Review Lidl droogshampoo Cien

Droogshampoo Cien

Tijdens mijn wekelijkse bezoekje aan Lidl, viel mijn oog op een product wat ik nog niet eerder had gezien: Lidl droogshampoo! Ik ben zoals jullie misschien wel weten dol op droogshampoo. Op mijn blog staan al een hoop reviews van verschillende merken: Batiste, Balea, Colab etc. Kan de super voordelige droogshampoo van Lidl tippen aan een van deze grote merken? Ik testte het voor jullie uit!

Lidl Droogshampoo Cien | de verpakking

De Lidl droogshampoo vind ik een echte herkenbare droogshampoo uitstraling hebben. Als het deze uitstraling niet gehad had, had ik het waarschijnlijk ook niet zien staan tussen de normale shampoo’s aangezien ik dat stuk normaal gesproken oversla.

Droogshampoo Lidl

Op de achterkant van de verpakking staat aangegeven hoe je het product kunt gebruiken. Net als bij de andere droogshampoo’s moet je het product ongeveer 20cm van je haar afhouden en dan gelijkmatig sprayen.

Lidl Droogshampoo | Het product

De droogshampoo van het huismerk van Lidl genaamd Cien is te koop in twee varianten.

 1. Cien Dry Shampoo Sweet Pink
 2. Cien Dry Shampoo California Breeze

Droogshampoo Lidl - Cien

Droogshampoo Cien Sweet Pink

Deze droogshampoo zorgt voor fris en fruitig haar. In een bus zit 200 ml.

Ingrediënten: Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat, Oryza Sativa Rice starch, Cetrimonium Chloride, Parfum, Linalool, Butylphenyl methylpropional, Limonene, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Eugenol.

De Cien Sweet Pink heeft een frisse bloemige geur. Deze ruik je wel bij het aanbrengen, maar als het product eenmaal is aangebracht is de geur ook redelijk snel weer verdwenen. Bij het aanbrengen laat deze variant wel snel een witte waas achter. Met een of twee keer door je haar borstelen verdwijnt hij wel, maar toch blijft er een beetje een doffe look achter. Dat is iets wat je mooi moet vinden. Het product zorgt er wel voor dat ik de hele dag geen vettig haar heb.

Droogshampoo Lidl Cien

Droogshampoo Cien California Breeze

Deze droogshampoo zorgt voor schoon en stralend haar. In een bus zit 200 ml.

Ingrediënten: Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat, Oryza Sativa Rice starch, Cetrimonium Chloride, Parfum, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl methylpropional, Linalool, Geraniol, Citronellol, Limonene.

Dit is een frisse zomerse geur die je even het gevoel geeft met je gezicht in de zon te zitten. Ik vind het in ieder geval een lekkere geur. Deze geur blijft wel even hangen, maar ook niet extreem lang. Bij Sweet Pink kreeg ik veel sneller een witte waas met het aanbrengen dan met deze variant. Bij dit product heb ik er bijna geen last van en vind ik het resultaat persoonlijk dus ook mooier.  Ook deze variant zorgt er goed voor dat mijn haar de hele dag stralend blijft zonder er vet uit te zien.

Lidl Droogshampoo | Mijn eindoordeel

Ik ben aangenaam verrast door deze Lidl droogshampoo’s van Cien! Ik heb beide producten uitgebreid getest en ik kan zeggen dat ik een nieuwe favoriete droogshampoo heb. Het spuitmondje werkt bij beide varianten goed en het sprayen gaat gemakkelijk en gelijkmatig.

Droogshampoo Lidl - Cien

Naast dat deze droogshampoo’s slechts € 1,49 per stuk zijn, vind ik de producten erg goed werken. Ze ruiken daarnaast ook nog eens fijn zonder dat het erg overheersend wordt. Mijn favoriet van deze twee is de California Breeze. Deze werkt voor mijn haar het beste. Ik ga deze droogshampoo zeker nogmaals aanschaffen!

Ik durf niet met zekerheid te zeggen of deze Lidl droogshampoo vast in het assortiment van Lidl komt of dat het een tijdelijk product is. Op het kaartje stond: Nieuw. Dat zou naar mijn idee betekenen dat het nieuw opgenomen is in het vaste assortiment. 

Heb jij al kennis gemaakt met de nieuwe droogshampoo’s van Lidl?

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!
Review Lidl Cien Droogshampoo

5 Reacties

 1. 3 december 2018 / 08:54

  Dit klinkt verrassend goed, lekker vrolijke verpakking ook! 🙂

 2. 3 december 2018 / 11:11

  Leuk dat je deze getest hebt! Ze zien er ook erg leuk uit moet ik zeggen. Waar ik wel benieuwd naar ben, is of ze ook volume aan je haar geven? Ik ben vaak naar zo’n combi op zoek :).

  • Linda
   6 januari 2019 / 19:06

   Hier ook getest, doet niet onder voor de grote merken. Geeft veel volume!

 3. 4 december 2018 / 21:11

  Lidl heeft echt hele fijne producten qua verzorging.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.