Review | Hoezzi, de mooiste foto van Zoë altijd bij mij

Vorige week liet ik jullie mijn outfitfoto’s zien van de shoot met Margo. Echter Margo heeft ook echt prachtige foto’s van Zoë gemaakt.

ZoeZoeZoeZoe juli 2017

Uit deze korte reeks is de laatste mijn persoonlijke favoriet. Zoe als een lachebekkie op het strand! Ze heeft het zo naar haar zin, echt schattig om te zien.

Je favoriete foto dichtbij je

Vroeger maakte je foto’s, ontwikkelde je ze en bewaarde je ze waar je maar wilde. Ik koos altijd de leukste foto’s uit en deze stopte ik in mijn agenda. Zo had ik niet alleen mijn agenda bij mij, maar ook allerlei dierbare momenten. Tegenwoordig is het wat minder gebruikelijk om foto’s af te drukken. Je ziet je foto’s al in je fotostream, dan plaats je ze op facebook, instagram of als achtergrond van je computer. Dan heb je het wel altijd bij je, maar toch op een andere manier.

Net toen ik deze foto’s van Zoë aan het bekijken was, werd ik benaderd voor een samenwerking met Hoezzi.nl voor het bedrukken van mijn eigen telefoonhoesje. Het leek me leuk om het te proberen en deze geweldig foto van Zoë als telefoonhoesje vast te leggen.

Mijn telefoonhoesje van Hoezzi.nl

Ik koos voor het 3D telefoonhoesje. Ik dacht eerste dat dit een hoesje was waarbij je echt een 3D print kreeg, maar dat is het niet! Het is een hoesje waarbij de print van de foto doorloopt op de zijkant van het hoesje. Ik koos voor een hard telefoonhoesje, omdat ik dat zelf het fijnst vind. Hieronder het resultaat!

3d telefoonhoesje hoezzi 3d telefoonhoesje hoezzi 3d telefoonhoesje hoezzi

Wat is hij leuk geworden he! Het is echt super makkelijk. Je kiest je favoriete hoesje op de website, kiest je foto en dan plaats je hem in het aangegeven vakje. Als hij goed past kun je hem laten afdrukken. Ik had van te voren de foto een beetje aangepast met een filter zodat hij iets minder geel is en iets helderder. De hoesjes zijn kras vast en UV bestendig. Je kunt er ook voor kiezen om je foto in een frame weer te geven, tekst toe te voegen aan jouw foto, of een extra kleur. Ik vind het superleuk!

Naast dat ik een hoesje ontving met mijn favoriete foto mag ik jullie ook nog eens blij maken met een kortingscode! Met de code: community15 ontvang je 15% korting op een bedrukt telefoonhoesje naar keuze bij Hoezzi.nl

Wat vinden jullie van deze schattige foto van Zoë? En heb jij wel eens zelf een telefoonhoesje laten bedrukken?

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

5 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.