochter zoekt trouwens zo’n soort trui, dus ik weet meteen waar ik heen moet gaan.

 20. Laura
  29 november 2016 / 16:40

  Leuke items! Altijd fijn zo’n grijze trui;).

 21. 29 november 2016 / 20:15

  Wat een super leuke trui heb je geshopt! Ik vind de eenhoorn ook echt super leuk <3 Heel leuk item! En een beetje funky, love it.
  Liefs,
  Evelien

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.