Review | Blitsbee Nagelstickers | met kortingscode!

Blitsbee prachtige nagels in slechts 10 minuten

Dat klinkt natuurlijk veel belovend, maar is dat het ook? Begin januari kwam ik op Instagram een reclame tegen van het merk Blitsbee. Ik ben dol op nagellak en heb een aardige nagellak collectie, alhoewel deze inmiddels door mijn dochter vakkundig is uitgedund, blijft er toch nog genoeg over. Het maken van nailart is aan mij niet besteed. Ik kan dat niet en helaas heb ik hier in de buurt ook niemand kunnen vinden die het zo kan doen als ik in mijn gedachte had. En toen kwam ik op de eerste zaterdag van januari dus de Nail Wraps van Blitsbee tegen… 

Blitsbee | de verpakking

Ik dacht, dat moet ik proberen! Ondanks dat ik €12,99 best prijzig vond voor 1 vel nagelstickers, bestelde ik er wel gelijk diezelfde zaterdagavond twee. Op dinsdag kreeg ik ze met de brievenbuspost binnen. Ik vond dat erg snel geleverd. De nagelstickers werden geleverd in een metallic kleurige envelop. Alleen daar werd ik al vrolijk van!

Blitsbee verpakking

Blitsbee verpakking gebruiksaanwijzing

In dit hoesje wordt jouw bestelling geleverd. Hier zitten naast mijn bestelde nagelstickers ook een bokkenpootje en een nagelvijl in. Op de achterkant van de verpakking vind je de gebruiksaanwijzing. Heel erg handig en duidelijk genoeg uitgelegd.

Blitsbee nagellakstickers
Ik bestelde zelf de stickers Lucky Lovers (de roze/oranje) en de Cozy Chic by Blitsbee (de paarse set). Voor deze review heb ik de Cozy Chic aangebracht.

Blitsbee nagellakstickers

Een mooie mix van paars, zwart/wit en leuke printjes. Ik vond de stickers heel makkelijk aan te brengen. Voordat je begint kijk je welke nagelsticker op welke nagel past. Dan zorg je dat je nagelriem goed naar achter zit met het bijgeleverde bokkenpootje en plak je de nagelsticker op. Afvijlen en bijna klaar ben je! De stickers zijn trouwens te gebruiken op echte nagels (vinger- en teennagels), acryl, gel of shellac.

Aangezien ik zelf hele korte nagels heb, vond ik het zonde om het uiteinde weg te gooien en heb ik dat soms hergebruikt voor mijn andere hand. Ik knipte dan het witte stukje wat je hier op de foto ziet af in een rondje (de vorm van de onderkant van je nagel) en knipte hem een stukje voor het uiteinde van de nagel af. Dan plaatst ik het overgebleven stuk op de andere nagel en vijlde ik beide netjes af.

Nadat alle nagels erop zaten heb ik er een topcoat over aangebracht. Dit kan elke topcoat zijn die je wil. Ik gebruikte zelf een topcoat van Sally Hansen.

Blitsbee | Hoe bevalt het?

Toen ik ze geplaatst had op mijn nagel, had ik niet verwacht dat het de door hun beloofde 10 dagen zou houden. Blitsbee heeft mij enorm verrast. Naast de geweldige looks blijft het ook enorm goed zitten. In de afgelopen 2,5 week heb ik: geklust (o.a. laminaat verwijderd en een vloer uit gehakt), schoongemaakt, gesport, gewerkt. Eigenlijk alles wat ik normaal ook zou doen en nog meer. 

Hier zie je het verschil na 1 week. Het zit er nog op als nieuw! Het enige wat ik merkte was dat als ik met mijn handen door mijn haar ging, ik soms bleef hangen door uitgroei. Maar dat was echt minimaal. Een extra topcoat tussendoor zou dit kunnen oplossen.

Blitsbee na 18 dagen

Dit zijn mijn nagels na 2,5 week. Ik heb nu zodanig veel uitgroei dat ik ze vandaag ga verwijderen. Als je je niet zou storen aan de uitgroei zoals ik dat zelf wel deed dan kun je ze natuurlijk laten zitten! Ze zaten nog als een huis namelijk. Ik heb in de tussentijd wel een keer mijn nagels geknipt. Mocht je dat niet doen zul je daar wel verschillende beschadigingen gaan zien. Met al dat geklus van de afgelopen dagen vind ik dat ook helemaal niet gek en zou het mij nog meer verbazen als dit niet het geval was. 

Het verwijderen van de nagelstickers

Een veelgestelde vraag die ik binnenkreeg uit zowel mijn omgeving als via Instagram was: hoe verwijder je het en hoe gaat het los? Hier was ik ook benieuwd naar. Breekt het in stukjes af, of laat het in eens keer helemaal los? Dit is een beetje een combinatie van beide. Op een gegeven moment klapte mijn nagel dubbel en toe brak dat gedeelte wel een beetje af in stukjes. Maar anders laat het in een geheel los.

Ik heb ze zojuist verwijderd en ook dat gaat heel gemakkelijk. Je hebt geen extra producten nodig, maar je gaat gewoon aan de sticker pulken en dan gaat hij in een geheel los. Het voelt dan een beetje kleverig op je nagel, maar met wat nagellak remover of bijv een paar dagen niets op je nagel is dat zo weg. 

Blitsbee | Wat kost het en waar te bestellen?

Voorheen dacht ik waarom zou je hiervan een effen kleur bestellen? Maar eerlijk, nu ik het geprobeerd heb wil ik ze allemaal hebben! Het blijft vele malen langer zitten dan nagellak. Je kunt het gewoon lekker thuis doen en het blijft gewoon heel mooi. Het aanbrengen is makkelijk en gaat snel. Nog een pluspuntje, de nagelstickers zijn vegan en cruelty free.

De prijs varieert van € 9,99 tot 12,99. Ze hebben volgens mij wekelijks nieuwe printjes, want nu 3 weken na het bestellen heb ik weer een hele hoop nieuwe leuke varianten gezien. Met één vel kun je één keer doen. Misschien dat er wat overblijft, maar twee volle handen kun je er niet meer mee doen. Ook past het qua formaat van de nagel dan niet.

Afgelopen week heeft Blitsbee naast de original variant ook een gel variant op de markt gebracht. Deze zouden nog langer mooi moeten blijven zitten. Wellicht een leuke om hierna te testen 😉 . Ook hebben ze een kids variant van de original. Deze is speciaal voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Vind je dit ook leuk? Met deze link kun je de Blitsbee nagelstickers bestellen met 15% korting!

Mij hebben ze als vaste klant binnen, kende jij dit product al en wat vind je ervan?

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

Review Blitsbee Nagelstickers met kortingscode

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.